Stiklų rasojimas

Pradėjo wacas, Sausis 17, 2015, 21:15:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

:) jei praktiskai tai imanoma, as uz.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tadusia

I tema, kad kondensatas nesikauptu ant langu pries paliekant auto ilgiasniam laikui visada gerai isvedinu automobilio salona, ir dar kazkada esu pirkes statoile spec serveteles impregnuotas kazkokiu skysciu, nuo langu rasojimo, man pasiteisino. AC stengiuos nepiknaudziaut, manau ne i gera tas sveikatai, ypac jei automobilyje yra mazu vaiku.

Venza

Ziema atsukus pilnai siluma ir ijungus AC jokio poveikio sveikatai nepajausi.AC tik surinks dregme ant savo radiatoriuko vidinio.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

tadusia

Gali but, kad ta AC baime tik del mano neisprusimo :)

Donis7

Su AC dažniausiai žmonės prisižaidžia vasarą, kai lauke +30, o viduje nusistato +20. Tada ir pradeda lysti visokios slogos. Išorės ir lauko temperatūrų skirtumas negali būti didesnis 3-5 laipsniais. Ir jokių baimių tada nebus. ;)

MindaugasB

Citata iš: Donis7 Įrašytas Sausis 19, 2015, 12:00:16 PM
Su AC dažniausiai žmonės prisižaidžia vasarą, kai lauke +30, o viduje nusistato +20. Tada ir pradeda lysti visokios slogos. Išorės ir lauko temperatūrų skirtumas negali būti didesnis 3-5 laipsniais. Ir jokių baimių tada nebus. ;)

Visiskai teisingai. Tas pats galioja ir ziema. Kai lauke -20 ir daugiau, o masinoje +20 ar +25 ir poto islipa i lauka be kepures, su plona striuke. Taip zmones ir persala. AC alergijos nesukelia. Tokiu zmoniu mazai, ka alergizuoja kondicionierius. Patartina filtra salono dazniau pasikeisti ir to uzteks, jeigu zmogus linkes i alergijas. Galima ir kas puse metu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis