D4D Juodi dumai , traukos dingimas MAF IR EGR VALYMAS.

Pradėjo belito77, Rugsėjis 19, 2009, 11:34:10 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

kiek girdejau restauruotos turbinos ilgai nelaiko ar as klystu?

profesionalas

Jei nelaikytų niekas nerestauruotų.
P.S. o kiek nauja kainuoj? :D turbūt kaip puse masinos :D
Anksciau ar veliau visi su avensiais ir corolom verso D4D restauruosit turbas nes jos nelaiko. Pusę masinu itriu vazineja su jau pasibaigusiom, todel daug kam ir netraukia tos masinos...

mega

matytumėt kokiom dalim restauruoja, nebevežtumėt :D

Saulius SSS

Citata iš: profesionalas Įrašytas Birželis 27, 2013, 22:52:26 PM
Jei nelaikytų niekas nerestauruotų.
P.S. o kiek nauja kainuoj? :D turbūt kaip puse masinos :D
Anksciau ar veliau visi su avensiais ir corolom verso D4D restauruosit turbas nes jos nelaiko. Pusę masinu itriu vazineja su jau pasibaigusiom, todel daug kam ir netraukia tos masinos...
Pabandyk pasiskambinti i Ryga. Jis pardavineja sparnuotes naujas. Gal geriau negu restauruoti. Tel nr : +371 26333136. Nauja sparnuote per e-bay apie 180 svaru. Gal tiesiogiai iseis pigiau susitarti,nes nereiks jam moketi mokesciu. Mano bendradarbis siuntesi is jo Lagunai. Bet as pamirsau paklausti ,kaip jam dabar veikia turbina. Bet ,kad masina vazineja i darba tai matau.O gal kas is klubieciu jau naudojotes jo paslaugomis?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

Tai kad normaliai laiko tos restauruotos turbinos. Turboservisas Vilniuje gerai daro, net Audi centras, Mioleris ir kiti servisai veza ten daryti.

Ralfas

normaliai tai apie pora metu kiek girdejau turba atlaiko po restauracijos :)

ram73

Na gal i tema ilisiu.mano atvejis kai lenkimo, isibegejimo metu nera traukos.jei tolygiai, tai graziai vaziuoja.jei reikia lenkti pristabdzius, tai vos ropoja. Dumo vaziuojant nematau. Bet lenkimo metu islenda kelinta karta variklio sist.lempute.klaida rodo turbinos slegio. Vieni sako gal daviklis, kiti gal kuro sistemoje.klaida tuos kartus nueme.dabar vel lenkimo metu lyg nesuveike turbina , ir vel lempute uzsidege ta pati.ar kam taip yra buve? Ka patartumete?

profesionalas

Tikrinti turbinos slėgi ant kompo, man va jau pakeitė turbiną, važiuoja daba kaip išp*sta :) http://www.turboost.lt/OLD_site/about.php?p=contacts čia gavau jau atrestauruotą turbiną pakeičiau ir bėdos netraukimo baigėsi...

ram73

Prie ti viso dar kompas purkstukus parode kad visi -9.tai sake blogai.o remontas ar keitimas  jauciu baisus. Negi teks turbina dar keisti, purkstukus.gal koks daviklis? Beje, turbina su ompu visaip pagazavus nekeite rodmenu?

profesionalas

Pas mane tik vienas purkstukas -2 sake irgi blogai tipo perpilinėja, bet su dyzelio varikliu remontininku pakalbėjau sako gali būti kad purkstukas geras, buvo taip kad rode ka perpilinėja iseme nuveze patikrint o tie pasirodo geri... o kompa kai pajunge tai gazavom zodziu sake per mazai slegio kelia jau nuo mazu apsuku turetu pust gerai, o pas mane buvo taip ka duok gaza kiek nori o slegis vos vos pakyla, dabar kaip idėjau restauruota turba, tai per oro paemimo vamzdi i oro filtra ranka pridejus jauciasi kaip traukia ora..  slanga i interkuleri kur eina is po turbos tai gazuojant neina suspaust, o seniau suspaudi su ranka duodi gazo kaip buna suspausta taip lieka...
Man tik šios masinos kuro sanaudos nepatinka tiesiojoj 6 litrai, mieste apie 9, bendras 7,3... daugoka... nors ir taip stengiuos ramiai vaziuot...

Saulius SSS

Malonu girdeti,kad susitvarkei. Tikekimes ,kad tavo bedos tuo ir baigesi,kad galesi laikui begant pamirsti kiek nervu,laiko ir pinigu kainavo.Nebe nauja pirkai. Kazkas islenda laikui begant.Net stovedama masina ir tai genda (ne tik Reno).Daugokai valgo,bet ,kad ir karve nemaza .Sharanas-Galaxy turbut irgi ne ka maziau valgo.Gal kas tiksliau zino kiek jie valgo?
P.S.  Tai paciu svarbiausiu ir nepasidalinai: kiek turbo? Kiek darbas?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Modka

Citata iš: ram73 Įrašytas Liepa 02, 2013, 15:40:32 PM
Prie ti viso dar kompas purkstukus parode kad visi -9.tai sake blogai.o remontas ar keitimas  jauciu baisus. Negi teks turbina dar keisti, purkstukus.gal koks daviklis? Beje, turbina su ompu visaip pagazavus nekeite rodmenu?
purkstukai negali buti -9. blogai pas juos rodo. jei visai nekeite duomenu tai greiciausiai daviklis bus. kokia klaida buvo?
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

profesionalas

PAsidalinsiu turbo restauruota turejo vietoje kad nereiktu laukti - 950Lt išėmimas įdėjimas 250lt viso - 1200Lt, mano išimtą turbo "specas" apžiejo pasakė kad kainuos maždaug tiek pat restauruot nes jai "batai", tai kad nerteiktu laukt kelių dienų ėmiau iškart restauruota...
visų diržų keitimas, pompos keitimas, įtempėjų keitimas, su medžiagom ir darbu - 970Lt
sutikau atsimenu degalinej su tokiu pat avensis verso masiniuku viena zmogeli sakau kaip tau trauk (dar pries mano turbo iskastruojant) sako nu priestai turejau galaxy tai trauke daug geriau, paziejau jo vidu... visaka.. paspaudziau trip navi paziet koks vidurkis tai 7 rode... as siandi pavazinejau vidurky isspaudziau 6,2 tai manyciau pas ji turbo irgi nudvesus...

ram73

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 02, 2013, 19:07:47 PM
purkstukai negali buti -9. blogai pas juos rodo. jei visai nekeite duomenu tai greiciausiai daviklis bus

Klaida tuo metu buvo nuimta.tiesiog po nuemimo nuvariau paziureti aplamai turbinos darbo.nes iki to mete klaida jos, kad  spaudimo neva nera. Tada ir stovejo vietoje kompe pagazavus . Lyg rodmuo vis vienodai 100 turbinos darbo buvo? Po kiek laiko nuvykau su uzsidegusia variklio sist.lempute.pajungus vel mete turbinos slegio klaidalmo uzsidege ta lempute skydelyje lenkimo metu.turbina dirba, bet lyg tuo metu ji ir bent man nesigirdejo.jegos lenkiant mazai.gal cia vis t.avensiu ta beda.toks jausmas su siuo modeliu arba pinigines neuzdarysiu vis ir servisu lankytoja auto bus kasdienine , arba teks parduoti.o bedos is tiesu po dirzo ir visu tepalu, filtru pakeitimo.pakeite ir kuro siurbli.po visko kompiuteriu neziurejo(na jei reikejo pvz perprogramuoti) kol neismete klaidos man vaziuojant.o meistru aplankyta jau 4. Gal ka rekomenduoti galite panevezio zonoje.

profesionalas

Man taip pat turbinos slegi kai matavo rode apie 100 sakė turi buti maziausiai 250, bet jokia lempute nedege. O kam ta kuro siurbli keitei? Kai turba restauruota idejo man tai pajutau kaip turi traukti, zodziu avensis verso jei viskas ok turi traukti ir traukia visai neblogai.