priesrukiniai

Pradėjo CorollaBoy, Lapkritis 26, 2014, 03:31:56 AM

« ankstesnis - sekantis »

CorollaBoy

sveiki, turiu '02. hatchback ir ale pagal originala nebuvo priesrukiniu prieki. fiskes ateina, pagal universalia pravodke. buvau prijunges, neveikia. kadangi lempos nenaujos, nespejau patikrint ar ateina i tas originalias fiskes elektra. gal kas susidure esant dedant dalykus, kuriu nebuvo isriedant is gamyklos, ar ko nebuvo?

+gal netycia kokia suduzuaia keturkamia priesrukine turit? reikia fiskes, ku lempute i ja isistato, turiu tik viena. arba gal zinot kur gaut? veiksmas kaune, srotai arba neparduoda be lempos arba neturi.

Bemsas

Ka tu buvai prijunges ir nedege? Ten juk dar truksta JUNGIKLIO, RELES :D

CorollaBoy

o jungiklis ne tas pats eina, kuris prie sviesu? kartu priekio ir galo? jei ne tas pats, gal kas kokia esama nuotrauka pasidalintu? bent +/- ko ieskot ar ka pasigamint?

Bemsas

Jungiklis eina taspats, jei yra gamyklines priesrukines. Tada su tuo jungikliu ir gali ijungti priekinius ir (arba) galinius priesrukinius. Jei gamykliskai nebuvo priesrukiniu - tada su jungikliu galima ijungti tik galini priesrukini.

Atskirai montujant priesrukinius statomas atskiras mygtukas, salia veidrodziu reguliavimo i laisva vieta.

CorollaBoy

bandes tu tai daryt? dar neardziau, pries bandydamas ardyt noriu viska turet, kad paskui su isardyta nereiktu vazynet.

gal jei ta dares zinosi, ar mygtukui fiske yra palikta, kad jau taip viskas universaliai gaunasi?

nes randu, kituose forumuose, kad reikia tik reles ir turetu veikt ant esamo jungiklio ant rankeneles, tik kazkokiu budu rankeneles jungklyje kazka pachimicint reikia.

perczik

Pas mane buvo tik fishkes prie bamperio isidejau priesrukinius, pakeiciau jungikli ir rele idejom viskas veikia be problemos.

CorollaBoy

kai sakai, kad pakeitei jungikli, tai visa sviesu rankena keitei?

perczik

Taip, pas mama corolloje jau stovejo priesrukiniai, tai padaryti ant mygtuko kur sviesas reguliuoti, o pas mane visa rankenele pakeista.

CorollaBoy

nu tai zinai, kai reikia zieduka ant rankeneles pasukti, kad priesrukines ijungtum. viena dvi padetys (on/off) ar trys (off/front on/front+rear on)? nes pas mane yra dvi... tai ir galvoju ar reiks chimicint.

Bemsas

Su gamyklinem 3 padetys tas jungiklis. Sakau, idesi rele, pakeisi jungikli sviesu ir veiks viskas. Rankineleje NIEKO neprichimicinsi. Nebent sujungsi kartu priekinius ir galinius priesrukinius, bet taip daryti NEGALIMA !

CorollaBoy

o dedant papildoma jungikli tik priekinems, idedant rele ir t.t., kaip atsekt laidus stant papildoma jungikli ir paliekant rankenele prie vairo taip kaip yra?

Bemsas

CorollaBoy

Bemsai 100x aciu uz linka. (y)

robertas5310

Kur galima nupirkti ta Rele? :)

ketvirtasis

Citata iš: robertas5310 Įrašytas Gruodis 28, 2014, 13:46:58 PM
Kur galima nupirkti ta Rele? :)
Jei ten paprasta rėlė tuomet bet kokia toyotinė rėlė tiks, jų kojytės vienodos