1.4 vvti Lagina apsukos, pasoke per letai leidziasi, permetant begi sokteli ir tt

Pradėjo Kestas12345, Vasaris 01, 2015, 21:26:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kestas12345

Sveiki, nusipirkau toyota corolla 2002-06 men., 1.4 vvti ir turiu tokia beda, spustelejus gaza, tik po keliu akimirku apsukos sokteli, tada uzsilaiko ir letai nukrenta, tai pat permetus begi jos siek tiek sokteli, o ant laisvu, apsukos apie 700 ir jauciasi vibracija, dariau diagnostika, jokiu klaidu nerode, cia normalu ar gal  kazkokia beda, gal kas susiduret? Prie viso to dar ir valgo 10l benzino, paminejau del to, kad gal tai susije.

Bemsas

Del tu apsuku tai nenormalu, bet sanaudos 10l mieste tai normalu. Teko su tokiom keliom vazineti - buvau nustebes del sanaudu.

Kestas12345

O gal teko susidurti su ta gazo-apsuku problema, lagu tuo ir pasokanciom apsukom?

Bemsas

Kestas12345

kad sukiojant sklende ranka lyg ir nasijaucia kad kazkur kliutu ir kai staigiau pasuki ta sklende girdisi lyk kas ora staigiai siurbteltu kazkur..

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

mind

Citata iš: MAIKIS Įrašytas Vasaris 09, 2015, 20:50:38 PM
issiplauk oro srauta  ;)
Praeita savaite avensiui tokia beda salino. Oro srauto matuokles siuliukas nutrukes buvo. Simptomai tie patys, gazas veluoja, girdisi oro gaudymas,  netraukia virs 3000apsuku, meta klaidas, kazkur buvau jau rases kokias. Ziureti prie avensio vvti bedos.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Kestas12345

butent, kad klaidu jokiu pas mane nemeta, ir ant aukstesniu apsuku to beveik ir nesijaucia, cia mazu apsuku problema

mind

Citata iš: Kestas12345 Įrašytas Vasaris 10, 2015, 11:29:27 AM
butent, kad klaidu jokiu pas mane nemeta, ir ant aukstesniu apsuku to beveik ir nesijaucia, cia mazu apsuku problema
Lambda zondas gali durniuot. O ant laisvų neužgęsta?
Oro srauto matuoklę vis tiek galima išplauti .
Gali paieškot  trūkusių žarnų. (oro)

Kestas12345

oro srauto matuokle svari, trukusiu nesimato, o lemda zondas nezinau, siaip diagnostika kai dare, tai jokiu klaidu nemete, viskas normos ribose

robertas1993

Pas tave yra salia oro matuokles dar vienas daviklis kuris eina nuo gazo sklendes iki idaviklio ir nuo  iki kazkur? Gal slegio nera... :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Deividox

Sveiki, nežinau ar čia prie to pačio, pas mane irgi viskas tas pats, ir klausimas: kaip tokiam varikliui teisingai pakelt laisvas apsukas? Ačiū

mind

Citata iš: Deividox Įrašytas Balandis 06, 2016, 18:24:23 PM
Sveiki, nežinau ar čia prie to pačio, pas mane irgi viskas tas pats, ir klausimas: kaip tokiam varikliui teisingai pakelt laisvas apsukas? Ačiū
1. keisti oro filtrą
2. valyti sklendę ir laisvų apsukų vožtuvėlį
3. plauti oro srauto matuoklę
4. keisti kuro filtrą (nebūtina)

Deividox

Citata iš: mind Įrašytas Balandis 06, 2016, 20:55:04 PM
1. keisti oro filtrą
2. valyti sklendę ir laisvų apsukų vožtuvėlį
3. plauti oro srauto matuoklę
4. keisti kuro filtrą (nebūtina)

OK. Done. Ačiū.
Bet dabar apsukos ant laisvu siltu 1100 rpm.  :think:
Laisvos eigos vožtuvėlį neteisingai pastačiau?  :think:

P.S.: Gal nukreipsit kas Vilniui savaitgalį galėtų diagnostiką padaryt?
Ačiū

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis