TNS-510 Navigavijos atnaujinimas

Pradėjo evaldunia, Lapkritis 14, 2014, 09:05:47 AM

« ankstesnis - sekantis »

evaldunia

Vakar atnaujinau savo navigacijos TNS-510 SD kortele.
Pasirodo yra uzsienyje geru zmoniu, kurie tai daro savo noru ir for free  (y) :-)
Viskas veikia: The Card is now ready to use with 2014-2015 v2, and new software.

Taigi dabar instrukcija kaip tai pasidaryti:
1. Uzsiregistruojate sitame puslapyje http://gpsunderground.com/forum/toyota-lexus/33605-toyota-tns510-full-europe-2014-2015-v2-pz445-sd333-0h-3.html
2.Parasote laiskeli i PM "gpsundergroundupdate", kad norite atsinaujinti

"This forum is created not to advertise their commercial interests.
At this point we offer to help all members of gpsunderground forum, with online updating of your TNS510 system.
FOR FREE cheapest and fastest solution available.
Full Europe 2014-2015 v2 (PZ445-SD333-0H), on any 4GB original TNS510 sd cards.
Regarding Full Europe, Western Europe and Eastern Europe
Please contact by PM
Will complete update within one working day due to high volume of demand.
If you will be satisfied with this service then you can apply a gratitude fee at your discretion. Few beers )
Team "

3. sulaukiat jo laisko, jis paprasys jusu Email
4. gausit mazdaug toki laiskeli:
"Hi,
So now we got to the point, where you should send me 2 good Pictures of Your Sd-Card (front & back), and also a copy of  COMPACT.WDT,  06.CMP, VERSION.TXT, from YOUR SD-Card, just attach the files & pic. in Email.
Now, make a backup of ALL files from your SD-Card.
And remember, new files will Work ONLY on YOUR SD-Card.
Regards,
Team"
5. Toliau seksite instrukcija ka reiks daryti su jo atsiustais pakoreguotais failiukais ir tt.
6. Sekmingai naudojates
7. P.S.   Don't forget to say Thanks or leave Like for the post. (arba donatate ant alaus)  ;)

Sekmes

2011 Toyota Avensis III 2.2 D4D.
2008 Toyota Auris 2.0 D4D.

ketvirtasis

Blemba magiukas geras, superinis, pigus (320lt), atsinaujina ir "всё такое" ale jis daugiau tinka Auriui nei III Avensiui. Jau vos nepaėmiau, bet prie jo dar "lankelis" (mano atveju).

guners

O, super. Man kaip tik reikia atsinaujinti, tad pasinaudosiu proga:)
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

ketvirtasis

Citata iš: guners Įrašytas Lapkritis 14, 2014, 10:51:36 AM
O, super. Man kaip tik reikia atsinaujinti, tad pasinaudosiu proga:)
Tai ar ne geriau nuklonuoti ar kaip kitaip nukopijuoti nuo Evaldunios. Manau, kad galima.

Bemsas

Su zemelapiais Toyota atsilieka lygiai metais. Idomu kodel taip? Nejaugi NAVTEQ neduoda nauju zemelapiu :D. Dabar laukiam nauju zemelapiu 2014-2015 2ver, o ten bus 2013m pabaigos zemelapiai :D

Numatai

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Lapkritis 14, 2014, 15:27:48 PM
Tai ar ne geriau nuklonuoti ar kaip kitaip nukopijuoti nuo Evaldunios. Manau, kad galima.

Zmogau paskaityk evaldunios poste, kas parašyta BOLD'u (t.y. pajuodintomis raidėmis)...

evaldunia

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 14, 2014, 15:37:26 PM
Su zemelapiais Toyota atsilieka lygiai metais. Idomu kodel taip? Nejaugi NAVTEQ neduoda nauju zemelapiu :D. Dabar laukiam nauju zemelapiu 2014-2015 2ver, o ten bus 2013m pabaigos zemelapiai :D

O kas pas mane parasyta? ;)
Full Europe 2014-2015 v2
2011 Toyota Avensis III 2.2 D4D.
2008 Toyota Auris 2.0 D4D.

Bemsas

Citata iš: evaldunia Įrašytas Lapkritis 15, 2014, 17:58:23 PM
O kas pas mane parasyta? ;)
Full Europe 2014-2015 v2

Apie ka ir sakau. Cia yra 2013.Q4 NAVTEQ zemelapiai :D 2014-2015 v1 - NAVTEQ 2013.Q1 :D  Toyota atsilieka lygiai metais

guners

Cia reikalas tame, kad kiekvienos navi sd kortele yra suformatuota tik konkreciai navigacijai, todel ir negali kopintis kiek tik nori ir kas tik nori. Jei suformatuosi savo sd korta, bus amen.

guners

as turiu dar Garmin, ismaniajame S3 tomtom, dabar dar atsinaujinau toyotoj navi zemelapius.
Pastebejimas: Garmin man geriausia ir softu ir zemelapiu detalumu.

ketvirtasis

Citata iš: guners Įrašytas Lapkritis 15, 2014, 18:32:31 PM
as turiu dar Garmin, ismaniajame S3 tomtom, dabar dar atsinaujinau toyotoj navi zemelapius.
Pastebejimas: Garmin man geriausia ir softu ir zemelapiu detalumu.
Pas Garminą softas sukasi tai super greitai patiko.