Salonas nešyla, nors variklis pasiekes darbini rezima

Pradėjo litpost, Lapkritis 28, 2014, 15:14:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Tam, kad pustu i priekini stikla tai reikia ijungti AUTO. Jeigu nustatyta rankiniu budu putimo padetis ten kokia 3-cia pvz, tai nesvarbu kur pasuksi putima, visada pus tik ant 3-cio stiprumo. Cia absoliuciai viskas normalu :) Gi Toyota, ne ford'as cia. Man sita Toyotos kondiskes savybe nera minusas, o tik pliusas. Kai ilgesnese kelionese su kodiske vaziuojam, tai visada i priekini stikla pajungiu, kad i veida nepustu, o salone vistiek buna palaikoma nustatyta temperatura.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

egiosa

Kažkaip vieno iš mano avensių pečiukas pradėjo šaltą orą pūsti, labai ilgai šyla ir tik apyšiltis pučia. Gal termostas ? Ar sudėtinga 4D4 termostatą pakeist ? 

Zaroliz

Na dabar tokiu oru pasidarau 16 laipsnių ir jau šilta skaitosi :-D
O siaip tai prie sviesaforo ilgiau pastovėjus, tai akyse temperatūra ima kristi

Bemsas

Citata iš: egiosa Įrašytas Sausis 06, 2017, 21:16:30 PM
Kažkaip vieno iš mano avensių pečiukas pradėjo šaltą orą pūsti, labai ilgai šyla ir tik apyšiltis pučia. Gal termostas ? Ar sudėtinga 4D4 termostatą pakeist ?
Motoras isyla iki darbines temperaturos? Prie tokiu temperaturu pas mane tik po 10km kelio pradeda pusti silta ora :)

Gmc

casio33

Tai per metus maximum savaite tie privalumai benzo (y)

Arnosio92

Citata iš: casio33 Įrašytas Sausis 07, 2017, 13:35:06 PM

mazesnius eksploatacijos kastus uzmirsai dar.. :)

slashas

Citata iš: casio33 Įrašytas Sausis 07, 2017, 13:35:06 PM
Visada privalumas, kai žemiau +10, išvažiuoji iš kiemo ir šilta jau :) tad turime pliusą bent 6 mėnesiams ;)

BTomas

dagas

gali pasigirti kaip ir daugelis lietuviu vazineju su dizeliu:-)

MindaugasB

Citata iš: BTomas Įrašytas Sausis 07, 2017, 15:32:00 PM
O kokie dyzelio privalumai, aplamai?  :-)

Vaziuojant didelius atstumus sutaupai daugiau pinigu kuro atzvilgiu.
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Mants

kazkaip del sildymo cia siektiek manau sureiksminama,
benzinine masina ir masinai nelygi, vazinejau daug metu su benzinine alhambra, nei velnio ji ziema nesilo, aisku jei tokia masina lygint su benzininiu spuogu, tai kitas reikalas :)
ad dabartine cv man visai neblogai syla :) neiskundziu
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

BTomas

Mano kitokia gyvenimo filosofija  ;) stengiuosi ne sutaupyti, o uzdirbti  ;) o rysium, kad gyvenimas vienas, teikiu sau ir seimai max komforta, pagal galimybes, todel dedeliems atstumams turiu toki "islaizyta ismyleta" geleziuka, kaip MB W124 E420, kas temoj, supras...

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Sausis 07, 2017, 15:50:29 PM
Vaziuojant didelius atstumus sutaupai daugiau pinigu kuro atzvilgiu.

Bemsas

MindaugasB

As turiu w202 droziu kasdien, bet man deja w124 ispudzio nedaro :) turetum w140 tai zemai nusilenkciau :)