avensis kurimosi beda

Pradėjo tojo, Spalis 28, 2014, 20:46:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

28021-0G020
bendeksas. Jei butu VIN numeris butu tiksliau
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

tojo

klausimas
radau lenku forume tokai info, kad i avensi t25 su starteriu: Bosch 28100‑0G020 2,0 kW
deda starteri is corolla verso, avensis verso, rav4: Denso 28100-64430 2,2 kW
ar kasnor yra bandes? raso kad rezulttas akivaizdus.
cia kurismasis iki pakeitimo : [T25] Toyota Avensis - odpalanie przed wymianą rozrusznika
cia kurimasis po pakeitimo: [T25] Toyota Avensis - odpalanie po wymianie rozrusznika

gal bus kokiu komentaru? :)

Viktoras777

Na pas manes ir pasilpes tas sukimas paskutiniu metu, nors akumas naujas. Idomu ar tas 2.2 variklio starteris tinka be jokiu perdarymu? jei viskas tinka be perdarymu tai manau visai geras patobulinimas butu. Bent ziurint video tai tikrai akivaizdziai smagiau suka. 

tojo

reikia tik mases laida prailginti, o siaip viskas tinka,
beje t25 taip pat tinka avensio t22 starteris bosch 28100-0G010, identiskas originaliam
Denso 28100-0G020 tik detales 2x pigesnes :)

Viktoras777

Tai manau tada geriausia sugedus senam originaliaim bosch, deti Denso 28100-0G020 starteri. Jo remontas  pigesnis geriau suka ir gal  patvaresnis dar.

tojo

galingumas tas pats 2,0 kW to bosch 28100-0G010

saresas

Nu va pas mane irgi avensi taspats. Pasirodo kaltas starteris del tokio kurimosi, o jau prisigalvojau visokiu bedu :D

kosmosiukas

man panasiai buvo kaip akumas buvo su maza startine galia.. pakeitus akuma viskas stojosi i savo vezes :)

Biskit

man kurdavosi prastai po ilgos keliones, ilgai suko kratydavosi variklis sukant ,
galvojau restauruot, bet kazkaip surizikavau nauja nusipirkt, nes sudarbu isemimu idejimu panasiai gaunasi.

NUSIPIRKAU NAUJA STARTERI
https://en.as-pl.com/p/S0020

baigesi visos problemos. 
Fly with Toyota smile :)

tojo

Citata iš: Biskit Įrašytas Spalis 31, 2014, 09:28:25 AM
man kurdavosi prastai po ilgos keliones, ilgai suko kratydavosi variklis sukant ,
galvojau restauruot, bet kazkaip surizikavau nauja nusipirkt, nes sudarbu isemimu idejimu panasiai gaunasi.

NUSIPIRKAU NAUJA STARTERI
https://en.as-pl.com/p/S0020

baigesi visos problemos.

kosk tavo variklis?
beje kiek plojai uz starteri?

Biskit

t25 avensis 2.0 d4d    1cdf
Fly with Toyota smile :)

saresas

Gal zinote kokia srove starterio turi but kuriant masina?

sityR

Ta pati bėda, tik jau virš metų, nuo auto pirkimo. Kartais atrodo, kad gerai užsikuria, o kartais reikia ilgiau pasukt. Dažnai būną, kad vasarą, kai šilta, pavažiavus ir sustojus, reikia ilgai pasukt, atrodo, kad vos ne tuščiai suka, nors akumas suka gerai. Čia žiūriu daug kam bendeksas. Kartais net toks vaizdas buna, kad atrodo jau uzsikurė, atleidi raktelį ir užgęsta.

saresas

Man irgi panasiai yra. Tik kai oras atsala taip buna daugiausiai. Siaip meistrelis sake,gali but starteris. Kokia itampa nuima ir viskas. Todel ir klausiu,idomu kokia itampa turi rodyt,kuriant automobili. Pas mane apie 10V rodo. Manau kad mazai.

Bemsas

Citata iš: sityR Įrašytas Lapkritis 04, 2015, 09:23:32 AM
Ta pati bėda, tik jau virš metų, nuo auto pirkimo. Kartais atrodo, kad gerai užsikuria, o kartais reikia ilgiau pasukt. Dažnai būną, kad vasarą, kai šilta, pavažiavus ir sustojus, reikia ilgai pasukt, atrodo, kad vos ne tuščiai suka, nors akumas suka gerai. Čia žiūriu daug kam bendeksas. Kartais net toks vaizdas buna, kad atrodo jau uzsikurė, atleidi raktelį ir užgęsta.

Bendiksas - cia starterio sankaba. Jis kaltas kai starteris nesuka motoro, o sukasi tusciai, arba "nepaleidzia" starterio uzsikurus.