Dėl purktšukų tarpinės

Pradėjo lawras, Gruodis 02, 2014, 11:54:36 AM

« ankstesnis - sekantis »

Metsys

Abejoju ar daugės tepalo, kad mažės daugiau tikėtina (kaip ir mano atveju). Jei daugėja tepalo tada grįžtamojo vamzdelio tarpinės leidžia dyzelį į variklį. Ištikro nežinau kaip patikrino tas meistrelis, bet jis paskambino pasakė tiksliai man kas ir patvirtino, tai man buvo ramu, kad variklio keist nereiks  :-] Pats nepatikrinau spaudimo prieš remontą, būčiau žinojęs skirtumą prieš ir po...

Spaudimas dabar normalus, truputį kilnoja tepalo užpylimo dangtelį atsukus ir matosi kažkiek garai tik užgesinus variklį. Šiaip sakiau nulėksiu pas tą meistręlį dar kart ir paklausinėsiu jį daugiau ir pasakys ar dabar viskas gerai.

Tik žinau vieną, jei kažkaip per užpylimo angą pamatysi tokius suodžius juodus gabaliukais, kaip smėlis smulkus būtų pasikaupę ar panašiai, tada tikrai pučia į variklį suodžius.

JeMasLT

Citata
norėjau paklaust ar sunkiai išsiėmė purkštukai ir kaip išvaliai tas skyles kur isideda purkštukas ta prasme suodžius visus kaip pašalinai?

Išsiemė labai lengvai patys purkstukai
Nuvaliau tik purkstukus truputi, o paciu angu nevaliau visai. :) tikriausiai reikejo.
Sunkiausia buvo isimti pacias giliausas tarpines, metalines gale purkstuku. Tai pasidariau toki kablį is kibiro rankenos. ir gala su bulgarke nusmailinau.

lawras

Kiek kainavo purkštukų tarpinės, grįžtamo tarpinės, dangtelio tarpinė ir riebokšliai? kažin, kiek jų pakeitimo normali kaina?

lawras

Gal žinote, kur Marijampolėje galima būtų nuvežti pakeisti tarpines purkštukų ir išvalyti karterį?

lawras

AUTUROJE Kaune pekeitė tarpines purkštukų, dangtelio tarpinę, išvalė purkštukus.

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

toyotad4d

Nekazka firma..... ypac priemejas....

lawras

Raiforas

O bent jos buvo perdegusios tos tarpines???

Viktoras777

Geriau nelaukti, kol pradegs tos tarpines, pasikeiti ir ramu. Mano ir nebuvo pradegusios, viskas buvo svaru grazu kai keiciausi, bet del sventos ramybes pasikeiciau.

Raiforas

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Balandis 02, 2015, 12:36:21 PM
Geriau nelaukti, kol pradegs tos tarpines, pasikeiti ir ramu. Mano ir nebuvo pradegusios, viskas buvo svaru grazu kai keiciausi, bet del sventos ramybes pasikeiciau.
Na as irgi norejau taip keist del sventos ramybes. Tai gerai kad mano meistras geras pazistamas, sako daug ka galim tau pakeisti del sventos ramybes jei neturi kur det pinigu! Sako turbut cia jau prisiskaitei forumu.....

Donis7

Citata iš: Raiforas Įrašytas Balandis 02, 2015, 12:46:40 PM
Na as irgi norejau taip keist del sventos ramybes. Tai gerai kad mano meistras geras pazistamas, sako daug ka galim tau pakeisti del sventos ramybes jei neturi kur det pinigu! Sako turbut cia jau prisiskaitei forumu.....
Dar šventesnė teisybė (y)

Saulius SSS

Purkštukų tarpines būtina keisti profilaktiškai.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Viktoras777

Na gal ir taip, gal ir paskubejau jas keist. forume cia nemazai kam buvo pramuse ir pasekmes paskui buna nekokios... Pareina turbinos uzsitersia variklis tuo visu sss, uzkisa sieteli tepalo paemimo....  Nors masinos prabegas 170k (tikras), maniau gal jau bus kokia nors viena nesandari, (o jos kaip toyota teigia laiko tik apie 100k km ) nusprendziau nerizikuot. nors ir senosios dar buvo nepramustos kaip paiskejo originalios... nuemus voztuvu dangteli viskas net blizgejo, svaru.tik tepalas juodas, jokiu suodziu... Purkstukai nesunkiai issieme, neprikepe, niekas nepramusta... Na dabar pasikeites bent kazkiek laiko busiu ramus del ju, bent psichologiskai :D

kalava

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Balandis 02, 2015, 13:05:04 PM
Na gal ir taip, gal ir paskubejau jas keist. forume cia nemazai kam buvo pramuse ir pasekmes paskui buna nekokios... Pareina turbinos uzsitersia variklis tuo visu sss, uzkisa sieteli tepalo paemimo....  Nors masinos prabegas 170k (tikras), maniau gal jau bus kokia nors viena nesandari, (o jos kaip toyota teigia laiko tik apie 100k km ) nusprendziau nerizikuot. nors ir senosios dar buvo nepramustos kaip paiskejo originalios... nuemus voztuvu dangteli viskas net blizgejo, svaru.tik tepalas juodas, jokiu suodziu... Purkstukai nesunkiai issieme, neprikepe, niekas nepramusta... Na dabar pasikeites bent kazkiek laiko busiu ramus del ju, bent psichologiskai :D

bent ramus. as dabar irgi tepalus bekeiciant paprasiau, kad nuimtu karteli, ir paziuretu paemimo sieteli - del viso pikto. reali masinos rida turetu but link 300 000km, kazkada vienas purkstukas slapiavo pries pakeiciant tarpines, tai blogiau nebus, jei patikrins.
svaru buvo, bet dabar bent zinau...
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas