vvt-i problema, degina "babinas"(problema pasalinta)

Pradėjo mind, Rugpjūtis 09, 2015, 14:02:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

S_Kulikauskas

Na užbėgsiu įvikiams už akių, tai ne google atsakymai, tai tiesiog mano nuomonė susidaryta iš mokyklos ir iš praktikos :) , jei atsiras žmogus kuris kritikuos, tikrai nesiginčysiu, nes aš tikrai ne "Babinų guru" :) .

RDeEsser

Žmogus mėgstantis būti tarp babinų,dirbti su babinom ir aplamai gerai raukiantis apie babinas yra laikomas babinų guru arba trumpiau - Babniku ;)
E

Bemsas

Tesiant babinu tema, yra rusiskas posakis:  Дело было не в бобине - ..... сидел в кабине :D

robertas1993

Pridursiu kad pas mane tuo metu kai sprogo babinos zvakes seniai nekeistos ir mete klaida kad pirmas liambda zondas ( tipo per liesas kuro misinys), o meistras pasake kad zvakes isejo is rikiuotes( nzn kaip, siaip zvakes veikia nesuslampa ar kazkas tokio) tai taip ir gavos - sprogineja babinos ir ta vienintele klaida kad per liesas kuro misinys :-)

P.s. babinos laikui ateina galas, nieko ner amzino :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

RDeEsser

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugpjūtis 10, 2015, 22:55:31 PM

P.s. babinos laikui ateina galas, nieko ner amzino :-)
Babina pati savaime šiaip negendanti detalė,taip kaip joje gi nėra kažkokių judančių detalių,ji niekada nesudils pati savaime ir t.t.Babiną galima tik sugadinti arba gedimą gali iššaukti netvarkingi kiti automobilio mazgai kurie įeina į babinos grandinę.Ir jeigu jau babinai atėjo galas,tai žinok kad daug anksčiau galas atėjo visai kitoj variklio pusėj.
E

robertas1993

Babinoj yra mikroscema ir jinai laikui begant iseina is rikiuotes, pas mane auto jau 16 metus skaiciuoja tai gal del to... :-) ir siaip gal zvakes ir padare ta savo darba, sugadino tas babinas ir ta ispejamoji lempute dega, bet cia tik spejimas 
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Kaip tik prisiminiau :-) kai bloga babina is sroto nupirkau tai pasirodo nesprogusi o tiesiog netinkamai paduoda itampa ir suslampa zvake cilindre nesvarbu ar sena ar nauja :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

mind

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugpjūtis 07, 2015, 02:57:48 AM
Mind, aciu uz lietuviska faila, pasirodo pries tai kai jus man ikelet faila apie liambda zondo apgavima, mes ji teisingai apgavom ir nerodo kad katalizatoriaus  nera( is tiesu nera katalizatoriaus :-D) o pirmas zondas meta del to kad per liesas kuro misinys ir kaltos pacios uzdegimo zvakes nors  jos veikia, auto traukia gerai be jokiu trukciojimu :-) taip sake auto pirkejos meistras (visa auto istorija suzinojo pasijunges per OBD II,  net neatidares kapoto mato kad pakeista babina,taip tiesa kad pakeista ) :-) taip kad as jau nebespresiu problemos, tęs jau meistras ( as pasiduodu...:-D)

Cia kazkokiu panasiu simptomu radau. Dar raso kad mato per OBD , KAD KEISTA Babin, tai galvoju gal joms (babinoms) reikalinga kokia adaptacija ale "apkatke" kokia?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

robertas1993

Viena zvake pakeista kur babina sprogus visi kiti seni liko :-D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

S_Kulikauskas

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Rugpjūtis 10, 2015, 21:41:42 PM
Žmogus mėgstantis būti tarp babinų,dirbti su babinom ir aplamai gerai raukiantis apie babinas yra laikomas babinų guru arba trumpiau - Babniku ;)

Čia ne "FaceBookas" nera kur paspausti tai žodžiu "LAIKINU" :)

mind

Citata iš: katana7 Įrašytas Rugpjūtis 10, 2015, 14:30:17 PM
Rites būna pramuša, jei ilgai nekeičiamos uždegimo žvakės (nesilaikoma gamintojo nurodytų keitimo intervalų).
Pakeistos zvakes, pakeistos blogos babinos, viskas veikia be problemu.
Vaikai neklause senio, kai liepiau naujas zvakes sudet.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D