Avensis D-Cat sunkiai jungiasi 1bėgis

Pradėjo Animal, Lapkritis 03, 2014, 23:09:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

Animal

Citata iš: katana7 Įrašytas Gruodis 15, 2014, 18:06:04 PM
Tai tau papildė tepalų ir pavaros pradėjo normaliai jungtis?

Taip dapylė tepalo litrą ir jungiasi vėl tvarkingai. O dėl kainos tai sakė kainuos ~300lt tik nežinau ar čia tepalas įpliusuotas ar ne, nes ketvirtadieniui užregistravo sutvarkymui o iki to laiko dapylė litrą tepalo tai nereikėjo mokėt :)

Tiutis

JemasLt- begiai gali sunkiai jungtis ir nuo smagracio problemos... pvz jeigu ant saltos begiai metosi gerai o apsilus auto sunkiau tai didele tikimybe kad del smagracio... o jeigu visada sunkiai jungiasi tai greiciu dezes sinchronizatoriai susideveje...

Armani

O as galvojau cia pas mane viena 1 ir R sunkiai jungiasi retkarciais  :think: Db aisku kas cia yra ir zinosiu

ToyotaClub

Pas mane ir su R sunkiai metasi , net imesti buna nepavyksta iki galo, reik is antro karto bandyti. Bet cia daugiau kaip piktas buna.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Vladas55

Su Toyota reikia svelniai elgtis ir grabaliot svelniai kaip moteri ji tai jaucia ir atsiduoda tada su malonumu :D.As kai nusipirkau savo autom.sunkokai jungesi 1 ir 2 begiai,kartais pastrigdavo,kai stipriau jega paspausdavau.Stengiausi jungt svelniau tada viskas gerai jungesi.Pavazinejau gal menesi,pripratau prie jos,jinai prie manes :D,viskas susitvarke.Dabar junginejasi labai gerai,patrauki atgap laisvai jungiasi,paspaudi su delnu uz svirties i prieki laisvai jungiasi,matyt pripratom vienas prie kito :-]Linkiu sekmes,truputi jumoro paivairint gyvenima sia lietinga niuria diena. ;)

ToyotaClub

Pradzioje tai grabaliojau svelniai, bet pask kartus vis grubiau. Reiks bandyti kazkaip susibendrauti is naujo. Stengtis vengti pykcio :)

Vladas55

Ir as pradzioi buvau pradejes pykt,po to pagalvojau tai nieko gero neduos,svelniau pradejau junginet,matyt kiekvienas begis turi prisidirbt i savo vieta ir issipylde mano lukesciai tik reikia kantrybes,jau pusantru metu vazineju,jokiu problemu.Kuo grubiau junginesi tuo blogyn eis. :)

ToyotaClub

Del R tai gali buti, bet buna kad ir su 1 sunku imesti vaziuojant. Nu gal as per grubiai kaip kada, bet kazkaip man sviecia kad bus i gala kaip sako viskas ten. Nors paziurejus pavaru deze matosi ruzavas hermetikas teptas per sujungimus. Tai nebent pakeista sankaba. Gamykliskai niekas hermetiko netepa manau. Bet jei ir pakeista, tai dar ziurint kas tvarke, nes man su galva ir nuime ten kakzokios gumytes pacios nukrito, buvo lysta sako po galva matomai, gal net netycia tarpine keite ( as cia taip pamastau kartais) bet kas is to vistiek, teko keisti, arba dare bet kaip, ir kuo pigiau bande ant sito sutaupyti.

katana7

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gruodis 19, 2014, 11:57:02 AM
Del R tai gali buti, bet buna kad ir su 1 sunku imesti vaziuojant. Nu gal as per grubiai kaip kada, bet kazkaip man sviecia kad bus i gala kaip sako viskas ten. Nors paziurejus pavaru deze matosi ruzavas hermetikas teptas per sujungimus. Tai nebent pakeista sankaba. Gamykliskai niekas hermetiko netepa manau. Bet jei ir pakeista, tai dar ziurint kas tvarke, nes man su galva ir nuime ten kakzokios gumytes pacios nukrito, buvo lysta sako po galva matomai, gal net netycia tarpine keite ( as cia taip pamastau kartais) bet kas is to vistiek, teko keisti, arba dare bet kaip, ir kuo pigiau bande ant sito sutaupyti.
Butent gamykloje ir tepa rausvu hermetiku ir greičiausiai niekas į dėžę nelindo.

ToyotaClub

Gyveni ir mokaisi. Tad viskas aisku galima pamirsti del pakeistos sankabos

melrunas

As savo avensiui jau ketvirti metai taip vargstu, jei svelniai, viskas gerai, bet jei reikia greitai startuoti, antra pavara negraziai isisjungia, pirma sunkiai, kai vaziuoji jau, lysti i vidu nesinori, kas blogiausia neprogresuoja, jau keturi metai tuoj bus taip, kazkas sake, kad smagracio keitimas nepades, tipo greiciau bus kaltas diskatorius, bet as bijau, kad cia kalti Sinchronizatoriai, tai ir nesinori eksperimentuoti, jau su yario motoru prisieksperimentavau, nebent sakiau tepalus reikes pakeisti.
P.s. Darbo vw caddy smagratis taip barska, kad net susipurto masina jei stovi vietoje, paspaudus kala per pedala, bet pavaros jungiasi gerai, kas su tom toyotom?

Bemsas

Prie ko cia smagratis? Ka turi bendro smagratis ir 1 begis?

Raiforas

O as manau kad cia toyotos greiciu deziu oziai. Kiek turejau toyotu visose pastebejau, ko zemesne pavara to sunkiau jungiasi. O atbuline labai daznai reik jugti perminus sankaba.

tevas

Tai kokia rida turi buti REALI, kad toks barskejimas butu???

arytis

Citata iš: tevas Įrašytas Gruodis 20, 2014, 03:01:29 AM
Tai kokia rida turi buti REALI, kad toks barskejimas butu???

Darbe turim ir caddy. Reali rida 130k km, o smagratis barska kaip nezinau kas.