Toyota Rav4 2005 lemputes keitimas

Pradėjo Dainiusven, Lapkritis 18, 2015, 17:10:23 PM

« ankstesnis - sekantis »

Dainiusven

Sveiki, isgijau RAV4. reikia pasikeisti desines puses priekine gabarito lempute, bet negaliu prieiti iki jos. Gal kas galit patarti

ketvirtasis

Citata iš: Dainiusven Įrašytas Lapkritis 18, 2015, 17:10:23 PM
Sveiki, isgijau RAV4. reikia pasikeisti desines puses priekine gabarito lempute, bet negaliu prieiti iki jos. Gal kas galit patarti
Minutė užtrūko kolei suradau, uch kaip sunku buvo, uch
https://www.youtube.com/watch?v=Ubs83LxXisc

PGiedrius

Jei tokius klausimus uzduoda, matomai turesi dar ir pakeist  ;)

Dainiusven

Aciu  (+)  o del pakeitimo visai gera ideja :V

Dainiusven

O jei rimtai, tai man anglu kalba svetima, todel ir paklausiau. O vokiskai neradau

ketvirtasis

Citata iš: Dainiusven Įrašytas Lapkritis 18, 2015, 19:57:02 PM
O jei rimtai, tai man anglu kalba svetima, todel ir paklausiau. O vokiskai neradau
Žinok bičiuli ir man buržujų kalba svetima, net ir labai. Bet žinau ką reiškia žodžiai: [remove]-nuima, [to remove]-nuimti, [how]-kaip, [lamp]-lempa, parkingas prie prekybos centro reiškiasi stovėjimo aikštelė [parking lamp] - berots gabaritinė lempikė [Toyta rav4]-rašosi visomis kalbomis taip pat. Padėlioji šiuos žodžius guglėje ir "jinai" pati viską dabaigia.
Sekmės pasikeisti.

Bemsas

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

bladas

Kiek susidūriau, amerikoniška kalba  PARKING LIGHTS yra priekiniai gabaritai, dažniausiai jie USA mašinoms yra geltoni ištisai šviečiantys "posūkiai", o  TAILLIGHTS - galiniai raudoni  gabaritai.
Lemputes keisti aš seniai moku, bet jei nemokėčiau, tai pažiūrėjęs  video tikrai pats nekeisčiau, nes reikia net trijų skirtingų replių :)

Dainiusven

Siaip ikeltame video labai graziai parodytas priejimas prie lemputes. Pas mane prie priekines faros dar stovi kazkoks blokas su vamzdeliais ir jokio priejimo prie gabaritu lemputes nei su 3 nei su 10 repliu

ToyotaClub

Man sian ir buvo pirmas kartas :D keiciau galinio stopo lempute. Greitai ir paprastai pasikeite, net nesusinervinau. Palyginau vw tureta kaip reikedavo keisti lempute, tai ir lempute netycia skildavo ir siaip kantrybe trukdavo.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas