avensis verso 2003 centrinio uzrakto isjungimas uzkurus

Pradėjo robercius, Lapkritis 26, 2014, 10:31:10 AM

« ankstesnis - sekantis »

robercius

Sveiki,

Kokiu budu isjungti centrinio uzrakinima uzvedus varikli, nes siuo metu kai uzkuri visos durys uzsirakina. Nesinori kad netycia kokia beda atsitiktu kai rakteliai su uzvesta masina viduje o pats lauke stovi ir negali duru atidaryti  :D Priest tai prancuzu auto turejau tai su rakto pagalba spaudinejant mygtukus gali padaryti kad uzsirakintu/atsirakintu, kad auto langai pasidarytu ir tt. (H-)

Bemsas

Programuok signalke. Gamykliskai tokios funkciojos nebuna

robercius

Cia betkuris signalcikas tai gali padaryti ar cia i Tokvila kokia varyti?

Andriux

galima skaityti signalizacijos aprašą (turėjo duoti tas, kas montavo) ir pasidaryti pačiam.
Mano signalizacijoje (nebūtinai pačiam tiks) - atsirakinus mašiną ir išjungus slapuką (jei yra) bet neužvedus variklio palaikyti nuspaustus abu signalizacijos pultelio mygtukus kartu tol. kol pyptelės; lygiai taip pat vėl įsijungia. Spaudimas užvedus variklį programuoja kitas funkcijas.

Andriux

arba varyti pas bet kurį nusimanantį signalizacijų meistrą :-)

Egis_

priklausomai kokia tai signalke pas tave pastatyta, bet daznai uztenka pasalinti viena trumpikli signalizacijos bloke.

GALLANT

Andriux

Įdomus diagnozavimo būdas ;-)
man meistriukas tai davė pultelį išsirinkti iš kelių skirtingų.

Andriux

Bemsas

Citata iš: Andriux Įrašytas Gruodis 01, 2014, 00:38:50 AM
Įdomus diagnozavimo būdas ;-)
man meistriukas tai davė pultelį išsirinkti iš kelių skirtingų.

Pagal pulteli galima nustatyti signalkes modeli. O kai bus nustatytas modelis - bus aisku kaip isjungti funkcijas. Dabar tiesiog kalbos apie nieka.

robercius

Pridedu foto koks pas mane raktas.

MindaugasB

Is masinos rakto signalizacijos modelio nepasakys. Cia ideta adaptyvioji signalizacija. Nors man kai Alte dejo, dave pulteli rinktis koki noriu. Tai net nezinau ar pagal pulteli galima kazka tiksliau pasakyti :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Donis7

O tai gal jam įmetė papildomą signalkę ir valdymą (įjungti-išjungti) padarė nuo originalaus rakto.  :think:

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 01, 2014, 09:30:26 AM
Is masinos rakto signalizacijos modelio nepasakys. Cia ideta adaptyvioji signalizacija. Nors man kai Alte dejo, dave pulteli rinktis koki noriu. Tai net nezinau ar pagal pulteli galima kazka tiksliau pasakyti :)

Tai tau dave kruva pulteliu, kad tu pasirinktum tau patikusi. Ta signalke ir idejo, kurios pultas tau patiko. Visos pultelines signalkes turi 2 pultelius komplekte. Ir tie pulteliai dazniausia buna vienodi.

Ar tau sumontavo signalke, ir pasiule rinktis is pultu?

MindaugasB

Man dejo signalke, sutarem kuria. Poto dave 5 pultelius ant stalo. Kokia signalizacija, neatsimenu. Dokumentai namie :)

P. S. Turiu tik viena uzvedimo ranka su centrinio uzrakinimu atrakinimu + i pati rakta pajungta adaptyvine signalizacija.
Kitas raktas yra atsarginis, pilku korpusu ir pultelis tik vienas. Ta prasme, sumoketa buvo uz signalke ir viena pulteli. Antro nepirkau net.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis