corolla verso 2din mage uzsiblokavo

Pradėjo ignas28, Kovas 04, 2015, 10:33:14 AM

« ankstesnis - sekantis »

ignas28

sveiki toyotieciai (h) iskilo beda buvau atjunges akuma corolai verso su nav mage ir man pajungus akuma automagnetola ismete negrazu pavadinima ir niekas neveikia nei radijas nei cd niekas neisijungia  :-{gal kas turit ka patart girdejau kad reikia atristi nes uzsiblokavo mage kai nebegauna maitinimo. kokio to kompakto reikia ar imanoma ji isirasyti su pc ir paleisti ikisus cd?

Ralfas

reikalingas navigacijos cd, kad veiktu mage po akumo atjungimo.

kajima

Sveiki , paimiau ardymui Corolla Verso '06m . Zmogus matyt pries man parduodanr pakeite akuma, zodziu NAVI 9002 uzsiblokavo. Raso: Please insert the correct map DVD. Originalus DVD kompaktas yra , bet niekuom jis nepadeda. Yra kokiu stebuklu gal ka atjungt-pajungt-palaikyt, kal koki soki susokt su bugnais aplink auto??

Bemsas

Citata iš: kajima Įrašytas Balandis 08, 2015, 14:40:36 PM
Sveiki , paimiau ardymui Corolla Verso '06m . Zmogus matyt pries man parduodanr pakeite akuma, zodziu NAVI 9002 uzsiblokavo. Raso: Please insert the correct map DVD. Originalus DVD kompaktas yra , bet niekuom jis nepadeda. Yra kokiu stebuklu gal ka atjungt-pajungt-palaikyt, kal koki soki susokt su bugnais aplink auto??

Susok soki, ir idek DVD

kajima

Citata iš: Bemsas Įrašytas Balandis 08, 2015, 14:44:53 PM
Susok soki, ir idek DVD
Labas , zinojau kad pirmas atsakysi) Dedu , bet niekas nevyksta. Negirdziu  kad suktusi

kajima

Issprendziau, naujesni DVD ikisau ir uzsikrove.