D4D Juodi dumai , traukos dingimas MAF IR EGR VALYMAS.

Pradėjo belito77, Rugsėjis 19, 2009, 11:34:10 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Dekuj. Beje, gal zinai kurioj vietoj jis yra? Raudonas zalias? Isimciau ir patikrinciau ar veikia jis praplauciau carbcleaner jei nors kiek geriau butu tai butu aisku ar tame problema...

katana7

Įmontuotas į aukšto slėgio kuro siurblį, spalva pilka.

Tiutis

http://www.dyzeliukas.lt/kuro-slegio-reguliatoriai/24-denso-scv-294200-0040.html   turbut sis voztuvas?  Beje, kur yra kuro slegio siurblys 2.2 d4d? Stovint tiesiai pries masina desinej pusej po oro filtro slangos i turbina?

Tiutis

Bandysiu isimt ji ir nuvezt ultragarsu praplaut, jei nors bisky jausis skyrtumas kad padejo bent jau zinosiu kame problema... ir nebus gaila pirkti nauja, kai 100proc zinosiu gedima.

Tiutis

Isploviau ultragarso vonelej... rezultatas: nieks nepagerejo gal net blogiau...  (-) Bet juntamai mili sekundei lyg kaip dingsta gazas jeigu taip tolygiai palengva spaudi tada paspaudi daugiau ir vel gerai... greiciausiai bus kaltas sis scv voztuvas, nes jeigu turba butu tai man ji pastoviai netrauktu ir nedingtu momentais gazas.

katana7

Tomazas

problema D4D 2.0 86 kw: cia daug parasyta nuo EGR valymo, purkstuku, turbinos, tepalu patekimo i motora, bet pas mane tokis dalykas:kartojosi anksciau 1 -2 kartus i metus, dabar 2 kartus i savaite.
uzvedi motora lengvai , vaziuoji viskas gerai, tik op ir dingsta trauka 4-5 begiu vaziuojant , ir is galo matai juodu dumu debesi, ar juodi ar melyni nezinau, bet kad tamsus tai faktas, nera traukos, mazini begius, kitu dalyviu jau nesimato, gaza spaudi masina nevaziuoja, paskui tik opt kazkoks praputimas ir vel ji vaziuoja normaliai, tepalai filtrai  viskas pakeista neseniai. dar buna ant zemu apsuku toks kaip patrukciojimas lengvas. buna isjungi motora sustojes vel uzvedi ir vel ji vaziuoja kaip niekur niekas gerai. 

Tiutis

Na tai pabandyk pradzioj isvalyti egr voztuva bei isiurbimo kolektoriu(masinai zymiai geriau)... pirmiausia pasidaryk viska ka gali pats... Jei nepades daryk diagnostika.

vitiok

Citata iš: Tomazas Įrašytas Gegužė 26, 2014, 10:11:23 AM
problema D4D 2.0 86 kw: cia daug parasyta nuo EGR valymo, purkstuku, turbinos, tepalu patekimo i motora, bet pas mane tokis dalykas:kartojosi anksciau 1 -2 kartus i metus, dabar 2 kartus i savaite.
uzvedi motora lengvai , vaziuoji viskas gerai, tik op ir dingsta trauka 4-5 begiu vaziuojant , ir is galo matai juodu dumu debesi, ar juodi ar melyni nezinau, bet kad tamsus tai faktas, nera traukos, mazini begius, kitu dalyviu jau nesimato, gaza spaudi masina nevaziuoja, paskui tik opt kazkoks praputimas ir vel ji vaziuoja normaliai, tepalai filtrai  viskas pakeista neseniai. dar buna ant zemu apsuku toks kaip patrukciojimas lengvas. buna isjungi motora sustojes vel uzvedi ir vel ji vaziuoja kaip niekur niekas gerai. 
ne specas esu bet linkes manyt kad turbina linksta,diagnostika aisku pirmoj eilei reikia daryt

Tomazas

diagnostika padare, nieko nerado, pamate kolektoriu kazkoki :) pramusta, sako pavirins, ir dar isvalys EGR. nu gal ne turbina

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Tiutis

Tomazas

vitiok

Citata iš: Tomazas Įrašytas Gegužė 26, 2014, 14:40:50 PM
diagnostika padare, nieko nerado, pamate kolektoriu kazkoki :) pramusta, sako pavirins, ir dar isvalys EGR. nu gal ne turbina

mechaninio gedimo diagnostika nerodo,reik pas specus turbinu nuvaryt kad pazetu

Tiutis

Taigi snd nuvariau i turbocentra pravaziavo su ja kompa pajungus ir nieko nerado sake ledas... Ir kaip tycia masina trauke kai dare diagnostika  :)   Pasakiau kas darosi masinai sake kazkas blogai su kuro padavimo sistema(purkstukai arba kuro slegio reguliatorius) bet dar kitas meistras sake greiciausiai scv kaltas nes sake nevienas jau cia toks kaip as buvau pas juos su toyots tipinem problemom... dyzeliukas.lt maciau 519lt  o Acuroj teiravausi tai 630lt.  Na teks rizikuoti... svarbu kad ne turba bent tiek pakele nuotaika:)