Tiesiog dingo trauka ir vel atsirado

Pradėjo Mari1us, Lapkritis 30, 2014, 16:38:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mari1us

2.0 d4d
Uzsivedziau prie minus 7, uzsiveda sunkiau, bet turbut kazkuri zvake nelabai kaista, bet neesme. Isvaziavau, nespaudziau dugnais tikrai, bet begejaus kiek greiciau nei iprasta. Ties trecia pavara ir 2k rpm toks ispudis, kad kazkas prispaude stabdi ir atleido akseleratoriu. Tiesiog dingo trauka, pyst ir vel atsirado. Pristojau, galvojau ka daryt, nu gi reik vaziuot toliau. Dar pabandziau sukelt apsukas ir laikyt ties 2k rpm - laikos kaip ikaltas. Tai pasikartojo dar du kartus, po to nurimo. Susilo variklis ir dingo visos nesamones.
Klaidu nemeto, nepulsuoja, supiltas kuras is neste degalines pries savaite.
Zinau, kad is pirsto neisbursit, bet ka pirma tikrintumet mano atveju. Asmeniskai labiausiai ziuriu i kuro filtra, nes neprisiruosiu jo pasikeisti jau du metus. Dar antifrizo pas mane mazojoj pusej, bet tiek jo ir buvo kai masina pirkau ir jo nekeiciau, bet jis turbut cia visai ne prie ko.

arunaskeras

Antifrizas tiktai ne prie ko o kuro filtra tai keisk ir tada matysi kaip bus dar gali oro filtras kistis
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Mari1us

Oro filtras tai tikrai ne, o dėl kuro filtro man labai įdomu tai, kad užšilus varikliui dingo problemos.
Niekada neturėjau jokių problemų dėl traukos ir apskritai kuro sistemos.

Visiem kitiem kurie skaitot: radau panašią temą antram avensiui. Šitos netrinu, nes nežinau ar labai skiriasi antro ir pirmo avensio varikliai. http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,1875.30.html

TYRAN

egariukas1

Paskutinej vietoj ziureciau tuos voztuvus,pradet reikia nuo paprasciausiu dalyku,pavyzdziui filtru
Nors jei sunkiau kuresi, gal ir rimtesnes problemos prasideda

Mari1us

Pasikeičiau kuro filtrą, bus matyt kaip čia bus :)
O šiaip tai kuriasi sunkiau tik prie šalto oro, grynai tarsi viena žvakė prasčiau kaistų. Su prastesniu akumu tai kaip traukinukas užsikliukindavo, naują idėjau tai žymiai geriau kuriasi. Nelabai tikiu, kad rimtesnės čia bėdos, nes nei pulsuoja, nei dūmina, nei kuro daug ėda. Nežinau, bus matyt :)