Corolla verso 2.2 D-cat 2006, kaista bakelis

Pradėjo donatas4, Kovas 21, 2012, 18:07:31 PM

« ankstesnis - sekantis »

donatas4

Esmė tame, kad pavažinejus galinis ismetamūjų dujų bakelis ikaista iki tiek, kad net ciksi nuo karščio,ir dar labai smirdi gumos nuo vibracijos kurios taippat nuo karščio įkaista. Gal kas turi versijų kodėl taip vyksta? ir kaip tokią problemą išspresti?

audrius

manau pastoviai vyksta DPF regeneracija ,  toyotos servisas pats geriausias sprendimas.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

dtinas

kalava

Citatadonatas4 parašė:
Esmė tame, kad pavažinejus galinis ismetamūjų dujų bakelis ikaista iki tiek, kad net ciksi nuo karščio,ir dar labai smirdi gumos nuo vibracijos kurios taippat nuo karščio įkaista. Gal kas turi versijų kodėl taip vyksta? ir kaip tokią problemą išspresti?
tai kad pavaziavus ir man caksi bei toks karstas kvapas yra, bet regeneracijos dumu senokai nemaciau. Neseniai profilaktiskai dpf regeneracija dariau, autotoja kaip ir neivardino, kad tai yra blogai...
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

upas

Dar įtarčiau galinių suportų klinijimą,rankinio užstrigimą,po važiavimo patikrink ar nekaista ratai,nes traškėjimas įkaitusio duslintuvo po važiavimo dažnai normalu.

donatas4

stabdziai, rankinis ir vaziuokle pertinkrinti kelis kartus, baisus kvapas jauciamas nety salone, tos svylancios gumos, kiek ziurejau kituose automobiliuose niekur bakelis nera karstas, siandien i toyotos atstovybe reiks nuvezti.

dtinas

man buvo panasiai, programa perrase ir bedos dingo.

Ivo9

Pajutau ir aš svylančios gumos kvapą ties galine auto dalimi po ilgesnio važiavimo (30min ir ilgiau ir ypač miesto ciklu). Anot Tokvilos, DPF'as dirba gerai, softas perrašytas. Duslintuvas necaksi. Galiniai ratai nekaista. Hmm, reiks savaitgaly palįsti po auto ir uostinėti :)

MindaugasB

Citata iš: Ivo9 Įrašytas Gruodis 04, 2014, 16:30:36 PM
Pajutau ir aš svylančios gumos kvapą ties galine auto dalimi po ilgesnio važiavimo (30min ir ilgiau ir ypač miesto ciklu). Anot Tokvilos, DPF'as dirba gerai, softas perrašytas. Duslintuvas necaksi. Galiniai ratai nekaista. Hmm, reiks savaitgaly palįsti po auto ir uostinėti :)

Geriau zmona kisk po masina. Moterys geriau uodzia (y) is patirties sakau, suranda beveik kaip tarnybinis suo :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Andrezitas

Ir kuo baigėsi uostinėjimai, nes ir pats užuodžiu po kelionės mieste, kad gumyte paduodaiš pauodegio avensio. Galiniai diskai kaledės pakesit, klinijimas patikrintas, diskai ne karšti, bet dpf tai tikrai kad regeneracija varo labai daznai.