Dėl purktšukų tarpinės

Pradėjo lawras, Gruodis 02, 2014, 11:54:36 AM

« ankstesnis - sekantis »

sityR

Kolegos, tai ar galima konkreciau? Internetineje parduotuveje kurioje gal yra purkstuku gumytes?
Kokia kaina purkstuku gumyciu? Ir kiek daug maz galima moket uz ju pakeitima? :)

JeMasLT

intercars pirkau. kainu tik nepamenu

ginciavas

Citata iš: sityR Įrašytas Gegužė 15, 2015, 06:44:42 AM
Kolegos, tai ar galima konkreciau? Internetineje parduotuveje kurioje gal yra purkstuku gumytes?
Kokia kaina purkstuku gumyciu? Ir kiek daug maz galima moket uz ju pakeitima? :)

Nezinau kaip internetinese parduotuvese, bet  pernai auturoj pirkau dar litais, tai varines kainavo 6 lt., o gumines po 2 lt.

saresas

Sveiki. Taigi pribrendo reikalas ir man keisti tarpines. Daug temu perskaiciau. Taigi reikia keist tarpines purkstuku,griztamo kuro ir dangtelio tarpine. O kaip del dangtelio riebiksliu? Siaip jie nepigus. Keist kartu ar jeigu neapsitepalave tai palikt senus.

JeMasLT

Aš dangtelio Riebokšlio nekeičiau :) nors gal ir reikėjo :)

ginciavas

Jis praktiskai yra vienkartinis ir panaudojus antra karta  tiesiog leis tepala.

JeMasLT

Citata iš: ginciavas Įrašytas Spalis 15, 2015, 10:45:08 AM
Jis praktiskai yra vienkartinis ir panaudojus antra karta  tiesiog leis tepala.

Tada as kazko nepagaunu. Kas tas Rebokšlis :)

egariukas1

Turbut kalba apie tas gumas,kur purkstukai islenda is dangtelio

Zaroliz

Jis užtikrina sandarumą tarp judančių dalių

saresas

Na taip,as butent apie sita rieboskli. Tiesiog internete tik sitoj svetainej radau. Tai šias, gumas' rieboksli butina keist? Beje kolegos tai apie koki dar rieboksli kalba buvo,jai sakot kad vienkartinis

ginciavas

Citata iš: saresas Įrašytas Spalis 17, 2015, 09:59:29 AM
Na taip,as butent apie sita rieboskli. Tiesiog internete tik sitoj svetainej radau. Tai šias, gumas' rieboksli butina keist? Beje kolegos tai apie koki dar rieboksli kalba buvo,jai sakot kad vienkartinis
Ne taip išsireiškiau, jis ne tai, kad vienkartinis, nuo laiko ir eksplotacijos jis turbūt sukietėja. Aš jų nepasikeičiau, tai dabar pro juos sunkiasi tepalas.

saresas

Bet cia leidzia ten kur kuro vamzdeliai sukasi i purkstukus? Nes jeigu purkstuku tarpines keitei,per ten negali leist

RDeEsser

Citata iš: ginciavas Įrašytas Spalis 17, 2015, 10:23:21 AM
Ne taip išsireiškiau, jis ne tai, kad vienkartinis, nuo laiko ir eksplotacijos jis turbūt sukietėja. Aš jų nepasikeičiau, tai dabar pro juos sunkiasi tepalas.
Tai konkrečioj situacijoj ką ir kur reikia keisti gal gali kas paprotint?Pas mane taip pat tepalo laikas nuo laiko ten atsiranda. :think:
E

ginciavas

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Spalis 17, 2015, 17:23:33 PM
Tai konkrečioj situacijoj ką ir kur reikia keisti gal gali kas paprotint?Pas mane taip pat tepalo laikas nuo laiko ten atsiranda. :think:

Nuotraukoj pažymėjau rodyklėm. Autoaibėj parduoda riebokšlį kuris stovi prie kuro padavimo į purkštuką angoj, kur gaut kitą riebokšlį esanti viršuj, nežinau.