Nauja kalpoku karta vienaturiams

Pradėjo marrka, Gruodis 11, 2014, 10:13:23 AM

« ankstesnis - sekantis »

marrka

sveiki,

norejau pasidalinti naujais kalpokais, kuriuos uzsidejau skardoms (jie yra pusiau minksti (gumos dalis), kas yra gerai vaziuojant musu keliukais ir nesukelia ju sutrukimu ir kitu pazeidimu). tik man idomu ar tokia spalva tinkama su baltom skardom? pagal mane tinka prie auto lempu galiniu, tamsu+sviesu. dar galima imontuoti "toyota" zenkliukus be jokiu vargu :) tiesiog pasidalinau savo mintimi. ;)

p.s. tokiu kalpoku sparciai dideja ant vienaturiu.
Corolla Verso D4D 100KW 2009

ketvirtasis

MaXas

Na jei deti tai tik originalius, kiti visi man nelabai :V

dtinas

man ir nelabai, o ir plauti tokius turėtų būti "smagu"

toyotad4d

Ignas D-cat

BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001
Toyota Avensis 2,2 D-cat 2006

Donis7

Su juodom skardom būtų gražiau. O žiemą savomis rankomis turbūt retai automobilį plausi, dažniau plovykloje, tai jų nuplovimas ne bėda. :)

ValdasG

Citata iš: marrka Įrašytas Gruodis 11, 2014, 10:13:23 AM
sveiki,

norejau pasidalinti naujais kalpokais, kuriuos uzsidejau skardoms (jie yra pusiau minksti (gumos dalis), kas yra gerai vaziuojant musu keliukais ir nesukelia ju sutrukimu ir kitu pazeidimu). tik man idomu ar tokia spalva tinkama su baltom skardom? pagal mane tinka prie auto lempu galiniu, tamsu+sviesu. dar galima imontuoti "toyota" zenkliukus be jokiu vargu :) tiesiog pasidalinau savo mintimi. ;)

p.s. tokiu kalpoku sparciai dideja ant vienaturiu.
Ir kiek tokie kainuoja!

marrka

marrka

Citata iš: Donis7 Įrašytas Gruodis 11, 2014, 20:17:31 PM
Su juodom skardom būtų gražiau. O žiemą savomis rankomis turbūt retai automobilį plausi, dažniau plovykloje, tai jų nuplovimas ne bėda. :)

tikrai taip, plovykloje ir bedu nebus ;)

santana5509

čia kaip tos bliondinės - kažkas ne į temą  (aa)
Mon atruoda, kad jūs nebvarkėt .

Donciulis

Visom keturiom uz originalius kalpokus, nes rata nuleidus kalpoko net nereikia nuiminet (skyles kalpoke sutampa su ratlankio skylem) ;)

zigaska

Sveiki.
Gal kas parduoda toyota ratu gaubtus R16? Gerai butu, kad nebutu sudrozti.

sinkleris

Citata iš: zigaska Įrašytas Spalis 10, 2017, 14:37:17 PM
Sveiki.
Gal kas parduoda toyota ratu gaubtus R16? Gerai butu, kad nebutu sudrozti.

Turiu, panašius kaip pirmam poste ne originaūs bet puikios kokybės ir nesudrožti.

zigaska