toyota avensis 2000m d4d numynus gaza iki galo pradeda trukcioti*

Pradėjo Zenonas, Rugsėjis 16, 2009, 09:30:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

Edvatronas

CitataZenonas parašė:
Nu tokios strelikes i virsu kylancios trys nupiestos :)
Jo tada pasildymas papildomas.
Webasto atitikmuo eberspacher http://www.eberspacher.com/
Sildo antifriza (bent pas musu corolla D4D) taip.
Kenkia trumpalaikiai junginejimai, tai nepatartina naudoti mieste.
Nors as ziema tai naudodavau - greiciau isyla masiniukas, kai isyla - isjungiu.

kaktusas

Gal nekuriant naujos temos, kas netingit atsisiūskit failiuką paklausyt, varikliui dirbant ant laisvų kažkoks spragsėjimas girdis, ir gana stipriai, geriausiai girdis iš priekinio rato nuo vairuotojo pusės. Gal diagnozuosit tiek paklausę...
Avensis 2002 D4D
Keistas_garsas_is_variklio.mp3 - 1001.3 Kb

Minju

Mano mašinoje toje pat pusėje buvo tik aukštesnio tono pašalinis garsas.Kol dar būdavo pasigirsdavo retai,tai Tokviloje tik konstavo ,kad nuo smagračio pusės sklinda pašalinis garsas. Pašalintas ,atlikus starteriui profilaktiką.

saraicikas

jai ne tingi nuimk gen dirza ir paziurek liko ar ne tas garsas. buna gen siurblys uzkepes spraksi ant laisvu o gazo davus pranyksta. bejai is kitod puses tai gali buti smagratis jis taippat ant laisvu sokineja jau kai nelaiko spiruokles (garsai panasus)

ups:p kondiskes ne generatoiaus!!!!!!
turiu avensis 98-06 1.8l 2.0td 2.0d4d / corolla 1.4l 03 dalimis.

kaktusas

Na kur jau čia aš netingėsiu diržus nuiminėt ;)
Apie smagratį pagalvojau ir aš, visai nesmagu būtų, bet net nepagalvojau, kad iš pradžių garsas atsiranda o ne su pačia sankaba kas negerai pasijaučia...

NNZ

tai taip jei kalbėt apie smagratį pirma garsas panašus į šitą, bet toks dažnesnis, paskui dingsta garsas ir tada atia ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Minju

Rašiau aš apie tai ,paskaityk "Duomenų bazė" apie Avensį, toks pat garsas ėjo iš tos pusės....

kaktusas

Tą tai skaičiau, bet tai jei toks atvejis,kad su starteriu, tai dar tipo ne ragas smagračiui?
Šiaip Tokviloj kai keičiau tepalus, sakau paklausykit kas per garsas, sakau specai gi esat, gal iškart žinosit be diagnostikų. Tai po keitimo sako, kad joks pašalinis garsas nepastebėtas..reikia rimtai tirt..o aš čia nusisvajojau gaut info už dyką :D

Smac

Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Minju

Aš mat dariau pilną techninį aptarnavimą ir Tokviloje tik konstatavo ,kad apšalinis garsas nuo smagračio pusės,taip tai ir aš pagalvojau ,kad smagratis,deja kuo toliau tuo labiau jis stiprėjo ... o paskui vėl važiavau pas juos...dabar nevažiuočiau, pats išsiardyčiau ir išvalyčiau  bei sutepčiau starterį... jau metai nėra to garso...pravažiavau apie 25t.km,žinoma visi laukiam nelaimės vardu: smagratis

wikcia

Citatakaktusas parašė:
Gal nekuriant naujos temos, kas netingit atsisiūskit failiuką paklausyt, varikliui dirbant ant laisvų kažkoks spragsėjimas girdis, ir gana stipriai, geriausiai girdis iš priekinio rato nuo vairuotojo pusės. Gal diagnozuosit tiek paklausę...
Avensis 2002 D4D
Keistas_garsas_is_variklio.mp3 - 1001.3 Kb

Pas mane lygiai toks pat garsas atsirades ir laikui begant jis stipreja. Kol variklis saltas nieko nesigirdi, bet kai pasyla lygiai taip pat spragsi. Visos mintys apie smagrati, aisku gal naivu tiket, bet gal cia tik su starteriu problema.
 Kaktusai, jei ka nors darei su savaja tai pasidalink mintimis:)

kaktusas

Ne, dar nedariau, reikia važiuot, bet nežinau kur, lieka Tokvila..

wikcia

O pas tave saltas variklis ar ar trata, kaip ilgai su tuo vaziuoji? Man prasidejo viskas vasaros pradzioj, pravaziavau netoli 10k.
 Kazin ar Tokvila stipriai nenuskriaus, reikes man dar vienam zmogeliui is Solorinos paskambint jis priemime dirba, gal kokiu minciu tures...

kaktusas

Jo, pas mane ir šaltas, jau mėnesį tai tikrai girdžiu TAI :|
Manau kad nuskriaus Tokvila, ir gal nieko doro nepasakys-nepadarys, bet kad neaišku kur daugiau varyt, čia servisų niekas bent Vilniuje ir nerekomendavo...o kai mašina jau abu metus kai ją turiu negedo tai ir gerų servisų ieškot neteko :)
Jei tik ką išsiaiškinsi-susitvarkysi, duok žinot ;)

wikcia

Na Vilniuj tai tikrai turetu but geru ir patikimu meistru manau.  Jeigu ka suzinosiu butinai informuosiu;)