D4D Juodi dumai , traukos dingimas MAF IR EGR VALYMAS.

Pradėjo belito77, Rugsėjis 19, 2009, 11:34:10 AM

« ankstesnis - sekantis »

Donis7

Manau, kad Modka teisingiau mąsto. Dar toks pastebėjimas, kad pagal Modka EGR vamzdelis šyla, pagal katana7 kolektorius šyla....gal kolegos nesusikalba? :) Ko gero teks ir man pačiam EGR vamzdelį pačiupinėti.

Tiutis

Idomu kaip gali ismetamos dujos tiesiai patekti i kolektoriu kai egr voztuvas uzdarytas??

Tiutis

Galiu pilnai patvirtinti, kad uzglusintam voztuvui tas vamzdelis saltas.

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Tiutis

Kodel taip manai? :-)   Matai tik mano vieno zinutes gal?  :-] Forumas ir yra tam kad diskutuotum ir issiaiskintum kur kas kame, o ne kabinetis.

Saulius SSS

As nesikabineju  :),as tik konstatuoju. Neimk i poncka  ;)

monstras

man ir dingsta trauka vaziuoja bet netrauke paskui lik ir pramusa ir tas viksta neregulerei buvo pries puse metu dabar vel kartais uzeina jai kistusi agr gal viskas butu truputi stabiliau ta prasme daznetu kol visai uzsikistu o ne dingtu ir vel atsirastu

monstras

man dingdavo trauka vaziuodavo bet tik vaziuodavo traukos nulis ir dumais juodais riebeis apsipildavo bet ce ir nestabilei karts nuo karto uzeidavo ir praeidavo isploviau egr lik ir dingo bent pakolkas kieme su minimaleis irankeis uztrukau apie 45 min o jai nenumanot kur tas egr youtubej pazekit

andrekas

Sveiki,
gal kas yra savo avensiui d4d 2.0 vales maf ir egr ir noretu padeti kitiems uz protinga kaina?

Donis7

MAF neteko valyti, bet EGR namų sąlygomis per 1 val. neskubant galima išsiplauti. Ar verta mokėti pinigus dėl tiek?

TYRAN

Citata iš: monstras Įrašytas Kovas 26, 2014, 20:34:48 PM
man dingdavo trauka vaziuodavo bet tik vaziuodavo traukos nulis ir dumais juodais riebeis apsipildavo bet ce ir nestabilei karts nuo karto uzeidavo ir praeidavo isploviau egr lik ir dingo bent pakolkas kieme su minimaleis irankeis uztrukau apie 45 min o jai nenumanot kur tas egr youtubej pazekit

rekomenduoju palankyti lietuvių kalbos, gramatikos ir skyrybos kursus ;) nes ce ne vysy gali suprast ka nori pasakiti

Saulius SSS

Citata iš: monstras Įrašytas Kovas 26, 2014, 20:34:48 PM

BAUSTI NEGALIMA PASIGAILETI.  kableli isidek pats ...

vitiok

Citata iš: TYRAN Įrašytas Kovas 28, 2014, 20:25:41 PM
rekomenduoju palankyti lietuvių kalbos, gramatikos ir skyrybos kursus ;) nes ce ne vysy gali suprast ka nori pasakiti
nepyk bet pats klaidu privelei :)

dooonis

Sveiki, turiu tokia problema, meta klaida ant egr P0400 jau is seniau. Nupirkau nauja egr, pakeiciau, pavazinejau pora dienu nunulines ir vel uzsidege chekas. Saip trauka yra nedumija! Gal ka nors patartumete? Avensis 2.0 D4D 85kw.

MindaugasB

Citata iš: dooonis Įrašytas Balandis 22, 2014, 21:26:33 PM
Sveiki, turiu tokia problema, meta klaida ant egr P0400 jau is seniau. Nupirkau nauja egr, pakeiciau, pavazinejau pora dienu nunulines ir vel uzsidege chekas. Saip trauka yra nedumija! Gal ka nors patartumete? Avensis 2.0 D4D 85kw.

O kai vel uzsidege check'as, kompiuterine diagnostika pasidarei?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis