D4D Juodi dumai , traukos dingimas MAF IR EGR VALYMAS.

Pradėjo belito77, Rugsėjis 19, 2009, 11:34:10 AM

« ankstesnis - sekantis »

kosmosiukas

Donatas27

zodziu apvaziavau daug meistru del tos traukos ir radom vienintele iseiti...pirmu, antru begiu palakstem apie 90 km/h, uzgeso visi check, trauka atsirado, vaziuoja kaip nauja masina, pasirodo tiek tereikejo, bereikalo keiciau gera kuro filtra, nauja egr...

Donis7

O juk tiek forume prirašyta, kad duokit dyzeliui prasilėkti, užminkit tapkę. ;)

Tiutis

Donatas 27 - tai kaip ten su tais elektrikais??:)  Vietoj to kad butum manes paklauses ir nieko nesumokejes dabar kruva pinigu ismetei i bala  :goodboy:

kosmosiukas

o tai pas tave check uzsidegdavo nuo egr ? blem priejimas koks, lievesnis 2 litrinio, nei d'cat, issiardziau liko 2 varstukai po 12 galvute atsukt, viena atsukau kitam galvute netilpo , ardziausi vakar nakti, nebuvo kur pasiskolint tokio raktelio vel viska i vieta sudejau, susibiesinau... siandien jau kazkaip vel ta pati daryt rankos nekyla, net turbut teks.. tik nezinau cia ar esme, nes pas mane jokie chekai neuzsidega prasibezda juodi dumai, bet sekancia diena vel tas pats...

Tiutis

Tai pabandyk atjungt egr fyske ir pravaziuot. Tik neissigask uzsidegs check engine vsc trc of. atjungsi klema palaikysi uzdesi ir pranyks viskas nusinulins kompas.

kosmosiukas

tai va susinervaves galvojau lekt diagnostika arba ardytis egr, uzsikuriu  siandien varo vel kaip bite.. nulekiu iki 9to kilometro link utenos, sakau nori i diagnostika, tap param del ko, sakau taip ir taip, sako pas mus diagnostika to neparodys jei lempikes nedega, tai sako pinigai i bala.. tai likau nieko nepeses grizau pas drauga i garaza pasiemiau tresciotkele ir viska issiardziau, sakau blogiau nebus :) ja turiu 3 metus, o ir pries mane gal ir neardyta, o gal .. nieko ten baisaus realiai mano akim... tai ten pagrindini vaidmeni kaip supratau tas cokolis pajuodes sudaro kur vaiksto pirmyn atgal? tai vakuumo pagalba jis darinejas ? supurksciau cystai puse flakono  ir baigesi purskalas, o ten dar tamsu :) ir pardes uzsidare.. tai skuduriukas i rankas ir sepetukas gramdziau gramdziau .. o ten juoda.. lauke ardziau tai nebebuvo galimybes pamirkyt palikt, tai su acetonu teko biski padirbet, sake kiti valo... pravaliau diduma.. idejau ir grizau pajuodusiom rankom, lyg ir greiciau i gaza reaguoja, viskas normalei, nors ir buvo normalei mieste, bet labiausiai pasireiskia i trasa ilekus paspaudziant, snd jau betingejau isbandineti, tai ryt teks ant betonkes pasokti pazieti ar nebereikalingai krapsciausi :V

Tiutis

Tu paklausyk ka as tau sakau... Nebutinai turi uzsidegti check engine ... pabandyk istraukt ta fyske is egr voztuvo ir pravaziuok... tada jis bus pilnai uzdarytas tas pats kaip uzglusintas, jokios funkcijos neatliks... ir matysi ar trauka tokia pati ar geresne... Ir suzinosi problema ar cia egr voztuvas kaltas... Nieko blogo neatsitiks visiskai nieko auto nepasidarys tik uzsidegs check vsc trc off. Tada kai pasivazinesi su atjungtu egr uzgesink masina ir atjunk akuma palaikyk kelias min ir uzdek klema atgal ir jokiu klaidu skydelyje nebebus. Tad jeigu nori 100proc suzinot ar tai del egr kaltes masina streikuoja cia yra geriausias budas tai suzinoti... O jeigu nori kaip Donatas27 vazinet per "ELEKTRIKUS" ir ismest pinigus i bala tai nedaryk sio bandymo kaip minejau. Aciu uz demesi.

kosmosiukas

Dariusas

Siandien kai pilnai uzsilo variklis, dingo trauka, toks jausmas kad turbina isijungia tik prie 3k apsuku, kai visada jausdavai nuo kazkur 1,8k. po to masina pastovejo apie 30min vel isedau ir viskas ok buvo...
tai ar cia jau reiskia kad EGR su MAF valyti reikia? ar kas rimciau?

Tiutis

rimciau... Man tas pats buvo gedimo nieks nerado...

Dariusas

Citata iš: Tiutis Įrašytas Vasaris 07, 2015, 15:25:41 PM
rimciau... Man tas pats buvo gedimo nieks nerado...
tai ka darei?
be tos traukos neimanoma vaziuot

Ps 85kw d4d

jaunoniukas

Sveiki. draugas turi avensi 85 kW D4D, teko pravaziuoti tai trasoj toks pulsavimas jauciasi traukoj gaza laikant vienodai, ir juodo dumelio vis isspjauna tuo momentu kai trauka gryzta, ir taip periodiskai jam. pasiuliau prasivalyt egr, nes sako 3 metus vazineja ir nevales, bet draugas sako kad kazi ar cia egr. ka jus manot?

toyotad4d

jaunoniukas

Galbut, bet kodel tada tas dalykas ne pastoviai, kartais viskas ok, o kartais kokius 5 km tas mano aprasytas simptomas?