Toyota smulkios detales

Pradėjo Venza, Gruodis 13, 2014, 19:14:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Balandis 19, 2015, 00:34:08 AM
Man reik odinio vairo I yariui (faceliftas) :-)
Smalsumo dėlei, kaip atrodo ir kuom skiriasi Yaris paprastas nuo "facelifto" ?????

Saulius SSS

Nuo 2003 iki 2005 ėjo kitokios faros ( išvarvėjusios ), pr buferis. Galinis buferis su kampiniais moldingiukais.  Gal dar kas nzn.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Tas pats yaris tik kai kurios dalys. Kaip

Kuro rodymo indikatorius

Facelitas (1a paveikliukas)
Nefacelitas (2a paveiksliukas)

Priekiniai zibintai

Facelitas(4a)
Nefacelitas(3a)

Bamperis nefacelito yra vienos groteles priesrukiniu nera ir bamperis atrodo is dvieju daliu susideda, kaip facelito galinio bamperio sijonas tvirtinasi atskirai, facelite groteles, taip pat priesrukiniu vieta, arba groteles. Taip pat facelite kampeliai  apsauginiai bamperio, nefacelite to nera. Taip pat nefacelite ovalus interjero mygtukai, facelite staciakampiai. Antena facelite muontuojama gale, o nefacelite berots nera. Po to kaip salonas senajame veliuras buvo, naujame veliuro nerasi. Facelite galimybe audio valdyti nuo vairo, nefacelite nera, taip ir senesne audio sistema kaip kasetinis magas buvo. Na ir zinoma istaisytos klaidos kas buvo P1

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Zibintai kaip Corolla HB. Iki facelifto paprasti zibintai, po facelifto zibintai su "asara" .

e30m

Gal kas turit temos autoriaus kontakta?

RDeEsser

Reiktų kaip tai veržlių lietiems ratlankiams.pagal manualą matau trijų tipų toyotines veržles iš kurių sprendžiu jog "type B" yra būtent tai ko reiktų,ar aš klystu?

Gal kas patarimą turi konkretesnį šiuo klausimu,gal temos autorius turi ką pasiūlyt?
Ar pažymėta nuotraukoje veržlė ne tai?
E

Venza

Klysti,cia ne ta verzle.Tau reikalinga verzle panasi i skrybele,paziurek viena nuotrauka auksciau,kur pardavineju slapukus.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

RDeEsser

Nelabai įsivaizduoju į ką ten žiūrėt :think: nes nežinau kaip jin turi atrodyt.
E

arytis

RDeEsser

Citata iš: arytis Įrašytas Rugpjūtis 21, 2015, 00:05:53 AM

Vo,čia kita kalba. (y)O kur tokių gaut kad nelabai brangiai būtų gal kas tars žodį?
E

toyotad4d

bladas

Jeigu kas turite tokių veržlių su kokybišku chromo padengimu, paimčiau ir aš 12 vnt (arba ir visus 16 vnt.) už krikščionišką kainą. Prie to paties paklausiu - ar su šitokiomis lietnykų veržlėmis normaliai prisukamas atsarginis "dviratinis" ratas ?

Bemsas

Normaliai prisispaudzia atsarginis ratas. Verzliu gale yra konusas, juo ir prispaudzia.

RDeEsser

Citata iš: toyotad4d Įrašytas Rugpjūtis 21, 2015, 12:24:21 PM
Pas mane yra visiems ratams.
Pas mane 5 skylių ratai,tai viso reik 20 vnt.Tiek turi?Kokia kaina?Nors kita vertus aš atydžiau apžiūrėjau rato skylę,tad pastebiu kad skylės kurioje slepiasi veržlė dugnas yra konuso formos,tad logiškai pamąsčius manau veržlė su lygiu dugnu man netinka?Ar vėl neteisingai mastau?
E