Ieškau Avensio III

Pradėjo MD555, Gruodis 08, 2014, 17:20:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

guners

Citata iš: MD555 Įrašytas Sausis 18, 2015, 15:32:05 PM
Su 85kw neteko vaziuoti, tai sunku palyginti, bet 93kw man noretusi daugiau galios (gal ir del to, kad pries tai vazinejau su 2.2  110kw mersu). Ypac pirmas, antras begis sumetyti tenka gana greitai, kai isibegeja ir uzmiestyje viskas ok, ant lenkimo irgi ok. Cia priklauso nuo to kokie poreikiai, man pvz. savo mieste kur mazesni auto srautai tokio variklio kaip ir uztenka, bet kai vazineju Vilniuje, tai tikrai norisi galingesnio ir del kamsciu be abejo automato. Atvirai pasakius dabar su tuo 110kw automatu negaliu atsidziaugti jau trecia diena... :)
Kolega dabar isigijo facelifta su viltimi, kad garso izioliacija bus geresne. Sake nieko nepakeite, viskas tas pats, ir per duru gumas garsas lygiai taip pat pareina. Ka issprende facelistas net nezinau, butu labai idomu suzinoti. Kazkada gal irgi toki pasimsiu vietoje pirmojo T27...
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

guners

...Atvirai pasakius dabar su tuo 110kw automatu negaliu atsidziaugti jau trecia diena... :)

Kad pas tave turi būti 130kw.  (+) nes nusipirkai D-cat? Cituoju tave patį ..."Baigiau paieškas, antrą Avensį 2.2D-Cat automata įsigijau"...  :think:

LTUaudrius

nuo 2009m. avensis ejo 2.2 D-CAT 110kw automatas ir 130kw mechaninė. ( 110kw mechaninės kiek žinau nebuvo)

MD555

taip, automatai D-CAT 110kw, mechankes 130kw, pas mane automatas  (+)

guners

Kodel pirkai D-Cat, o ne D4d, ar jų automatų nėra?

LTUaudrius

Paskaityk 2 postus atgal, t27 110kw ir mechaninės nebuvo. vienintelis variantas 110kw automatas

guners

Citata iš: LTUaudrius Įrašytas Sausis 18, 2015, 19:27:39 PM
Paskaityk 2 postus atgal, t27 110kw ir mechaninės nebuvo. vienintelis variantas 110kw automatas
Mano klausimas buvo ne apie greičių dėžes, o apie variklius.

LTUaudrius

d4d automatų nėra, tik vienas šitas d-cat 110kw

Bemsas

Ant dyzelio 110kw stovi 6 begiu automatas, kaip ir USA masinose SIENNA, VENZA, HIGHLANDER, CAMRY. Ant benzo variatorius.

LTUaudrius

Taip, bet turiu Camry 2012m. 2,5 benzinas. Važiuoja ŽYMIAI smagiau nei avensis automatas. Pavaras taip smagiai ir greitai sujunginėja, net nepastebi...

Bemsas

Citata iš: LTUaudrius Įrašytas Sausis 18, 2015, 21:20:43 PM
Taip, bet turiu Camry 2012m. 2,5 benzinas. Važiuoja ŽYMIAI smagiau nei avensis automatas. Pavaras taip smagiai ir greitai sujunginėja, net nepastebi...

Ant Camry 2.5 buvo automatas ir variatorius. Pas tave greiciausiai variatorius, jei visiskai nesijaucia begiu perjungimo.

MD555

Taip, D-Cat 110kw vienintelis variantas Avensio dyzelio su automatu. Bėgiai persijunginėja irgi labai švelniai, man patiko. Su variatoriu nesu bandes, negaliu pakomentuoti, kai atsiras dyzeliai su variatorium, isbandysim :)

LTUaudrius

MD555 ar tik nepardavinėji savajį avensi ?

http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-2-0-l-universalas-2009-dyzelinas-4016439.html

Ką žmona automatinio avensio neduoda, pats antrą pirksi ? :)

guners

Tai šitą jau seniai pardavinėja, dar vasaros gale mačiau šį skelbimą.

MD555

na nesupykčiau ir antrą automatą turėdamas, prie gero greit priprantama... :)
Beje gal kas žino kur galima toki daiktą rasti apart oficialių toyotos centrų ir ebay? Žmonai dažnai tenka darbo reikalais čiumodanus brūžinti per bamferį, visai praverstų toks....