galinis valytuvas avensis 98 m,2.0 td.

Pradėjo nerius3232, Sausis 02, 2010, 22:28:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

nerius3232

noreciau paklausti klubieciu del galinio valytuvo hacbeke.ijungu galini valytuva viena karta pasukes rankenele ir turetu 3 kartus nuvalyti stikla ir sustoti valyti ir pokazkiek laiko automatiskai vel turi isijugti ir nuvalyti kai ant pirmo greicio!!! o pas mane ijungi pirma greti valymo ir po to iskart visai isjungi valytuvus tai  po to isjungimo dar valo  kokios 3 ar 4 min min tik po to nustoja valyti langa!!!!! gal cia kokia rele kalta ???????????????
nerka

Saulius SSS

neieskok jokiu reliu ir nutrukusiu laidu.nuimk pati varikliuka.isardyk.bus apsioksidave kontaktai ir toks kaip kontaktinis diskas.jis gali buti arba oksidavesis,arba netgi nuo oksidacijos pats metalas(zalvaris)iskorejes.man kontaktu nuvalymas nepadejo.reikejo su cina atstatyti disko forma.sutepk viska tepaliuku(vazelinu)kuris nebijo salcio,nes bet koks tipo litolas  gali nuo salcio sustingti ir mechanizmas neprasisuks.atkreipk demesi i asies sandarinimo gumini ziedeli(neatsimenu gal keli jie yra).gali tekti ir nauja tarpine pasidaryti is kartono.(na cia viskas pas mane buvo kas galejo )tiesa jei bus sandarinimo ziedukai(guminiai)pareje turetum viduje rasti rudziu koses.isvalyk,gerai pramankstink.  jei kas neaisku klausk.sekmes
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

nerius3232

na reikes isardyti ta varikliuka kai atsils. o ten reikia turbut visa ta galine lango is vidaus ta panele isardyti kad prieiti prie to varikliuko ????????
nerka

Saulius SSS

taip.reik nuimti plasmase,is lauko arsukti valytuvo kojele.pas mane labai sunkiai atsijunge laidu fiske.varikliukas laikosi berods ant 3 varztu.likusieji darbai atliekami namu salygom ;)

nerius3232

o ta valutuvo kojelia is lauko puses kaip ja atsukti gal ten reikia spec kokio rakto ????????? dekui jums!!!!!!!!!
nerka

Saulius SSS

atkeli plasmase ir matosi varstas.atsuki varsta su paprastu (gal 13)raktu,atlenki kojele ir judini i sonus,kad nusiimtu.gali buti ,kad lengvai nenusimaus.reiks i sonus paklibinti.