Naujos Padangos

Pradėjo DomInuS, Spalis 28, 2014, 13:48:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

RDeEsser

Citata iš: DomInuS Įrašytas Lapkritis 03, 2015, 23:25:31 PM
Nenorių šių padangų nei peikti nei girti, nes jas tik čiupinėjau o atsiliepimų daug neturiu todėl ir nieko meluoti nenoriu, gaila bet čia nepagelbėsiu :)))
O kokios mintys apie " Vredestein Snowtrac 5 "?
E

Artūras Alytus

Gal yra tokia svetainė, kad pvz suvedus duomenis (pvz. C/C/69 ) pasiūlytų tam tikras padangas ? Dar žiūrėjau SAVA INTENSA HP vasarines kryptines . Rašo, kad kryptinės triukšmingos. Bet būtent šios triukšmas tik 67. Kaip yra su tomis kryptinėmis ? Koki jų minusai ?

MindaugasB

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Lapkritis 05, 2015, 09:14:07 AM
Kaip yra su tomis kryptinėmis ? Koki jų minusai ?

Ne tokia stabili posukiuose kai lygini su asimetrine.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Artūras Alytus

Tai išeina minkštesnė ir didesnė tikimybė kokį guzą pagaut.

MindaugasB

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Lapkritis 05, 2015, 16:37:08 PM
Tai išeina minkštesnė ir didesnė tikimybė kokį guzą pagaut.

Ne del minkstumo, o del padangos rasto. Pvz. kryptine padanga geriau vandeni ir sniega stumia, nei kad asimetrines.
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tamosius

Sveiki,

Kokia kaina pas jus butu ContiWinterContact TS850 205/55/R16 ir ar turetumet vietoje? :V

DomInuS

Sveiki,

Kaina: Continental  205/55R16 91T ContiWinterContact TS850  88eur, taip turime vietoje.
Martynas
862652777

tamosius

Citata iš: DomInuS Įrašytas Lapkritis 11, 2015, 12:47:54 PM
Sveiki,

Kaina: Continental  205/55R16 91T ContiWinterContact TS850  88eur, taip turime vietoje.

Puiku. O jus tik prekiaujate ar galite ir sumontuoti? Nes man reiktu padangu + montavimo + suvedima pasiziureti :)

Myjack

Sveiki, Dominus,
Jusu svetaine "undercontruction", todel ka galetumete pasiulyti is vasarinio apavo?
Buvau pirkes Debica Presto, priekaistu neturėjau, bet po dvieju vasaru susilaiptavo dvi padangos. Aisku, ekonomines klases, taciau nesitikejau tokio greito ju "degradavimo". Padaviau i marcias. Ka rekomenduotumet naujam komplektui (gal bus naudinga ir kitiems)?

Artūras Alytus

Citata iš: Myjack Įrašytas Lapkritis 11, 2015, 18:58:08 PM
Sveiki, Dominus,
Jusu svetaine "undercontruction", todel ka galetumete pasiulyti is vasarinio apavo?
Buvau pirkes Debica Presto, priekaistu neturėjau, bet po dvieju vasaru susilaiptavo dvi padangos. Aisku, ekonomines klases, taciau nesitikejau tokio greito ju "degradavimo". Padaviau i marcias. Ka rekomenduotumet naujam komplektui (gal bus naudinga ir kitiems)?
O as kaip tik galvojau pirkti debica presto vasarines. Aisku man ,,susilaiptavo'' ne rodiklis nepirkti, bet 2 metai, tai mazoka. Galvoju su savo 10000 km per metus, pravazineti kokius 4 metus.

kapsis

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Lapkritis 12, 2015, 18:29:35 PM
O as kaip tik galvojau pirkti debica presto vasarines. Aisku man ,,susilaiptavo'' ne rodiklis nepirkti, bet 2 metai, tai mazoka. Galvoju su savo 10000 km per metus, pravazineti kokius 4 metus.
tai cia ekonomines, o man  normalios klases   bridgestone turanza t001 per dvi vasaras  nusidevejo tiek,  kad jau treciai vasarai nedrysau deti.... ir esme ta galines padangos  devejosi beveik tiek pat kiek ir priekis :)  taip kad jei norit ilgai vazineti-  pasirinkimas butu tik ne bridgestone t001...  bet.... sukibimas nerealus, posukuose net ir  ant slapio asfalto  tik laikykis uz vairo..... :)  ne karta sale sedincios zmonos rankinukas atskrido pas mane :)

Myjack

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Lapkritis 12, 2015, 18:29:35 PM
Su Debica Presto nuvaziavau per 2 metus apie 30 tukst. Idomu tai, jog po pirkimo, montuojant, zmogelis perspejo, jog po sezono tikrai turesiu bent viena susilaiptavusia.... Jis taip uztikrintai tai suporino, palaikiau kaip nevykusios kitu patirties perpasakojimu :) Pasirodo nelabai... Pas ta pati visuomet keiciu ir priziuriu ratus, tai visai nenustebo kai radom dvi laiptuotas. Jo patirtimi su kone visomis Debica presto taip buvo... Tai ar tinkamas rodiklis "man susilaiptavo", ar ne labai - nezinau :)
Vis del to, gal tik man pasitaike. Gal ir Kapsis patirtis yra tik atsitiktinumas. Broko visur buna... :)

MindaugasB

Bridgestone Turanza 001 turiu pats ir zmonos brolis ant savo masinos. Kazkaip nei pas ji, nei pas mane didelio nusidevejimo nera. Dar dviem vasarom tikrai uzteks su kaupu.

ginciavas

Tai gal kas su vaziuokle negerai, nebutinai padangos vardas gali buti kaltas.

Artūras Alytus

O ka mano temos autorius apie ta susilaiptavima, apie Debica Presto ?