Ieškau Avensio III

Pradėjo MD555, Gruodis 08, 2014, 17:20:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Kaune buvau gavęs pasiūlymą, bet atsisakiau (sedanas)

MD555

na čia manau daugiau tinka universalams... beje kiek prašė?

tevas

Bamperiu apsaugas lenkai veza is kinu, 30-50 eur mazmenine kaina geros kokybes ir apie 10 eur labai nekokia. Lenku kalba paguglinkit, rasit.

ketvirtasis

Citata iš: MD555 Įrašytas Sausis 24, 2015, 23:28:51 PM
na čia manau daugiau tinka universalams... beje kiek prašė?
Yra ir sedanui tokia siaurutė, o prašė tai nepamenu kiek nelabai aktualu buvo. Autotoja

guners

Citata iš: tevas Įrašytas Sausis 25, 2015, 02:14:20 AM
Bamperiu apsaugas lenkai veza is kinu, 30-50 eur mazmenine kaina geros kokybes ir apie 10 eur labai nekokia. Lenku kalba paguglinkit, rasit.
Ir kas iš to, manau su siuntimu gausis tas pats, kas pirkt pas dilerį.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

MD555

na jo, jei nezinia kokia koybe atsius, tai gal tada patikimiau is dilerio... Pas dileri apie 99eur minus ant imones pvm, tai gaunas apie 78 eur. Paklausiau gal siaip kas po pagalve lisna koki turi pasidejes, tai padeciau atsikratyti, nereiketu nei pas dileri nei is lenku siustis.... :)

MD555

Beje, lenkai ir patys lanksto pas save šias bamperio apsaugas (Bialystoke, gamykloj). Kaina įmonei 28eur + 10eur pristaymas iki durų. Bet man labai jau jie blizgūs (foto dešinėje pusėje), originalai (paveiksliuko kairėje pusėje) žiūrisi man geriau...

guners

Citata iš: MD555 Įrašytas Sausis 26, 2015, 13:45:57 PM
Beje, lenkai ir patys lanksto pas save šias bamperio apsaugas (Bialystoke, gamykloj). Kaina įmonei 28eur + 10eur pristaymas iki durų. Bet man labai jau jie blizgūs (foto dešinėje pusėje), originalai (paveiksliuko kairėje pusėje) žiūrisi man geriau, gaila, kad kaina originalo beveik 3x didesnė :)
P.S. Originalai kaip supratau iš pardavėjų ne iš metalo, o iš plastiko.
Jei domėjaisi lenkais, tai kaina nedidelė, atsiųsk kontaktus ir man.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

MindaugasB

MD 555 ir as noreciau. Pasidalink cia ar per PM.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

MD555

Prisegu lenkų, su kuriais bedravau, meilo kopiją, čia matosi visi kontaktai.

MD555

Beje sau vis dėlto užsakiau šiandien iš Toyotos centro kur pirkau mašiną. Originalas būna plastikinis arba nerūdijančio plieno. Paėmiau antrą variantą. Originalą užsakiau dėl vienos priežąsties: pas originalą tos apdailos nosytė yra labiau užlenkta (ta prasme didesnė) nei lenkų, o man būtent vienoje vietoje yra šiek tiek įbrėžtas bamferis ir jo kantelis. Lenkiška apdaila man paprasčiausiai neuždengs šio įbrėžimo dėl savo trumpai užlenktos nosytės, o originalas paslėps. Na ir pats metalas originalo toks storesnis, rimtesnis, gražiau žiūrisi. Žodžiu bandau nušauti du kiškius vienoje šūviu :smoke:  Bet šiaip lenkų už tokią kainą irgi super  (y)

tevas

Citata iš: MD555 Įrašytas Sausis 26, 2015, 20:46:59 PM
Prisegu lenkų, su kuriais bedravau, meilo kopiją, čia matosi visi kontaktai.

Su siais lenkais bendravau gyvai parodoj DE, produkcija ciupinejau. Gamina labai daug modeliu variantu, kokybe is paziuros gera. Nezinau tik kaip po keliu metu atrodytu. Bet ispudis neblogas. Kainos irgi neuzlenke :)

MD555

Užsidėjau tą originalią galinio bamperio apdailą. Apdaila kokybiška, metalas storas, išlieta labai gražiai. Ant juodos auto žiūrisi šauniai (realiai dar gražiau kai matosi visas auto), o svarbiausia paslėpė bamperio viršuje buvusią duobelę :)

gts

Kodel antras avensis be apdailos  :)

ketvirtasis

Citata iš: gts Įrašytas Vasaris 03, 2015, 20:09:48 PM
Kodel antras avensis be apdailos  :)
Manyčiau vieną žmona vairuoja, o kitą......