pakeitus akumuliatorių klimatronikas durniuoja

Pradėjo barmenas1, Balandis 24, 2016, 20:25:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

barmenas1

Prieš kelias dienas pakeičiau akumuliatorių . Įdėjau 77AV 680 .Toyota avensis 2004 dyzelis. Pradėjo durniuoti klimatronikas. Pradžioje šildo , o pavažiavus 10-15 km visai pučia šaltą orą. Kažin kas čia nutiko? Gal yra minčių?

ginciavas

Forume jau yra apie šią problemą kalbėta, pasinaudok paieška.

vytska

Gal pačio klimatroniko savidiagnostika parašys kas negerai. Savidiagnostika - nuspaudi kartu klimatroniko Auto ir vidinės recirkuliacijos mygtukus - ir laikydamas nuspaustus mygtukus įjungi degimą, klimatronikas pradeda mirksėti ir po kelių sumirksėjimų pradeda rodyti klaidų kodus, o tada iš google pasižiūri ką tie kodai reiškia.
http://www.moranbahweather.com/toyota/repair2/html/frame_rm000002lin004x.html
vytska

augisz

Nebus air mix servo motor takeliai nudile? Nezinau kaip avensis, bet pas mane CV tas pats. Pasuki pora laipsniu daugiau ir vel siltas.

Fantamasas

Pas mane ta pati problema.perverciau visa foruma bet atsakymo neradau.gal kas padesit ????

robertas1993

jau ir man atsibodo skaityt naujoku keliamas problemas pries tai nepaskaicius postu...  :E parasyta kaip pasidaryt klimatroniko diagnostika ir pagal ismirksejima ziuri googlej ka reiskia kodai :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

slashas

Citata iš: vytska Įrašytas Balandis 24, 2016, 20:54:48 PM
Gal pačio klimatroniko savidiagnostika parašys kas negerai. Savidiagnostika - nuspaudi kartu klimatroniko Auto ir vidinės recirkuliacijos mygtukus - ir laikydamas nuspaustus mygtukus įjungi degimą, klimatronikas pradeda mirksėti ir po kelių sumirksėjimų pradeda rodyti klaidų kodus, o tada iš google pasižiūri ką tie kodai reiškia.
http://www.moranbahweather.com/toyota/repair2/html/frame_rm000002lin004x.html
Darome tai diena, nes išgąsdins saulės šviesos daviklių klaidos :)

Fantamasas

Kad butu paprasta neklausciau.klima nemeta klaidu.

augisz

Ji ir nemes. Pas mane kaip pries tai rasiau irgi neveikia normaliai laipsniai - liko tik saltas ir karstas. Klaidu nemeta. Reikia pasikeisti oro silto/salto maisymo sklendes varikliuka. Bandyk per skelbimus arba srotuose ieskot jeigu pinigine valgyt praso. Jeigu nepraso tai Lirostoj uzsakys originala 240eur  :oldman: