MODE mygtukas ant vairo

Pradėjo mangas, Sausis 27, 2015, 17:46:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

mangas

Sveiki,

Mano avensiui 2008m iškilo tokia problemėlė, tiksliau laisvų rankų įrangai ji orginalas  integruota su tns700 (kur yra didžioji navi). Nei iš to šio nutilo moteriškė ir nebesuriša telefono per bluetooth. paspaudus MODE mygtuką tiesiog tyla ir moteriškė nebeatsiliepia į mano raginimą. jai spaudinėju trumpai matosi kad veikia mygtukas nes persijugia iš radijos į cd ir toliau. Skaykit gal kam buvo panašių problemų. Ar gali būti nuo šalčio ar kokios drėgmės, o gal koks saugiklis nusproges (jai taip kur galėtu jis stovėti). Jai nebūtu komentarų gal žinote tada , kaip vairo baranka iššsiardo kad prilysčiau prie to MODE mygtuko?

ketvirtasis

Pats mygtukas ok, nelysk prie jo juk magas atlieka komandas, bespaudinėjant. Tik moteriškė, gal padvėsė, gal pagedo.

mangas

Na nesu 100 proc. Isitikines del to mygtuko jis ten kazkaip strigdamas perjungineja, bet perjungia. O kaip pabandziau kur displejuje ant setupo kur laikrodis nusistato tai reikia ir mode palaikyti tai man ir neiskviete papildomo meniu. Na ok jai jis geras kur tada bedu ieskoti. Po kokiu kapotu moteriske sedi

Saulius SSS

Jei pradės smirdėti salone-žinok,kad moteriškė pasimirė...   :-] 
O jei rimtai,tai pas mane TNS700 B9010 ,bet be bluetooth'o.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

mangas

o tai gal žinot kur bleutooth'o pati įranga stovi smegenys. Aišku mikrofonas viršuje valdymas ant vairo o kur smegenėlės. norisi kažkaip susitvarkyti, bet nežinau net nuo ko pradėti. Kažin praskanavus per kompą rastu gedimą?

Bemsas

Kompas neparodo Bluetooth moduliu.

mangas

Matau, kad nelabai kas, susidūrėte su tokiom bėdom. savaitgali atjungsim akuma, gal kokios klaidos nusimuš, ir vairą prasiardysiu. Gal yra kokių patarimų, kad pagalvė neišmuštų ir kaip ardosi jis ten.

MindaugasB

Citata iš: mangas Įrašytas Sausis 28, 2015, 10:06:17 AM
Matau, kad nelabai kas, susidūrėte su tokiom bėdom. savaitgali atjungsim akuma, gal kokios klaidos nusimuš, ir vairą prasiardysiu. Gal yra kokių patarimų, kad pagalvė neišmuštų ir kaip ardosi jis ten.

Maza ka, kai pagalve ardysi, tai kai atjunginesi davikli, nukreipk pagalve i lauka pro atidarytas vairuotojo dureles. Aisku, su atjungta klema ji nesaus, bet atsarga gedos nedaro. As irgi taip ardziau nusukes. Dar skaiciau, kad nepataria deti pagalves prieki zemyn apvertus, bet sito negaliu nei patvirtinti nei paneigti. Gal kiti prides :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Saulius SSS

Nemanau,kad išardęs vairą, kažką pakrapštęs suremontuosi. Jeigu mode jungia kitas funkcijas,reiškia radija nemato BT. Nuėmęs vairą gali tik susikurti dar kokių papildomų rūpesčių (koks vairo padėties daviklis,šleifas ar dar kas). Gal padės akumo atjungimas. Aš tikrai prie vairo nelysčiau. Ne ten šuo pakastas.

mangas

sakau ne visada persijungia radiją, bet kaip pavyksta užtaikyti tinkamai knopke jungiasi. gal sakau, kokia plokstele oksidavosi. Ačiū visiems už pataqrimus šnd nuimsiu klema ir patikrinsiu su viltimi kad viskas bus ok

mangas

Problema išspręsta! Užteko palaikyti atjungta akumuliatorių apie 30 min. ir iš naujo mergaite supažindinti su telefonu :)

Dėkui visiems už pagalba.

mangas

Sveiki,
grįžtu prie tos pačios temos,
Taip akumo klemos nuėmimas padeda, ir viskas ok būna iki sekančio karto, kol vėl užlūšta. Bemsas rašė kad kompas nesuranda modulių, jai taip ką reikėtu žiūrėti, kad jis matytu tą modulį? ir gal pas ką yra minčių nuo ko priklauso tokie lūžinėjimai. toks mažas pastebėjimas pokalbio metu kai išjungiau degimą  ir po to vėl įjungus greitai nulūžo.

mangas

Na va nebepadeda ir akumo atjungimas. Tai ar yra pas ka minciu kur ben taisyti laisvu ranku iranga, ar teks pamirsti ja aplamai

mangas

Jai ką domina, radau gedimą. pasirodo mygtukas tikrai nekaltas. išsiėmęs visą audio sistema su kondiške ji ten tik ant 4 varžtų prisukta radau dvi tokias rėles ar platas nežinau kaip pavadinti. Viena rėlė rašė vairo mygtukų konrolierius tai jis valdo kairės pusės mygtukus kas liečia pagarsinimą persukimą ir MODE mygtuką. O antroji rėlė nebuvo pavadinimo tik nr pasirodo yra visos laisvų rankų smegenys ir bluetooth. tai man tas ir nusprogo. jis kainuoja autotojoj 283€ laužynuose įvairiai 35 iki 15 € tik reikia rasti. Kiek išsiaiškinau tinka dauguma Toyotu, bet neapsigaukite aš įdėjas nuo rav4 veikė. Tačiau nebuvo rusų k. rėkė kaip labai garsiai anglų kalba visiškai nesuprantama ir pririšau tik senesnius telefonus savo s4 nepavyko. Tai šiuo metu ieškau kad butu nuo avensio arba kad sutaptu viso kodo skaičiai.

Saulius SSS