Avensis vibracija ant laisvu ir 2000aps

Pradėjo Ignas D-cat, Lapkritis 26, 2014, 13:14:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donis7

Jau pliusas, kad su apsukomis išsiaiškinai. (y)
Gal pabandyk atidaręs kapotą nufilmuoti kaip ten kas vibruoja ir įmesti video. Tada gal bus aiškiau, kokie ten pas tave sliekai. :)
O gal pas tave radiatoriaus ventiliatorius tuo metu įsijungia?

Ignas D-cat

Tikrai kad pliusas. Matai as netam klausiu, kad zmones patartu o as nesugebeciau ju patarimais pasinaudoti :) nes kitaip butu nesazininga pries patariancius :)
Supranti ten po kapotu niekas nepasikeicia, tik gal variklio garsas truputi, o vibracija vizualiai nesimato, kad variklis labiau purtytis pradetu, tiesiog tai jauciasi salone, tiesiog lauki ir pareina per kojas ir vaira vibracija, pavibruoja ir iseina  8:8 Bet kaip iseina tuomet atrodo kad sedi benzininiame automobilyje, tada mazdaug 20sec pasimegauji ir vel uzeina kokiai minutei vibruoti. As pradedu tokia teorija delioti, kad koks purkstukas tai dirba gerai, tai nedirba gerai, bet man taip yra buve anksciau su kitu automobiliu ir buvo ten slangute lygtais vakumo sutrunijus, gaude ora ir grybavo, pavyko paciam pasitarus forume toki gedima pasalinti.
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001
Toyota Avensis 2,2 D-cat 2006

MindaugasB

Oro filtro deze? Duslintuvo silumines apsaugos? Suvibruoti gali daug kas...
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Tiutis

kazkaip idomus dalykai vyksta pas tave... tada galim visi tik spelioti del tavojo atvejo... susitik su kokiu nors nusimananciu forumieciu bus tada aiskiau kaip ten kas...

Tiutis

Dar gali but atvejis, kad tavo masina gerai gavus i prieki, ko pasekoje visokiu stebuklu gali buti...

Tiutis

Vienu zodziu nuvaryk tu ja pas gera meistra padaris diagnostika purkstuku turbinos juro slegio egr voztuvo ir t.t gal atras kame proble ant to drebejimo pagal parametrus...

Robiskapeika

O numynus sankabos pėdala niekas nepasikeičia ?

virme

Nenoriu gąsdint, bet labai panašiai atsiranda vibracija prie tokių apsukų besibaigiant sankabai.

Ignas D-cat

Negasdinkit taip :), nes vakar jau mane normaliai "nudziugino" servize PRAPUSTA GALVA  :-( Pabandysiu rytoi su sankaba pazaisti kaip ir sakot, butinai parasysiu. Bet sankaba pries tarpines keitima man jau netaip baisiai atrodo...
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

Bemsas

Citata iš: Ignas D-cat Įrašytas Lapkritis 29, 2014, 11:24:49 AM
Negasdinkit taip :), nes vakar jau mane normaliai "nudziugino" servize PRAPUSTA GALVA  :-( Pabandysiu rytoi su sankaba pazaisti kaip ir sakot, butinai parasysiu. Bet sankaba pries tarpines keitima man jau netaip baisiai atrodo...

Na sankaba kainuoja tikrai nemazai. Smagracio kaina tikrai didesne, nei galvos tarpines (y)

ToyotaClub

Idomu kaina yariui to viso malonumo. Buvau palindes tai dezes sujungimai sutepti su hermetiku. Tikiuosi kad pas mane bent sis dalykas pakeistas. Ar cia gamykliskai sutepta. Is kur ta auto pirkai Ignas D-cat ?
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Ignas D-cat

As Avensi pirkau pats Vokietijoje Frankfurt main mieste. Pirkau is normalaus dilerio ne eksportui su sąskaita faktūra ir pilna servizo knyga su rida 213.000, kaina buvo Vokiška, bet DPF filtras gatavas, todel AKCIJA :). Gryzau pats su gatavu filtru i LT ir issioperavau. Nuvaziavau dabar apie 8.000km ir isaiskejo, kad galva prapusta. Pradejo suktis mintys apie pardavinejima, bet man viename servize, kurio pavadinimo nemineisu bet cia tarp forumieciu jis zinomas (Vilniuje) pasake: "Masinos stovis matosi kad yra labai geras" Jau viena liga DPF issigydei, antra liga galva susitvarkyk ir laikys tau tas variklis, neskaitant to kad kazkada gali su purkstuku beda susidurti. Aisku visa tai kanuoja ir kainuoja nemazus sakykime pinigus, bet ka as gaves pinigus pirksiu, pirksiu dar didesni lavona i kuri reikes vistiek kisti ir gal dar didesnius pinigus, cia bent matosi, kad masina visa gyva, tiek vidumi tiek isore, o ligos yra ligos, visos tos masinos turi ligu, tik vienu masinu ligas norisi remontuoti nes pati masina patinka o kita masina nelabai prie sirdies o dar ir ligos uzpuola. Idomu jusu nuomone kaip elgtumetes, ar teisingai galvoju?Ar spjaut i auto vien tik del to kad jis D-cat, ar gydyti ligas ir toliau eksploatuoti nes Lietuvoje nupirkti dyzelini auto 8metu senumo ir su 223.000km rida uz protinga kaina manau yra tiesiog misija neimanoma. idomu jusu nuomone isgirsti siu pamastymu tema...
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

ToyotaClub

Pirmas klausimas ar dar rasi su tikra rida. Cia jos prasukusios daug daugiau. Gal teisingai, jei patinka ir stovis normalus, ko ne jei turi tipsu susitvarkai ir ramus. Parduoti parduosi, man ir buvo minciu su maniske parduoti ir tokiu paciu pasiulimu. Bet real man sirdis neleistu parduoti su tokia problema kitam. Tai susitvarkiau ir ka vaziuoji, o kas toliau bus pamatysiu. Šiaip man yaris patinka mieste. Tai nlb ir keisti norejosi. Bet kaip as parduosiu, tai parduosiu tvarkinga ir bent zinosiu kad perka ne lavona. Nes dazniausiai taip buna sutvarkai parduodi i minusa dideli, ir perki kita ir ta remontuoji.

Ignas D-cat

Sutinku, kad parduoti kitam su liga yra paciam po to moraliskai sunku, as kalbu apie varianta: "Parduodu tikrai gero stovio Avensi su prapusta tarpine". Aisku niekas nemokes normalios kainos, taciau esme ta, kad ok parduosi, gausi pinigeliu, galbutut dasidesi viena kita tukstanti pinigu ir ka tada? Manau vel nusipirksi neaisku ka, nes visos tos dyzelines masinos iki 20.000Lt turi savas ligas, visos jos genda, cia reiketu kalbeti tiesiog is atvirkscio galo reikia pradeti ziureti nes kas masinoje genda o kas negenda :) Kuo daugiau negendanciu elementu randi kaip PVZ pakaba, elektra, kebulo korozija ir t.t. pagal tai ir renkiesi automobili, o kas liecia dizelio variklius, visi jie turi minusu. Kodel as pasirinkau Toyota? Del pakabos patikimumo (turejau WV pries tai tai kasmet lizingas pakabai 1000Lt) elektros instaliacijos patvarumo, vaziavimo dinamikos, elementaraus vartotojisko patogumo.
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

ToyotaClub

O kam jau parduoti kaip tarpine susitvarkai, kiti gal kaip tik nori prakisti su tokia problema, kad nereiktu investuoti, ypac uzsieni turbut populeru. Cia su pardavimu ir dasimetimu teisus. Geriau investuoti gal i remonta. Nes pagal save nlb apsimoka parduodi, vel ar skolines ar dasimeti trukstamus kitai auto, ir po to neturi remontui jei kas. Tai tikriausiai susitvarkai ir turi patikimus ratus ilgam. Bet butum zinojas problema butum tikriausiai kaina numuses dar. Ir uz juos tarpine pasitvarkes.