D4D Juodi dumai , traukos dingimas MAF IR EGR VALYMAS.

Pradėjo belito77, Rugsėjis 19, 2009, 11:34:10 AM

« ankstesnis - sekantis »

pumis

Citata iš: Donis7 Įrašytas Liepa 10, 2014, 11:23:05 AM
Čia tikrai EGR. Aš truputį suklaidinau su ankstesne nuoroda, nes ten buvo 2.2 variklio.
O dabar manau čia tavo motoro EGR valymo filmukas. Vaizdas ne koks, bet suprasti galima.
TOYOTA AVENSIS,D4D, sticky EGR valve ENGINE DIES ON THE MOTORWAY
aha sitas dekui bet kau issivaliau ir pralekiau eina daug geriau :) gal del to kad 3 dienas niekur nevaziavau :D o svilpia tai turbina siandien issiaiskinau :)

Donis7

pumis

Citata iš: Donis7 Įrašytas Liepa 10, 2014, 11:42:18 AM
Na sveikinu sėkmingai susitvarkius ;)
aciu:) o skardele yra dar siandien nauja varzta nuspirkau tai teko peskom pasivaiksciot visai patiko :D galiu idet foto daugiau kaip atrodo ta plokstele ir tas egr :) pirmadieny varau restauruot turbina ir tureciau lekti kaip su veju :D

Saulius SSS

nesu 100% tikras,bet man atrodo,kad 2,2  110kw  ir 2.0  93kw  (abu varikliai nuo 2006m-2008m)  EGR vienodi.  seniesiem 85kw kitoks.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

pumis

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Liepa 10, 2014, 11:46:39 AM
nesu 100% tikras,bet man atrodo,kad 2,2  110kw  ir 2.0  93kw  (abu varikliai nuo 2006m-2008m)  EGR vienodi.  seniesiem 85kw kitoks.
pas mane pati pirma antra avensis 2003 metu su visom gamintoju klaidom pradedant lempom baigiant smagraciu :)

Bemsas

Citata iš: pumis Įrašytas Liepa 10, 2014, 11:48:17 AM
pas mane pati pirma antra avensis 2003 metu su visom gamintoju klaidom pradedant lempom baigiant smagraciu :)

Na bet visas klaidas jau istaisei :D

pumis

pumis

tai va del mano turbinos buvo tokie bairiai
1.autotoyoj 4 meistrai ziurejo y ja buvo prasiarde pasake kiliba asele kad reik tvarkyt turbina
2.nuvariau kaune i partizanu gatve cia uz subaru centro kur restauruoja turbinas tai jie ten ale ziurejo ale nezinau nes palikau masina jiem ir pats ten nesedejau. na masina palikau nuo 8-17 h. jie paskambine pasake kodel imam turbina pasakiau kad netraukia ir dumina tada po pietu paskambino kad galiu pasiimti masina, nuvariau pasiimti ir jie man sako kad tavo turbina gera nieko ten daryt nereik nebent nori nori geras orginalias detales keisti ant geru bet neorginaliu sako viskas dirba idelai kintati geometrija ir panasiai na tipo viskas ledas.
tai dabar klausimas kurie meluoja

Vladas55

Pasakyciau kaip dirba stambios firmos,tik nenoriu viesai rasyt,susiduriu su tokiais dalykais,suprask kaip nori.

ToyotaClub

Citata iš: pumis Įrašytas Liepa 17, 2014, 10:01:16 AM
tai va del mano turbinos buvo tokie bairiai
1.autotoyoj 4 meistrai ziurejo y ja buvo prasiarde pasake kiliba asele kad reik tvarkyt turbina
2.nuvariau kaune i partizanu gatve cia uz subaru centro kur restauruoja turbinas tai jie ten ale ziurejo ale nezinau nes palikau masina jiem ir pats ten nesedejau. na masina palikau nuo 8-17 h. jie paskambine pasake kodel imam turbina pasakiau kad netraukia ir dumina tada po pietu paskambino kad galiu pasiimti masina, nuvariau pasiimti ir jie man sako kad tavo turbina gera nieko ten daryt nereik nebent nori nori geras orginalias detales keisti ant geru bet neorginaliu sako viskas dirba idelai kintati geometrija ir panasiai na tipo viskas ledas.
tai dabar klausimas kurie meluoja

Tai kiek kainavo sis malonumas pas visus sudejus? apart kad viskas gerai, nesuk galvos.

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Liepa 17, 2014, 10:12:31 AM
Pasakyciau kaip dirba stambios firmos,tik nenoriu viesai rasyt,susiduriu su tokiais dalykais,suprask kaip nori.

Papasakok, manau visiem idomu :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

pumis

na pirmiausia masina pradejo netraukt ir mest juoda duma galwojau leva saliarka is neste tad uzsipyliau statiol tas pats buwo dar baisau vos pavazevau,tai ko pasekoje nuvariau y autotoya kad patikrintu kas yra pajunge kompa atsisedo pravaziavo wiska kompas rode per mazas kazkaip kuro ir oro misynys sake pasikeist kuro filtra na ji pasikeiciau bet bedos nedingo tik apmazejo,tada as pas juo wel nuvariau tada pradejo ieskot galu kas kur kaip. is arde turbina na nuime ta slanga kur nuo turbinos y oro filtra eina ir pajudino asele asele klibejo ir pirmyn ir atgal ir i sonus sako msio turbinai reik tvarkyt paziurejo interkulerio slanga ar tepalo nera na jo kaip ir nebuva per minute laiko is krito vos keli lasiukai is slangos.  tai visas sitas malonumas man daug nekainawo mazdaug apie simta limtu nes kaip ir visur pazintys.
na po ju pasakymu uzrasiau masina pas turbinu meistrus iki  tol as pats kiekme ardziaus agr turbut visi pamenat kaip klausinejau ir ir dejau foto. na o turbinu meistrai pasake kad turbo gera ir wiskas su ja puiku ir sake nesukt konkolu ar jie ja iseme buvo nezianu nes masina nuvariau ir palikau jiem bet manau iseme nes tikrai nesigadintu sau vardo nes kiek pazystumu ir draugu tvarke turbo tai tik ten ir patys geriausi atsiliepimai. tai jie pasake kad turbo gera ir kad isvale egr tad bendroj sumoj pas juos palikau 250lt.
tai viso gavos 350litu per visur.
na ir dar prie sito pacio kas gyvena kaune tiem aktualu bus del kondyskiu siaures garazuose prie nestes yra garazas kur pildo kondyskes tai patarimas ten nepildyt ir net nevaziuot. nes as ten buvau jie man ale uzpilde paime pinigus ir pasake kad mano kondyskes siurblys i pabaiga. zinoma as tuo nepatikejau nes siurblys keistas o pries keitima visas perinktas. tad as dar pavazinejau gal diena ar dvi ir pastebejau kad kondyske nesaldo ir net nepasikeiscia variklio darbas tad nulekiau y aukstuosius sancius pas toky bahura uz 41 garazo jis viska patikrino ir rado beda kad tai nesiurblio kalte o slangute kiaura kuria galima suvirinti ir virinimo kaina 20lt tai va slangute nuiimta ryt vezu suvirinti :)
na viso sito moralas tas turbut kad net nezinau :)

ToyotaClub

Sakai pazinciukes tai koki varda sakyt autotojoi gal ir man didesne nuolaida duos :) kiek suplojai uz pildyma? Nzn kiek cia tiesos man sake jei tas aparatas istraukes tavo freona pamatuoja kiek jo. Tada grazina atgal su pliusu, ir jei sistema kiaura negrazina. Aisku jei ten kokie mikro itrukimai tai nekreipia demesio. Slegis ar kas ten turi atitikti. Kiek cia tiesos nzn suplojau 53 litus uz papildyma Kaune.

Bemsas

Tas aparatas netik istraukia freona, o dar sudaro vakuma sistemoje. Taip galima patikrinti, ar sistema sandari. Poto tik supildo atgal.

ToyotaClub

Taip sito nepaminejau. Bet kad ir pasipildzius tas garsas isliko. Nekreipiu demesio, kaip bus taip.

pumis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 17, 2014, 22:13:37 PM
Tas aparatas netik istraukia freona, o dar sudaro vakuma sistemoje. Taip galima patikrinti, ar sistema sandari. Poto tik supildo atgal.
uz papildyma sumokejau  60litu
na vardu minet nesinori pats supranti bet jei ko reiks sakyk paderinsim reikalus :)