toyota avensis 2000m d4d numynus gaza iki galo pradeda trukcioti*

Pradėjo Zenonas, Rugsėjis 16, 2009, 09:30:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

Zenonas

Matai mes vaziavom su kompu ir ziurejom,pasiekia 1200 spaudima ir nukrenta,vel pakyla ir vel nukrenta,taip ir gaunas tas tampymasis,bet kodel neaisku,nes ten labai daug visokiu reliu stovi,o kuri prota knisa,neaisku :@

Henris

pas mane pasitampymai buna saltam varikliui, bet kaip tik imetus pavara ir vaziuojant beveik atleidus gaza. Turejau problemu su turbos slegio reguliatorium (perputinejo turba per daug slegio ir degdavo check'as) tai slegi primazino turbos iki 900 kaip ir geresne situacija. Tik aisku truputi turbos galingumas mazesnsis, kazkada galvojau pas meistra atgal atsistatyt ta slegi iki 1100 bent jau, bet jei vel prades praputinet tai kol kas nieko nedarau. Pirmas pajudejimas uzvedus ilgiau pastovejusia masina irgi buna susitampymas, bet po keliu isbegejimu jis dingsta.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

saraicikas

pas mane atvaziave su panasiom bedom visi pirko viena ir tapacia dali ir neivienas negryzo.o kad butent sita tai vienas zinojo tiksliai ko reikia kiti speliojo,beja jai neklystu nei  pas viena nedege check lempukas... (turio foto tos dalies jai kam idomu)
turiu avensis 98-06 1.8l 2.0td 2.0d4d / corolla 1.4l 03 dalimis.

Zenonas

Gal galetum ta foto atsiust,nes pas mane irgi checkas nedega,o tamposi tiek su saltu varikliu tiek su siltu,bet tik nuspaudus gaza iki grindu.

Zenonas

mind

CitataZenonas parašė:
Kas tas EGR,sory gal aiskiau parasykit :)

Išmetamųjų dujų recirkuliacija

...ir jo valymas VIDEO
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Zenonas

Aciu Saraicikui uz foto,tai tipo kai ta detale pakeiti nebeturetu trukcioti?O kiek ji kainuoja nauja?

zibalas

pas mane prie 2200-2000 apsuku duso variklis,daugiau 100 km netrauke.Pakeiciau filtrus ir klaida oro srauto matuoklei panaikinau.viskas tuo ir baigesi.
gold

saraicikas

jai problema turbinos slegije arba ji nedirba tai taip. jai beda oro srauto matuoklije tai tada dega chek lempukas (dazniausiai) beja pakeitus matuokli poros min begije lempukas pac uzgesta jai viska ok.;)

Zenonas

Saraicikai,ar turi ta detale kur man nuotrauka siuntei ir kiek ji pas tave kainuoja?

saraicikas

Zenonas

Labas chebryte,gal kas man isaiskins,pas mane ant panelio prie vairo desinej pusej yra mygtukas,kiek as supratau ten kazkoks pasildytojas,gal kas zinot kaip jis veikia :) ?

Edvatronas

CitataZenonas parašė:
Labas chebryte,gal kas man isaiskins,pas mane ant panelio prie vairo desinej pusej yra mygtukas,kiek as supratau ten kazkoks pasildytojas,gal kas zinot kaip jis veikia :) ?
Koks simbolis? Arba dar geriau fotke... ;)

Zenonas