Ieškau Avensio III

Pradėjo MD555, Gruodis 08, 2014, 17:20:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Citata iš: MD555 Įrašytas Gruodis 16, 2014, 11:31:26 AM
o gal kas važinėjate su 2.2l D-Cat (gal netgi automatu), ar jie iš tikro tokie neekonomiški kuro atžvilgiu tie varikliai? Kaip jūsų patirtis rodo?
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,4052.0.html

LTUaudrius

Taip vairuoju D-CAT automata  2009m. sąnaudos matuotos daugybę kartų. Jei visada užmiestyje tai apie 7, mieste 9-10 priklauso kaip važiuosi. Žiemą žinoma šiek tiek pakyla dėl šalto oro bei žieminių padangų. Važiavau vasarą maršrutu Vilkaviškis-Vilnius-Šiauliai-Vilnius. Autostrada apie 130km/h, bet gavosi apie 7 su trupučiu.

MD555

Panasiai sake ir Toyotos centre, lyginant su 2.0 D4D mechanika, tai gaunasi plius 2 litrai/100km. Įvertinus pinigine ekonomijos israiska, per vidutiniska nuvaziavima planuojamam 4-5 metu eksploatacijos laikotarpiui kuro suvartos papildomai uz 8-10tukst. litu daugiau. Bet cia manau visiškai teisingai, nes gaunam papildoma galią ir automato komfortą. Ačiū už info.
Idomu Avensiams nuo 2012metų kur pradėjo eiti (faceliftai), nieko nepatobulino del tu varikliu tarpiniu? Kolega pasikeite is 2009 metu i siu metu laidos Avensi, galvojo, kad garso izoliacija bus pagerinta, bet sake tas pats kaip ir buvo. Idomu, ar ka pakeite, apart isvaizda?

MD555

Visus su šventėm!

MD555

Baigiau paieškas, antrą Avensį 2.2D-Cat automata įsigijau per Toyota atstovybę iš Vokietijos Toyota centro, aišku kaina ne Autopliusine, bet automobilis patiko, labai tvarkingas :) Prabeges 92tukst km., neperseniausiai darytas paskutinis irasas serviso knygoje, nedauzyta, nedazineta (visi originalus kebulo lipdukai), salonas kaip naujas, padangos, diskai, viskas grazu, start-stopas, LKA, sildomos sedynes, nuimamas kablys (mano dviraciu laikikliui), jokiu problemu neturi. Na daugiau galima bus pasakyti po geros savaites, kai pavazinesiu, dabar dar musu Toyotos centre, deda originalius parktronikus (issiderejau kaip nuolaida) :) Isvaizda klasikine, juodas, tamsinti stiklai, 17coliu originalus ratai. Na tikiuos, dabar turint du Avensius problemu dvigubai daugiau neatsiras, gi Avensiai negenda! :) Aciu visiems uz komentarus ir patarimus!

Raiforas

Sveikinu, su nauju pirkiniu. Automobilio istorija super gera! Bent zinai ka turi. Su tokia rida tikrai dar neturetum rimtu remontu apturet. Kelintu metu? Jei nepaslaptys kiek supliekiai???

kalava

Sveikinimai :)

Klausimas - o "target area", labiau mieste auto vazines, ar labiau uzmiesty?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

kalava

Beje, biski ne i tema, apziurejau is arti detaliau avensi III sedana, ziurint is galo (butent is galo) ir man kazkaip pasirode ne toks grazus/solidus kaip avensis II sedanas.
Universalas avensis III man gerai atrodo (ziurint is galo).
Hmm, skonio reikalas, subjektyvu, fleimint nereikia :)
Sedanai siaip man patinka, nors vazineju universalu (del seimyniniu aplinkybiu :) ).

tadusia

Pritarsiu, man asmeniskai avensis III sedanas irgi kazkaip nekaip su dizainu, va universalas nieko, bet aplamai 2 kartos tiek sedanas tiek universalas atrodo geriau, taip gal net rimciau, solidziau :) o dabartiniai avensiai kaip uosvis pasakytu tipiski azijieciai :)
Temos autoriu sveikinu su pirkiniu, reik tiketis nusipirkes tvarkinga automobili nepamirsi forumo :D

MD555

2010metu, 11900 nauju.... Turiu jau viena T27 virs 2 metu, atrodo turejo jau ir atsibosti, bet patikekit, uz sia pinigu suma nieko kito is kitu gamintoju artimesnio sau sirdziai taip ir nesuradau...
Pritariu, man taip pat būtent  T27 universalai irgi labiau prie širdies tiek išvaizda, tiek universlumu, tinka taip sakant ir prie seimos ir prie namo ukio :)
Forumo tikrai neapleisiu, manau mano patirtis dabar jau bus dviguba, patarsiu kuom galėsiu :)

ketvirtasis

Sveikinu su pirkiniu :bbq: :g040: :bbq: :g040: :bbq: :g040: :bbq:

Citata iš: MD555 Įrašytas Sausis 16, 2015, 14:50:10 PM
2010metu, 11900 nauju.... Turiu jau viena T27 virs 2 metu, atrodo turejo jau ir atsibosti, bet patikekit, uz sia pinigu suma nieko kito is kitu gamintoju artimesnio sau sirdziai taip ir nesuradau...
Pritariu, man taip pat būtent  T27 universalai irgi labiau prie širdies tiek išvaizda, tiek universlumu, tinka taip sakant ir prie seimos ir prie namo ukio :)

Tai kad ten ne universalas, chačbėkas greičiau palyginus su antruoju. T25 universalas - olialia 6 metus atvažinėjau su rankom vos nenunešė.
Sedanas T27 toks daugiau ... jami, jami....individualus,,,, sexy.
Karavanas gerai prie statybų, į sodą ką vežti  su šeima į gamtą, bet minusas: atlenkus sėdynes laiptelis gaunasi - nepamiegosi.

LTUaudrius

Žvėriški pinigai, manau labai daug permokėjai. Kita vertus, iš toyota centro ir su 90t km rida - tai nėra ka norėti. Aš sąvajį kai pardaviau ieškojau ką pirkti. Mintys sukosi apie audi a6 ( 2006-2008m. ) 2.0 tdi , tačiau  geram variantui pasitaikius vėl nusipirkau avensi :D Tiesa, šį kartą 2.0 d4d mechaniką ( šviesiai pilkas, panoraminis stogas, navigacija, key less) lengvai muštas priekis, paskaičiavus savikaina gausis 8000-8300e. Tiesa rida 150t.km bet dar ir tai proto ribose. Tai greičiausiai vėl pavažinėsiu pora metų ir parduosiu už savus pinigus :)

guners

Citata iš: LTUaudrius Įrašytas Sausis 16, 2015, 19:39:31 PM
Žvėriški pinigai, manau labai daug permokėjai. Kita vertus, iš toyota centro ir su 90t km rida - tai nėra ka norėti. Aš sąvajį kai pardaviau ieškojau ką pirkti. Mintys sukosi apie audi a6 ( 2006-2008m. ) 2.0 tdi , tačiau  geram variantui pasitaikius vėl nusipirkau avensi :D Tiesa, šį kartą 2.0 d4d mechaniką ( šviesiai pilkas, panoraminis stogas, navigacija, key less) lengvai muštas priekis, paskaičiavus savikaina gausis 8000-8300e. Tiesa rida 150t.km bet dar ir tai proto ribose. Tai greičiausiai vėl pavažinėsiu pora metų ir parduosiu už savus pinigus :)
Normali jo kaina, vat tavo kaina man kelia įtarimą, jei tai T27 modelis.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

kalava

Citata iš: LTUaudrius Įrašytas Sausis 16, 2015, 19:39:31 PM

Netgi labai normali kaina, manyciau.

MD555

Uz tokia rida ir bukle kaina manau tikrai normali. Ivedus paieskos filtra automobilio iki 100tukst ridos tikrai geresnio varianto neradau. I ta kaina dar siandien Toyota centras sumontavo galinius originalius parktronikus, taip pat originalia Toyotos signalizacija (taip buvom sutare vietoje nuolaidos). Be to padare pilna aptarnavima, pakeite tepalus, filtrus. Padangos beje vasarines irgi uzdetos naujos, kalades naujos, akumas naujas. Patys pravare technikine, sumokejo uz registracija, numerius. Kai paskaiciuoji visa tai kainuoja papildomus pinigus, o cia buvo all included :)
Beje pries atiduodant raktus masina pastate viduje, paciame toyotos centro salone ir uzdejo ant stogo gera kazkokio nematyto sampano firmini buteli. Zodziu aptarnavimas liuksusinis :)
Zinau, kad didesnes ridos jos gerokai pigesnes, bet nenorejau daryti vel klaidos ir pirkti su didele rida, nes pinigai vistiek nemazi. Norisi pasivazineti ilgiau, bent kokius 4 metus. O pirmaji T27 pirkau prie 160tukst ridos, pravaziavau dabar iki 220tuks ir pabandyk su tokia rida parduot brangesni automobili. Perlipai 200tuks manau jau ir apsizenijai. Nebent pusvelciui atiduot... Zmoniu prichologija pas mus, jei 200tuks virsija, tai net nesidomi, nesvarbu, kad pilnas servisas ir kas 15tuks lankaisi tvarkingai Toyotos centre... Svarbu visiems kad butu iki 199tuks :)  Dabar jau pats taikysiu taip: perku apie 100tuks, vazineju tvarkingai iki kokiu 180tuks ir stumiu :)
Siandien visa diena vazinejau, likau maloniai suzavetas ir automatu ir masinos bukle, vaziuoja be priekaistu kaip nauja, automatas taip pat labai patiko, svelnus, super tinginiams. Trauka be abejo irgi smagesne nei 2.0 D4D, nebekalbu apie vairavimo komforta. Uz tai negaila ir poros litru dyzelio daugiau dapilti :) Beje skirtingai nuo manojo Avensio nustebino ir pati salono kokybe: kokybiskesnis audinys, tvirta gelsvo sidabro apdaila (maniske kazkokia pigesnio sidabrinio dazymo, jau apsibraizius), geresne audio sistema (daugiau garsiakalbiu), sildomi valytuvai, o ir durys normaliai is karto visos sustojus atsirakina perjungus i parkinga (pas mane lieka keleiviu durys uzrakintos, reikia paciam atsirakint). Be abejo patiko ir sildomos sedynes bei start-stopo uzvedimo sistema ko nebuvo pas mane. Beje ant laukiniu rankeneliu yra kazkoks dar pricindalas, nelabai ir supratau: du tokie ispausti bruksneliai, pridedi pirsta ir masina uzsirakina. Gal kas turit, kokia jo veikimo esme? Tipo vietoje rakto uzrakinti ar kaip, cia kaip suprantu visoms taip yra su start-stop uzvedimo sistema?