Ieškau Avensio III

Pradėjo MD555, Gruodis 08, 2014, 17:20:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Gruodis 03, 2016, 09:32:35 AM
visiskai pritariu siai nuomonei. Nauji automobiliai pilni elektronikos bei ''idomiu'' techniniu sprendimu apie ilgalaiki patvaruma tikrai patyliu. Ir per garantini laikotarpi buna ivairiu, idomiu gedimu, kurie nelabai suprantami ''naujam'' automobiliui. Svogeris darbuojasi vienoje vokisku automobiliu atstovybeje jau kokia 12 metu, tai tikrai papasakojes ivairiu gedimu...
Tai reikalavimai pažiūrėk kokie euro 6 išvis kostmOsas, tie "žaliųjų" išradimai kaip pvz dpf variklius užmuša ;)

Gmc

Todel man Toyota ir patinka, kad jei pagamina gera benzinini varikli tai 10 metu ji ir deda. Taip sanaudos gal kazkiek didesnes, bet praktiskai jokiu nesamoniu ner.

slashas

Citata iš: Gmc Įrašytas Gruodis 03, 2016, 10:22:02 AM
Todel man Toyota ir patinka, kad jei pagamina gera benzinini varikli tai 10 metu ji ir deda. Taip sanaudos gal kazkiek didesnes, bet praktiskai jokiu nesamoniu ner.
Tas tiesa, aš pvz 1jz ir 2jz skaitau vienu geriausiu varikliu ;)

Venza

Citata iš: deficky Įrašytas Gruodis 02, 2016, 20:30:34 PM
autoasas.lt tai visi kaip susitare varo ant 3 avensio... raso kad nebetas avensis kaip buvo pries tai, kad kokybe ziaurej suprastejus ir neverta pirkt tokios prastos masinos, yra geresniu varijantu uz tokia kaina ir pan.. tai taip ir nebezinau.. :(
Pirk Venza ir jokiu techniniu problemu neturesi.Priedo yra pasirinkimas is AWD arba FWD,variklis 2.7 arba 3.5 (as rinkciausi 3.5  :)  ) ir tikrai patikimas automatas. Dabar kaip tik viena esu parvezes klientui, remontuoju tai galeciau aprodyt ir pavaziuot duot.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 03, 2016, 10:49:41 AM
Pirk Venza ir jokiu techniniu problemu neturesi.Priedo yra pasirinkimas is AWD arba FWD,variklis 2.7 arba 3.5 (as rinkciausi 3.5  :)  ) ir tikrai patikimas automatas. Dabar kaip tik viena esu parvezes klientui, remontuoju tai galeciau aprodyt ir pavaziuot duot.
O kaip su dalimis ir ar draugauja su dujomis?
Kasko turbūt kosmosą kainuoja, nes su kėbulo dalimis problematiška?

Venza

Visas priekis taiwanio yra,o orginalias dalis dazniausiai per 2 - 3 dienas Toyota centras atveza.Pirkau sitai priekini orginalu amortizatoriu apie 90eur kainavo.
Kasko mano Siennai metams 470 eur.,o civilka apie 70 eur.

Venza

Visas priekis taiwanio yra,o orginalias dalis dazniausiai per 2 - 3 dienas Toyota centras atveza.Pirkau sitai priekini orginalu amortizatoriu apie 90eur kainavo.Kasko mano Siennai metams 470 eur.,o civilka apie 70 eur. Dujoms 3.5 variklis idealus,nes vel su hidrokompensatoriais eina.

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 03, 2016, 11:02:53 AM
Visas priekis taiwanio yra,o orginalias dalis dazniausiai per 2 - 3 dienas Toyota centras atveza.Pirkau sitai priekini orginalu amortizatoriu apie 90eur kainavo.Kasko mano Siennai metams 470 eur.,o civilka apie 70 eur. Dujoms 3.5 variklis idealus,nes vel su hidrokompensatoriais eina.
Bet turbūt vedybos su tokiu modeliu iki šroto? :) o kaip 2.7 variklis?

deficky

man sienna biski per didele mieste vazinet nepatogi. o davai apie avensius pakalbam varikliai visi su hidrokompensatoriais? jei pirkt tik ta 2litri ir dujint iskart, ataip ataip neivienas nevaziuoja normaliai

Egis_

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 03, 2016, 10:49:41 AM
i kur parduodi siuos automobilius? kokia rinka juos perka/vertina? Ar lietuvaiciai domisi jais?

Edgardas

Kas liečia KASKO, siūlyčiau kreiptis į Swedbank, labai nebrangiai man pasiūlė, Toyota Avensis 2011 1.6 benzinas, 280 eur. į metus ir frašizė 78 eur., kai kiti tuo tarpu vos ne dvigubai.
Kas liečia Avensius 3, tai labai nepatinka elektrinis stabdys ir kiek teko skaitinėtis, tai dažnai sugenda ir remontas apie 1k eur., ir salono kokybė prastesnė, lyginant su Škoda ar tuo pačiu VW passat.
Kuro sąnaudos žiemą, Vilniuje, važiuojant iš Pašilaičių iki Gedimino pr. ir atgal, per piką - 8.5 (matuoju pagal nuvažiuotą kilometražą), vasarą 7.3, užmiestyje 6.4.

Gmc

Pas Passat tas rankinis irgi genda dar daugiau nei Toyotoj :D Dukart teko ant tralo i servisa vaizuot. Tiesa remontas ne 1k EUR, bet nemanau, kad ir Toyotai tiek :)

Gmc

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 03, 2016, 11:51:58 AM
Bet turbūt vedybos su tokiu modeliu iki šroto? :) o kaip 2.7 variklis?
Ner ka ziuret i ta 2.7. Sanaudos panasios i 3.5, trauka nepalyginama. Masina sunki, todel tas 2.7 silpnas jai.
Jei imti Venza tai tik 3.5 AWD, bent as taip daryciau.

slashas

Citata iš: Gmc Įrašytas Gruodis 03, 2016, 13:25:22 PM
Ner ka ziuret i ta 2.7. Sanaudos panasios i 3.5, trauka nepalyginama. Masina sunki, todel tas 2.7 silpnas jai.
Jei imti Venza tai tik 3.5 AWD, bent as taip daryciau.
Kaina tokia, kad turbūt į Lexus rx žiūrėčiau ;)

Gmc

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 03, 2016, 13:29:49 PM
Kaina tokia, kad turbūt į Lexus rx žiūrėčiau ;)
Puiki masina 450h, 3.5 hibridas :)