oro srautas

Pradėjo lionginss, Gegužė 14, 2015, 12:06:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

lionginss

Sveiki noriu paklausti gal kam jau buvo taip, nes nezinau kas cia gali buti galvoju gal oro srauto matuokle, kai vaziuoji ir staigiai duodi gazo sokineja apsukos ir dingineja trauka.  toyota corrola 1,4 d4d

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

lionginss

nelabai as ten randu ka, bet pas mane biski kitaip yra kol neduodu daugiau gazo tol viskas gerai bet tarkim is trecio begio metu i ketvirta ir siek tiek daugiau paduodu gazo tai man pradeda apsukos sokinet ir taip staigiai dinksta atsiranda vel trauka o seip ir uzskurus ir vaziuojant palengva viskas gerai ir buvo dar viena karta kad kai vaziavau autostrada uzsidege chekas trc off ir vsc ir poto vel uzgeso.

ryobis

Bet kokiu atveju darai diagnostika ir tau pasakys ko tiksliau ieskoti, juk kai susiregi eini pas gydytoja  :think:
anyways, gali pasibandyti atjungti oro srauto fyske, jei vel viskas sokineja ir pan. panasu ir slegio problemas  :think:

lionginss

as buvau pas elektrika bet jis ta pati sako kad reikia ta bandyt ar ana tesiog klausiu gal kam jau taip yra buve ir zino tikslia problema:)

Supmutmas

Jei dinginėja trauka, tarsi banguoja variklis dugnu užmynus į kalną (apytiksliai nuo 2000 rpm ir aukščiau), tai man tas pats buvo. Buvo susidėvėjęs turbinos valdymo vožtuvas. Jį pakeitus trauka pagerėjo, bet vis tiek dar bangavo gerai užmynus. Pasirodo taip pat buvo užsikimšęs katalizatorius. Jis buvo išpurkštas DPF filtro valikliu. Trauka visiškai susitvarkė sąnaudos pagerėjo. Taip pat buvo valyta oro srauto matuoklė ir egr vožtuvas, gal ir tie kažkiek prisidėjo.

lionginss

Jo man taip ir yra nu reiks ziuret tada aciu labai;) ir dar viena beda turiu gal kas zino kaupiasi man bagazineje kur zapaske vanduo net kai masina stovi lyja lietus ir va vakar issausinau o siandien vel prisikaupia?

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

lionginss