Naujos Padangos

Pradėjo DomInuS, Spalis 28, 2014, 13:48:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: Gmc Įrašytas Balandis 04, 2018, 08:48:15 AM
2015? Aš pirkdamas naujas ir mokėdamas savo pinigus imčiau tik 2017-2018
Tai ir aš, bet egzotikoje ir 2012 bando parduoti, ypač premium klasės, nes jie jas iš Europos sandėlių už kapeikas susirenka.

slashas

Citata iš: augisz Įrašytas Rugpjūtis 30, 2017, 21:36:32 PM
Michelin energy saver turejom. Ant sauso asfalto kaip ikalta stovi, bet jei stipresnis lietus, slapia zole ar zvyriukas - sakes.
Jos juk kietos labai, tai ko norėti, kurą taupo ir dėvisi lėtai, berods ant priusu tokias dėjo iš gamyklos.

ruta_

Today is the last day of the rest of your life.

ruta_

ruta_

slashas

Būtinai iš egzotikos? Imčiau turbūt Dunlop.

ruta_

MindaugasB

Citata iš: slashas Įrašytas Balandis 04, 2018, 12:53:50 PM
Būtinai iš egzotikos? Imčiau turbūt Dunlop.

Mano uosvis su treciu ketveriuke dunlopu vazineja - baisiai greitai jos susidevi. Vasarines du sezonai ir plikos. Ziemines 4 sezonai ir 3mm neber. I metus po 20 000km vaziuoja.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

balticam

Is visu cia isvardintu - tik Toyo imciau.
Dunlop - pacios prasciausios-devisi ant akiu ir net ramiai vazinejant daugiau 25k nepraminsi...
Siaip geras saitas :http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Dunlop/Sport-BluResponse.htm
Daug tiesos ten.

slashas

Citata iš: balticam Įrašytas Balandis 04, 2018, 14:32:11 PM
Is visu cia isvardintu - tik Toyo imciau.
Dunlop - pacios prasciausios-devisi ant akiu ir net ramiai vazinejant daugiau 25k nepraminsi...
Siaip geras saitas :http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Dunlop/Sport-BluResponse.htm
Daug tiesos ten.
Jo tik nekreipiame dėmesio, kad šitos padangos pirmą vietą užima trijuose testuose, aš manau saugumas svarbiau nei keli eurai ;)

ruta_

Na va, tas  gautas i paštą nuorodas permečiau čia, darosi kaip ir aišku, galvoju apie Fulda Eco Control :)  l.geri jų vertinimai internete.  :-)

balticam

As manau kad saugumui didziausia itaka turi kas pas zmogu galvoje... Jei smegenines  nedaud- niekas neapsaugos....
O pagal savo patyrima galiu pasakyt kad visgi firmines, garsiu vardu padangos ir yra pacios geriausios. Tikrai daug ju suvazinejau per 30 vairavimo metu ir galiu drasiai lygint: Good Year ar Michelin niekas kokybes, saugumo ir kitais duomenim tikrai neaplenks, deja..

slashas

balticam

Citata iš: slashas Įrašytas Balandis 04, 2018, 16:53:59 PM
O Dunlop ne premium? Eko :D

Tai as neginciju- zinoma premium, bet prima nuo galo is premium klases.
Michelin ir Good Year yra lyderes, ir jei pinigine leidzia-renkiesi jas.
O siaip tai kiek zmoniu-tiek nuomoniu. Ir gerai,kad yra pasirinkimas.

slashas

Nu, nu, aš sakyčiau continental pirmoje vietoje, antroje jaučiu net Bridgestone/pirelli dėčiau :)