MODE mygtukas ant vairo

Pradėjo mangas, Sausis 27, 2015, 17:46:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

SoBoS

Automobilyje yra gamyklinė Bluetooth laisvų rankų įranga su valdymu ant vairo. Priverčiau ją kalbėti suprantamesne kalba nei prancūzų, suporavau su telefonu ir kurį laiką sėkmingai naudojausi.
Bet dabar nuspaudus ir palaikius "mode" mygtuką nebeišsikviečia meniu, ta prasme moteriškė nebekalba nors radija tuo metu prityla, bet po keletos sekundžių vėl gryžta į radijos režimą. Įjungus degimą moteriškė sėkmingai praneša "phone one ready", vadinas gyva ;). Jei kas nors skambina atsiliepti su mygtukais ant vairo neina, bet atsiliepus telefone garsas sėkmingai transliuojamas per mašinos garsiakalbius. Tas pats su skambinimu, jei skambinu "rankiniu būdu" telefonu, garsas taip pat sėkmingai eina per garsiakalbį, o mygtukai ant vairo nereaguoja.
Galvoju kad gali būti "pakibusi" įranga. Ar yra koks nors būdas ją resetinti?

Bemsas

Akuma bandyk atjungti. Geresnio budo nuresetinti nera (y)

dainilandija

Sveiki,

Susidūriau ir aš su šia problema, dingo pas mane MODE moteriškė, akumas nepadėjo. ką daryti?

dainilandija

slashas

Jei mode mygtuką palaikau ilgiau išsijungia magnetola, tai reiškia Bluetooth pas mane nėra?

Sent from my iPlyta

Zaroliz

Taip

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

du0n3

Sveiki,

Esu naujokas su Toyota. Pas mane yra b9010 magas, ispaudus MODE mygtuka atsiliepia moteris, bet man nepavyksta priristi telefono, gal kas galetu man pgelbeti ir priristi? Bunu Kaune, Vilniui , Marijamolei ir Alytui, privaziuociau ir gal kas pagelbetu? Skoloj neliksiu...

augisz

Kai atsiliepia ji - sakyk fraze - pair phone. o toliau ji paaiskins ka daryt  (+)

Edgardas

Arba sakyk "help", visą meniu išvardins

augisz

Dar buna ant telefonu padaryta, kad nebutu aptikami per bluetooth. bent jau as ant samsung s4 turejau toki varianta, kad turiu ijungti aptikima mano tel. ir tai tik 2 minutem kol suporuoji su kitu. Paskiau aisku jau nebereik.

du0n3

Ačiū. Pavyko prisiršti telefoną. Dar klausimėlis, čia priklauso pagal mago modelį, kad rodytų nr an jo ir tel knygą? Nes pas mane reik per tel susivest kam skambint, o kai skambina moteris sako numeri kas skambina, ant mago nieko nerodo?

mangas

Reikia susivesti numerius ir priskirti vardus. Tik visa sita reikia padaryti, taip pat kalbant su moteriske. Tokiu atveju kai skambins is kontako, sakys skambina tas ir tas jai nebus kontakuose sakys numeri. Taip pat galesi pats skambinti paspaudes mode mygtuka, tiesiog pasakyti call maryte, onute ar .... ji pakartos kontaką, jai teisingas sakai YES ir tu skamibini kam reikia.

mangas

arunaskeras

O jei kontaktu pas mane virs 300 tai kada juos susivesi
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Zaroliz

Dažniausius

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt