Parkavimo sistema (parktronikai)

Pradėjo JeMasLT, Vasaris 04, 2015, 15:00:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

megejas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Vasaris 07, 2015, 13:30:10 PM
Tai kad nelabai ką ten valydavau, galvojau karavanas užsineš. Biskutis purvo nieko tokio, pačiam parkavimui juk ne nuotraukas darai. Kai auto plaudavau ir tenais prabraukdvau, bet va su tuo pypsėjimu tai užknysa. Šone bardiuras - pypsi koks kuoliukas vėl pypsi, o juk jisai visai šone ir įvažiavimui netrukdo. Tie davikliai net nuo vaškavimo neveiklūs pasidaro, man ameniškai kamera žymiai geriau.

Tas pypsejimas priklauso kaip davikliai isdestyti.Jei sone bardiuras arba kuoliukas ir pypsi,tai gal davikliai daugiau i sona sustatyti.

ketvirtasis

Citata iš: megejas Įrašytas Vasaris 07, 2015, 13:57:48 PM
Tas pypsejimas priklauso kaip davikliai isdestyti.Jei sone bardiuras arba kuoliukas ir pypsi,tai gal davikliai daugiau i sona sustatyti.
Šiuo metu originalūs gamikliniai davikliai (ne tie statyti pas dylerį). Tai parkuojantis reikia kartais išlipti pažiūrėti, nes parkingas cypia, o iki kliūties dar oho-ho.

ketvirtasis

Kaip pavyzdį galiu sulyginti ant Avensio T25 buvau susigežęs paprastą parkingą su led indikatoriumi tai tas ir cypdavo ir atstumą rodydavo. Pamatavus su rulėtę rodmenys atitikdavo. Šis labiau patiko, patį indikatorių ant galinio veidrodėlio ir negadindavo bendro vaizdo.

http://www.tercija.lt/media/catalog/product/cache/4/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/m/img_20130201_171318.jpg

kalava

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Vasaris 07, 2015, 14:00:42 PM
Šiuo metu originalūs gamikliniai davikliai (ne tie statyti pas dylerį). Tai parkuojantis reikia kartais išlipti pažiūrėti, nes parkingas cypia, o iki kliūties dar oho-ho.

Nu tai gi cypimo indikacija skiriasi priklausomai nuo atstumo!

Man MDGroup parktronikus sumontavo, nepamenu pavadinimo, "a-la" vokiski ar tai austriski, na, ne pigiava, vienzo, tai as labai patenkintas, dar nei karto nepavede.

O kamera - pabandyciau, gal or patiktu, bet parktronikais (tik pypalas) as labai patenkintas
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

megejas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Vasaris 07, 2015, 14:10:16 PM
Kaip pavyzdį galiu sulyginti ant Avensio T25 buvau susigežęs paprastą parkingą su led indikatoriumi tai tas ir cypdavo ir atstumą rodydavo. Pamatavus su rulėtę rodmenys atitikdavo. Šis labiau patiko, patį indikatorių ant galinio veidrodėlio ir negadindavo bendro vaizdo.

http://www.tercija.lt/media/catalog/product/cache/4/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/m/img_20130201_171318.jpg

pas mane panasus stovi.Esu patenkintas.O kas del cpimo- teko matyti dar su garso reguliavimo funkcija.Nepatinka garsas,isjungei ir stebek tik ledu juosta

ketvirtasis

Tenais yr mažiukas jungtukėlis cypavimo išjungimui

kudikis

o laidus kaip patogiau pravesti avensiui universalui nuo bagazines iki paneles: pro apacia(slenkcius) ar pro salono virsu?

Bemsas

Citata iš: kudikis Įrašytas Vasaris 08, 2015, 12:21:35 PM
o laidus kaip patogiau pravesti avensiui universalui nuo bagazines iki paneles: pro apacia(slenkcius) ar pro salono virsu?

Per slenkscius aisku. Visas laidai turi eiti su gamykline pravodke. Beto virsuje stovi lubiniai airbagai.

JeMasLT

Citata iš: megejas Įrašytas Vasaris 07, 2015, 14:42:51 PM
pas mane panasus stovi.Esu patenkintas.O kas del cpimo- teko matyti dar su garso reguliavimo funkcija.Nepatinka garsas,isjungei ir stebek tik ledu juosta

Nu susidėjau, toks pats ekranas pas mane.
Cia pats pigiausiais is Ebay. gal 30LT tekainavo su pristatymais.
Pajungia nuo galinės lempos, tik pastebejau kad ten 10V o ne 12... tai dar pasibandysiu ar bus skirtumas jei pajungsiu 12 o ne 10, nes dabar tai cypia kai lieka 0,7m iki kliudties. O dar pridejus kabli tai dar maziau.

Graziai biskas susidėjo, ašiku galini bamperi nuiminėt reik kai garazas būna gerai prišilęs. ;) visus fiksatorius sulauziau :D tai teko su lituokliu padirbėti ir prilyditi juos atgal. cia papildomos 45min užtrukau.

Pati ekraniuka galvoju į peleninę isikišt. ten tas ekraniukas kaip tik tokio dydzio jei isimsim is korpuso.

Ir dar jei pasirodys kad nuo 12V geriau veikia, tai toj pat peleninei salia ekraniuko reiks pasidaryti tumbleriuką su maitinimo padavimu.

P.S. Paski prisegsiu nuotraukų kas ten kaip atrodo.

Bemsas

Viskas ten normaliai. I lempute ateina 12v, kazka vlogai matavai. O gal akumas issikroves?

virmas

Citata iš: JeMasLT Įrašytas Vasaris 09, 2015, 22:01:10 PM
Pajungia nuo galinės lempos, tik pastebejau kad ten 10V o ne 12...
arba blogas korpuso- minuso kontaktas gale kur jungtas maitinimas, nes prie -10v raudonai lempos šviestų.

kudikis

Nusipirkau Valeo firmos parktronikus,isardzius pakuote namuose pamaciau,kad maitinimo laidas ne 2 kontaktu,o triju(- + ir acc+).Dabar iskilo klausimas ar laido+ bei laido acc+ galiu sujungti kartu ir prijungti prie atbulines eigos lempos ar tiesiog laidui acc+ reikia ieskoti pastovaus itampos saltinio?
P.S. jei reiktu pastovaus itampos saltinio ar tiktu tam reikalui bagazines apsvietimo lemputes +kontaktas?

Bemsas

Drasiai gali sujungti 2 laidus. ACC - cia ne pastovus pliusas, o kada raktelis pasuktas i ACC pozicija ir veikia radijas.

JeMasLT

Matavau gerai.

10V. Bet dėl akumo nieko negaliu pakomentuoti. Netikrinau. Šiaip neturėtų būti pasėdęs, ir kai matavau nebuvo užvesta.