Prolema: vis perdeganti lemputė

Pradėjo Donatas27, Gruodis 15, 2014, 20:25:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donatas27

sveiki, kas per beda: perdege lempute priekine, pakeiciau, po dienos kita perdege, vel pakeiciau, ir taip zaidziu, viena, antra, viena, antra..

Bemsas

Citata iš: Donatas27 Įrašytas Gruodis 15, 2014, 20:25:45 PM
sveiki, kas per beda: perdege lempute priekine, pakeiciau, po dienos kita perdege, vel pakeiciau, ir taip zaidziu, viena, antra, viena, antra..

1.Nera gero kontakto
2. kliba zibintai.

Donatas27

Patikrinau lyg ir nekliba, laidai svarus grazus, visos jungtys viskas gerai, visos likusios sviesos tvarkoj, o su priekinem prasidejo bedos, gal reikia brangesnes pirkti, nes as keiciu tas po 12 ar 13 lt, gal reikia kokiu bosch ar osram?

Tiutis

Kai keiti lempute paziurek ar nera laisvumo tarp lemputes ir fyskes... Buna kad issinesioja fyskej lizdai, ko pasekoje pradeda trumpint ir issilydo fyske... Man taip buvo tai persilitavau nauja fyske ir viskas ok.

continuity

Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

Tiutis

su svariu minkstu skudureliu galima... ;)

MindaugasB

Arba celofaniniu maiseliu dar galima imti.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

egariukas1

Gali but su reflektorium problemu,neatspindi šviesos ir silumos,perkaista lempute ir perdega.Reuktu pasiziuret  reflektoriu bukle.Dar galimas itampos šuolis, bet tokiu atveju perdega ne viena lempute

S_Kulikauskas

Nu kai man buvo tokia beda nupirkau Philips long life x4 ir nuo to karto dar nekeičiau :)

ToyotaClub

As ir galvoju kokias kitokias, bet atvirai nlb zinau kokias pasirinkti. Pas mane labai geltonai sviecia, ir matomumas nekoks buna. Anksciau kazkokias osram naudojau tai baltai sviete, kazkokios ryskesnes. Dabar skaitau is jusu komentaru gal kas ka patars ka naudoti kad nebutu baisiai brangios ir bent sviestu geriau.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

kalava

Osram silver light.
Tas pats kas Philips Vision.
+20%
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

ToyotaClub

Reiks paziureti. Nes kaip slapia ar lietus blogas matomumas. Nors man atrodo tokias ir naudojau. Tik ilgai neatlaikydavo man jos. Atsargine visad salia turedavau.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

kalava

1metai.
-+, bet kaip nurezta

Perdegus vienai, keiciu abi, nes po keliu dienu perdega kita
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

ketvirtasis

Nepadės nei geri kontaktai nei su sausu popierium įdėta į patroną lemputė. Su rankom imti negalima visų smarkiai kaistančių lempučių. Išeitis pati lemputė gero gamintojo + DRL. Buvau nusipirkęs voltmetrą, kuris pastoviai rodė įtampą.

http://www.12voltu.lt/88-skaitmeninis-voltmetras.html

Jinai buvo daugmaž pastovi, bet kai gabaritinius LED-us pajungiau per srovės stabilizatorių nustojo ir tie perdeginėti. Daug kam kils klausimas [srovės stabilizatorius] - tai įrenginys (schemutė) kuris apriboja srovę. Ir led-as gauna tik tiek kiek jam priklauso.

https://www.google.lt/search?q=led+driver&biw=1760&bih=888&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=gm2WVKPcFOay7QaU14DgDg&ved=0CAYQ_AUoAQ

Servise pirkau H7 pasakiau automobilį, tai anie palinkčiojo galvom ir pasakė pas avensį su įtampom negerai.

tevas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Gruodis 21, 2014, 08:50:29 AM
Nepadės nei geri kontaktai nei su sausu popierium įdėta į patroną lemputė. Su rankom imti negalima visų smarkiai kaistančių lempučių. Išeitis pati lemputė gero gamintojo + DRL. Buvau nusipirkęs voltmetrą, kuris pastoviai rodė įtampą.

http://www.12voltu.lt/88-skaitmeninis-voltmetras.html

Jinai buvo daugmaž pastovi, bet kai gabaritinius LED-us pajungiau per srovės stabilizatorių nustojo ir tie perdeginėti. Daug kam kils klausimas [srovės stabilizatorius] - tai įrenginys (schemutė) kuris apriboja srovę. Ir led-as gauna tik tiek kiek jam priklauso.

https://www.google.lt/search?q=led+driver&biw=1760&bih=888&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=gm2WVKPcFOay7QaU14DgDg&ved=0CAYQ_AUoAQ

Servise pirkau H7 pasakiau automobilį, tai anie palinkčiojo galvom ir pasakė pas avensį su įtampom negerai.

Del LED - visiska teisybe, o renkantis sroves stabilizatoriu, patarciau MW rinktis, bus pigesnis nei kiti (kurie taip pat MW tik kitas pavadinimas uzklijuotas).