Yaris padangu slegis?

Pradėjo walentac, Balandis 08, 2014, 22:24:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

walentac

Sveiki, zinau, kad daugelis sako, jog padangu slegis turi buti apie 2.2-2.3 bar, bet man kazkaip atrodo mazokai tiek ziurint vizualiai, tiek vaziuojant ir vairuojant. Tad noriu Jusu paklausti, kiek bar'u Jus puciate i padangas?

MindaugasB

2.2 bar arba dar tiksliau, tiek kiek atidarius vairuotojo duris parasyta ant lipduko.

Jeigu tau atrodo mazokai - prisipusk kol bus kaip barankos. Tik jeigu atsimenu teisingai, nuo per didelio slegio devisi tik padangos centrine dalis, sykium su tuo ir sukibimas su kelio danga prastesnis bei stabdymas.

Del manes nors 3.2 pasidaryk kad vizualiai gerai atrodytu :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

walentac

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Balandis 08, 2014, 22:51:39 PM
2.2 bar arba dar tiksliau, tiek kiek atidarius vairuotojo duris parasyta ant lipduko.

Jeigu tau atrodo mazokai - prisipusk kol bus kaip barankos. Tik jeigu atsimenu teisingai, nuo per didelio slegio devisi tik padangos centrine dalis, sykium su tuo ir sukibimas su kelio danga prastesnis bei stabdymas.

Del manes nors 3.2 pasidaryk kad vizualiai gerai atrodytu :)
Nera pas mane to lipduko ant kurio buna parasyta :P

Donis7

Manuale rašo koks slėgis turi būti. Ir skirtingų išmatavimų padangoms, ir prie skirtingų greičių.

MindaugasB

Citata iš: walentac Įrašytas Balandis 09, 2014, 08:05:57 AM
Nera pas mane to lipduko ant kurio buna parasyta :P

Ant bako dureliu vidines puses nera? Kazkur turi buti vistiek
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Ralfas

jeigu nera ant bako dangtelio tai atsidaryk bardacioka ir ten rasi, bent jau corolloj verso padangu slegiai surasyti bardacioke :)

ramulis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Balandis 09, 2014, 11:22:50 AM
Ant bako dureliu vidines puses nera? Kazkur turi buti vistiek

Savo Yario daiktadėžėje (aka bardačioke) radau lipduką.

MindaugasB

Citata iš: ramulis Įrašytas Balandis 14, 2014, 14:14:47 PM
Savo Yario daiktadėžėje (aka bardačioke) radau lipduką.

Negali nebuti :) nebent nulupo koks kreivarankis.

Toshis

Perdazinejo ir pamirso kad i bardacioka idejo :D

Mira

Pas mane bardacioke lipdukas su tokia info:

priekis 2.3
galas 2.1

nuo apkrovimo nepriklauso

wwwGYTis

Visada laikau 2.2 visuose ratuose, nepriklausomai nuo metų laiko.

ramulis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Balandis 14, 2014, 15:29:41 PM
Negali nebuti :) nebent nulupo koks kreivarankis.

Atrodo originaliai įklijuotas :)