Galvoju pirkt Avensis Verso

Pradėjo mnt, Sausis 07, 2015, 15:47:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

iparado

Na ka gi, pradedam Avensio paieskas, pirmas ispudis - pasirinkimo tikrai nedaug...ne kaip kokio sharano ar espace :) ziurineju nuo 2004 metu ta naujesni, ten kiek maciau jau visur klima stovi...seip uzsidejes prenumerata jau kokie pusantri meta, kad siustu naujus skelbimus man, kaina isvis nekrenta ju...kazkaip nelabai tikisi, kad jei po kokiu 3 metu sumastysi tokia masina parduoti, ji praktiskai nebus nuvertejus...kiek issiaiskinau, reikia ziureti kad nebutu gale sonine apdaila apibraizyta, kas indikuotu, jog masina buvo naudojama kaip krovinine, taipogi ziureti tik su 7 sedynem...aisko noretusi paimti ir su lietais ratais, bei ragais, taipogi su ruko zibintais priekiniais :) na turiu 4k euro, manau turetu uztekti :) gal dar I ka nors reiketu atkreipti demesi pries perkant? zinau kad smagratis ten stovi tas plaukiojantis, zinau mazdaug pozymius jo dasibaigimo, o kaip su varikliu? ziureti kad nebutu svilpimo ir tepalu is galo ar dar kas nors?

Laisvidas

Avensis Verso su smagraciu problemu neturi ten stovi paprastas.

iparado

Citata iš: Laisvidas Įrašytas Liepa 19, 2015, 12:31:43 PM
Avensis Verso su smagraciu problemu neturi ten stovi paprastas.
Hmm, tai cia tada kas? https://www.youtube.com/watch?v=ohaTQFk_unM arba http://www.gintaroservisas.lt/toyota-avensis-d4d-smagracio-kaina/ gi d4d visi vienodi eina, man rodos tas plaukiojantis jau pirmuose avensiuose paprastuose buvo...kitas klausimas kaip pasikeicia vaziavimo kokybe imetus vienmasi smagrati...tarkime kiek skaiciau apie Ford Mondeo, tai ten sako isvis nesijaucia toks stovi ar anoks...tuo tarpu uzsienio tojotos forumuose radau, kad pakeitus plaukiojanti I paprasta, vaziavimas tampa kancia...

toyotad4d

normaliai vaziuoja ir su tuo ir su tuo.

Laisvidas

Nu tu nemaisyk avensio su avensiu verso. Avensio d4d plaukiojantis , avensis verso turi paprasta smagrati.

toyotad4d

iparado

Hmmm, na tada isvis dzin sankaba :D seip idomiai, net nebuciau pagalvojes, kad i mazesne masina ides plaukiojanti smagrati, o i didesne paprasta...cia tas be isimciu eina, ir i tuos modelius po 2004 metu? Nes corolse radau kad nuo 2004 metu jau stovi plaukiojantis... Eolte irgi imestas vienmasis smagratis, zodziu geros naujienos :)

Tmk

Už ėk eurų gi nemažai ju yra ar buvo, ilgai išsirinkinėjate kažkaip, nors su viskuo ko norite už ėk gal nebus geri, kad ir su tais ruko žibintais. Norėjau paklausti, o kuo blogi 6 viečiai?

iparado

Citata iš: Tmk Įrašytas Liepa 20, 2015, 19:13:47 PM
Už ėk eurų gi nemažai ju yra ar buvo, ilgai išsirinkinėjate kažkaip, nors su viskuo ko norite už ėk gal nebus geri, kad ir su tais ruko žibintais. Norėjau paklausti, o kuo blogi 6 viečiai?
Ka reikskia ilgai issirinkineju? :) dvi dienas tiktai ieskau, iki tol tik prenumerata idomumo delei buvau uzsidejes...dabar apsiziuriu skelbimus, savaitgali vaziuosiu gyvai ziureti...ruko zibintai nera prioritetas, tik seip parasiau, kad malonu butu juos tureti...seip noriu ne su viskuo, o kaip suprantu standartines avensio komplektacijos, jos ten gi praktiskai visos vienodos, na gal kai kur ekranas su navigacija stovi ir dvieju zonu klima...iki 2004 metu ju daugiau yra, o tu naujesniu, ne tiek ir daug, arba kaina po 5k euro, bet moketi tokia suma uz 10 metu senumo masina, nelabai jau ir kyla ranka, esu padejes taska ties 4k :) del 6 vietu nzn, seip esu mates arba 7 vietu avensius arba 5 vietu, neuzkliuvo kad butu 6 vietu koks nors...nzn kuo blogai, bet jei yra galimybe tureti 7 vietas, tai kam imti 6?

Egis_

Citata iš: iparado Įrašytas Liepa 20, 2015, 19:48:13 PM
Ka reikskia ilgai issirinkineju? :) dvi dienas tiktai ieskau, iki tol tik prenumerata idomumo delei buvau uzsidejes...dabar apsiziuriu skelbimus, savaitgali vaziuosiu gyvai ziureti...ruko zibintai nera prioritetas, tik seip parasiau, kad malonu butu juos tureti...seip noriu ne su viskuo, o kaip suprantu standartines avensio komplektacijos, jos ten gi praktiskai visos vienodos, na gal kai kur ekranas su navigacija stovi ir dvieju zonu klima...iki 2004 metu ju daugiau yra, o tu naujesniu, ne tiek ir daug, arba kaina po 5k euro, bet moketi tokia suma uz 10 metu senumo masina, nelabai jau ir kyla ranka, esu padejes taska ties 4k :) del 6 vietu nzn, seip esu mates arba 7 vietu avensius arba 5 vietu, neuzkliuvo kad butu 6 vietu koks nors...nzn kuo blogai, bet jei yra galimybe tureti 7 vietas, tai kam imti 6?
uz 4000 eur normalu netikiu kad rasi. Be 4500 eur neieskociau + 500 eur reik atsidet tepalam,filtram, dirzam ir kitoms nenumatytoms islaidoms. Sekmes.

Tmk

Oj, ten visur turejo buti "4k". Maniau pusantru metu ir ziurejote, zinote, buna zmoniu kur niekaip negali issirinkti arba gerai nezino ko nori :) Mano tevas metus ar du ziurejo gal i ka nori sena audi iskeisti, todel zinau kaip buna :D
O del to veziojimo daug ir apdailu gale sudevejimo, jei pakaba viskas ok ir siaip jokiu bedu nesimato, kokios dar gali buti pasekmes tokiu veziojimu?

Bemsas

Toyotos komplektacijos tokios: jei nera priesrukiniu - nera nieko :) Komplektacija bus visiskai plika.

iparado

Citata iš: Egis_ Įrašytas Liepa 20, 2015, 20:45:15 PM
uz 4000 eur normalu netikiu kad rasi. Be 4500 eur neieskociau + 500 eur reik atsidet tepalam,filtram, dirzam ir kitoms nenumatytoms islaidoms. Sekmes.
Tai kad uz 4+k euro tik kokios trys ar keturios masinos yra, visos iki 4k eina, tai nori pasakyti kad neveza normaliu masinu cia? realiai autogide ir autopliuse tos pacios masinos po menesi jau stovi ar daugiau su tokia kaina, ir ten ju kelios tik...buvau uzsukes i gariunus, tas pats...o realiai, ka reiskia gera masina? iki 4k bus variklis uzdroztas ar dar kas? ar rida atsukta? nes manau kad ir ten ir ten bus atsukta...500 euru as jau turiu atsidejes sitiem dalykam, tad bendra suma ir gaunasi 4.5k :) na dar savo masina parduosiu dabartine, tai bus dar koks 1.5k euro...bet negaliu parduoti kol nenusipirkau kitos, nes reikalinga man kas diena ji...zodziu bandysiu ieskoti uz tokia suma, gal ka rasiu...kad ten vaziuokle padrozta bus, man ner skirtumo, pasikeisiu viska, jei reiks, sankaba irgi pasirodo paprasta, visa kita ten nera kam gesti, isskyrus varikli...pagrindine problema, kad ju nera isvis daug, nesvarbu ar iki 4k ar po 4k, cia sneku apie tuos modelius, kurie eina po 2004 metu...

iparado

Citata iš: Tmk Įrašytas Liepa 20, 2015, 21:55:57 PM
Oj, ten visur turejo buti "4k". Maniau pusantru metu ir ziurejote, zinote, buna zmoniu kur niekaip negali issirinkti arba gerai nezino ko nori :) Mano tevas metus ar du ziurejo gal i ka nori sena audi iskeisti, todel zinau kaip buna :D
O del to veziojimo daug ir apdailu gale sudevejimo, jei pakaba viskas ok ir siaip jokiu bedu nesimato, kokios dar gali buti pasekmes tokiu veziojimu?
Tai sakiau kad tik prenumerata buvau uzsidejes, nes buvau sumastes pirkti pries pusantru metu, bet papuole kita tojota i rankas, tai nepirkau, o prenumerata liko, tai ir ejo laiskai, galedavau kainas palyginti to laiko :) veziojimu pasekmes ir yra susidevejusi apdaila na ir jei naudoja kaip krovinine, tai turbut ir vairuoja kaip krovinine, ta prasme, drozia, nesaugo ir pan...na kaip kad as darbine vairuoju :D