Rav4 blogai kuriasi ir super didele variklio vibracija

Pradėjo dasas, Sausis 25, 2015, 16:12:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

dasas

Paremta ;) Paramos numeris 180679.

Laukiu tel nr

Siusti galima i mano El p dainiusdainius@yahoo.com

Ps jei tas jugi mugi :) tikrai gerai sutvarkys tai dar tiek pat domena paremsim :) :P

MindaugasB

Parasiau i PM nr.

Aciu uz parama :)

Jis Vilniuje Toyotas/Lexus vien tvarko. Bet kokiais klausimais.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

dasas

Ok dekui tuomkart labai, rytoj bandysiu nulekti ,,prisirasymui" i eile  (h)

dasas

Na ka buvo problema didele vibracija ir blogai kuriasi. Pirma tvarkiausi vibracija.
po mėnesio laukimo pas Jugi Vova pasikeiciau smagrati i blue print komplektą. Darbu kaina ir medžiagų 420 sutartiniu vienetų :)
Po keitimo:
Pliusai:
Išnyko smarki vibracija salone ir varikly po kapotu
Minusai:
Jų šiek tiek yra ;)
Bet matyt didžiausias pliusas kad susiradau Jugi Vova servisiuka, kurio darbu likau is esmės patenkintas visu 100proc ;)
Na ka važiuojam toliau ir žiūrėsim kaip bus toliau, o ateityje matyt laukia purkstuku galvuciu keitimas, dėl kurimosi, nors kol kas dar visur ir visada ,,uzsikuriau"

MindaugasB

O kas yra "Jugi Vova" servisas? :) Nes as tik Vladimira zinau kaip toki dar zinoma kaip Vovka.
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

dasas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Vasaris 25, 2015, 21:03:08 PM
O kas yra "Jugi Vova" servisas? :) Nes as tik Vladimira zinau kaip toki dar zinoma kaip Vovka.

Tai kiek pamenu šis pavadinimas atsirado is toyota club admino  :V bet kokiu atveju dekui tau minde uz gera nuoroda i ši servisa (y) o Jugi Vova man tinka dar geriau nei Vovka   :-]

MindaugasB

JeMasLT

Dėl ilgo kūrimosi turiu tokią pat bėdą.
Nuvariau į DyzelServis diagnostikai, tai kuro slėgio vožtuvai neveikia kaip reikia.
1vnt. naujo kaina 140€ jų yra du.

dasas

Siaip gal dar neskubek keisti, pavazinek, gal priprasi:) aš jau beveik metai jau važinėju ir Ok viskas

JeMasLT

Na jei mašina pastovi parą, tuomet kuriasi labai ilgai. ~8sec.
Tada užsidega check engine, ir apsukų nekelia daugiau kaip 2k.
Tai visas remontas ~359€ turėtų kainuot (jei po testavimo viskas ok)

dasas

Vienareikšmiškai remontuoti. Pas mane tas ilgai pastoviai apie 2,5 sek

JeMasLT

Nu va sutaisė, pakeite vožtuvėlius.
350€ DizelServisas gerai ten dirba chebra.

Dabar kuriasi ~2sec - 2,5sec (iš 4-5 apsisukimo)

Kitas dalykas kas neramina, tai tepalu slegio lempute. Ji nevisada uzgesta greit. kartais dega ilgiau kokias 5sec. gal ilgiau.
paskui užgęta ir variklis tyliau pradeda dirbt.