Raudonas tepalas

Pradėjo dziugasj, Spalis 25, 2014, 18:00:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

dziugasj

Pirkau Verso MKII. Po tepalo keitimo pravažiavus pora tūkst km. jis tampa ryškiai raudonas. Kai pastebėjau tai vėl pakeičiau tepalus (buvo spėjimas jog galbūt nusidažė nuo to kas prieš tai buvo įpilta). Po keitimo tepalas šviesiai geltonas, bet pravažiavus pora tūkst km. vėl nusidažė raudonai. Kas tai sukelia ? Kaip taisyti ?
P.S.
Aušinimo skystis raudonas, bet jis nedinginėja pas mane.

Saulius SSS

Gal naudoji raudoną salerką?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

dziugasj

Ne, nepaminėjau jog čia benzinas. Benzinas/dujus iš tikro.

Saulius SSS

Esu matęs ,nuo tepalo ant galvos sienelių apkibę raudona kaip plėvelė. Gal nuo to dažosi tepalas. Jeigu skysčiai nedingsta,tai nekreipk dėmesio

Venza

Itariu,kad kazkas variklyje buvo suluze ir virinta.Kalbu apie aliumines detales.Kai suvirina aliumine detale,uzpurskia suvirintojas ant vienos puses siules ryskiai raudonu dazu ir ziuri ar kur nors per siule nesiskverbia i kita puse,taip tikrina suvirinimo kokybe.Tiedazai ryskiai raudoni ir labai skvarbus,tai itariu,kad ju nenuplove ir dabar jie dazo tepala  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

dziugasj

Citata iš: Venza Įrašytas Spalis 26, 2014, 17:03:31 PM
Itariu,kad kazkas variklyje buvo suluze ir virinta.Kalbu apie aliumines detales.Kai suvirina aliumine detale,uzpurskia suvirintojas ant vienos puses siules ryskiai raudonu dazu ir ziuri ar kur nors per siule nesiskverbia i kita puse,taip tikrina suvirinimo kokybe.Tiedazai ryskiai raudoni ir labai skvarbus,tai itariu,kad ju nenuplove ir dabar jie dazo tepala  ;)

Greičiausiai busi teisus. Man minėjo jog buvo ardytas variklio blokas ir kažkas daryta su juo. Jei tai tik raudoni dažai, tai manau nieko blogo nenutiks jog važinėsiu toliau ir nekeisiu raudonu tepalų.

Vladas55

Gal kur arde tepe hermetiku yra raudonos spalvos,gal pakliuvo i tepala ir susimaiso su juo,dirbant varikliui.

Venza

Hermetikas tepale netirpsta,jis tepalui atsparus.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Citata iš: dziugasj Įrašytas Lapkritis 01, 2014, 16:20:42 PM
Greičiausiai busi teisus. Man minėjo jog buvo ardytas variklio blokas ir kažkas daryta su juo. Jei tai tik raudoni dažai, tai manau nieko blogo nenutiks jog važinėsiu toliau ir nekeisiu raudonu tepalų.

As daugiau bijociau ne raudonu tepalu, o kad neislystu kas buvo virinta. Dar isleks stumoklis per kapota :D  Jei virino, reikia jau buvo kazkoks rimtas gedimas, kurio negalima pasalinti keiciant detales (arba brangiai gaunasi).

Saulius SSS

Ką gali virinti... galvą arba bloką... Galva buvo trūkusi arba iš bloko švaistiklis buvo "ištiesęs pagalbos ranką". Ir tas šūdas, ir tas šūdas...

dziugasj

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Lapkritis 02, 2014, 10:04:14 AM
Ką gali virinti... galvą arba bloką... Galva buvo trūkusi arba iš bloko švaistiklis buvo "ištiesęs pagalbos ranką". Ir tas šūdas, ir tas šūdas...

Kaip suprantu yra tikimybė jog kažkada eigoje atsilieps tie virinimai. Ką tada man daryt su varikliu ? Mašinos prakalt nenoriu, patinka man jinai :).

Saulius SSS

Jei patinka,tai važinėk. Tik be ekstrymo. Tada gal būt ir nugyvensi jos amželį...