D4D Juodi dumai , traukos dingimas MAF IR EGR VALYMAS.

Pradėjo belito77, Rugsėjis 19, 2009, 11:34:10 AM

« ankstesnis - sekantis »

Joyced

Kur kas valo EGR Vilniuje ir kokia orentacine kaina Avensis 2004 2,0l.

Aciu

TLC1

Laba diena,

Jau šešti metai eksploatuoju Avensį 07m. Ankščiau pakankamai retai susidurdavau su tokia problema. Išvažiavus į užmiestį, ypač tai nutinka lenkimo metu, kai staigiau spaudžiamas akseleratorius, užsidega variklio simbolis na ir visos kitos lemputės panelėje. Jokia trauka nedingsta. O panašiai po keturių užvedimų signalinės lemputės užgęsta. Miesto režimu tai nutinka labai, labai retai.
Pastaruoju metu lemputės pradėjo užsideginėti praktiškai kiekvieną kartą kai važiuoju užmiestyje.
Servise po klaidų nuskaitymo pasakė, kad kietų dalelių filtras "neranda ką valyti"
Sakykite gal pas ką buvo tokia situacija ar panašūs simptomai.
Ačiū

Popilas

Sveiki, turiu problema , labai juodai dumina nuo maždaug 3tukst apsuku , nuo ko pradėt? Ar turbinos ar Purkštuku?
Tepalus ir visus filtrus keiciau prieš 600,km , keičiant valiau ir egr , vistiek dumija. Dėl tepalo valgymo pasakyt negaliu, nes nesenei keiciau. Pyliau neste city 5w40. Pradžiai ieskosiu diagnostika kas padarytų. Maf valiau kontaktu valikliu.
D4d 85kw 2004. Kuro sąnaudos mišrios (daugiau mieste) 7.5/8ltr

skz

Sveiki kolegos,
perskaiciau beveik visa tema, radau panasius, bet ne identiskus atvejus. Gal paaiskinsit kas labiausiai tiketina ir gal zinot koki "kieta" meistriuka Kaune. Modelis 2.0 D4D 85kw Esme tokia. Paspaudis nepriklausomai nuo pavaros pedala( nebutinai iki dugno) meta juoda duma. Buna retkarciais stovint pasokineja apsukos ir lyg lengva variklio vibracija atsiranda ( apsukos lengvai kilnojas tarp 09-1k RPM) Masina pirkau naujai tai nepasakysiu ar sanaudos padidejo. Trauka normali, nesumazejus prie ivairiu apsuku.Buves savininkas sake, kad pries men restauruoti visi purkstukai ir atseit servise pasake, kad del dumu EGR valyt (nzn kiek cia tiesos:)Kuriasi silta salta gerai. Kokios tiketinos bedos? Egr, oro srautas, turbina, trukusios slangos? Dekui :)

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Zaroliz

Gal buvo važinėta pensininko režimu ir reikia truputi paspausti?

Išsiųsta naudojantis Redmi Note 3 Tapatalk 4 Lt

Skalberke

Si tema man labai tiktu,mazai atsakymu i ja,,
Turbut mazai kas susidure su tokia beda - traukos dingimu,,
Toks vaizdas, kad turbina nebevekia pas mane,,bet salta masina galiu nuvaziuoti panasiai apie 2-3 km  su vejeliu,po to staiga dingsta trauka, bet negesta,tik nebera ir vaziavimo , avarinius isijunges ir trecia pavara  partraukiu namo,kas galetu atsitikti kame beda,is anksto aciu!!!

slashas

Citata iš: Skalberke Įrašytas Birželis 18, 2017, 01:30:58 AM
Si tema man labai tiktu,mazai atsakymu i ja,,
Turbut mazai kas susidure su tokia beda - traukos dingimu,,
Toks vaizdas, kad turbina nebevekia pas mane,,bet salta masina galiu nuvaziuoti panasiai apie 2-3 km  su vejeliu,po to staiga dingsta trauka, bet negesta,tik nebera ir vaziavimo , avarinius isijunges ir trecia pavara  partraukiu namo,kas galetu atsitikti kame beda,is anksto aciu!!!
Kažkas sugedo :) bent klaidas neskaitei ar tokių yra?

Popilas

Citata iš: skz Įrašytas Birželis 17, 2017, 18:32:26 PM
Sveiki kolegos,
perskaiciau beveik visa tema, radau panasius, bet ne identiskus atvejus. Gal paaiskinsit kas labiausiai tiketina ir gal zinot koki "kieta" meistriuka Kaune. Modelis 2.0 D4D 85kw Esme tokia. Paspaudis nepriklausomai nuo pavaros pedala( nebutinai iki dugno) meta juoda duma. Buna retkarciais stovint pasokineja apsukos ir lyg lengva variklio vibracija atsiranda ( apsukos lengvai kilnojas tarp 09-1k RPM) Masina pirkau naujai tai nepasakysiu ar sanaudos padidejo. Trauka normali, nesumazejus prie ivairiu apsuku.Buves savininkas sake, kad pries men restauruoti visi purkstukai ir atseit servise pasake, kad del dumu EGR valyt (nzn kiek cia tiesos:)Kuriasi silta salta gerai. Kokios tiketinos bedos? Egr, oro srautas, turbina, trukusios slangos? Dekui :)
Man egr valymas nepadejo

Skalberke

Tikrino su kompu  jokiu klaidu nerodo,skaiciau bet nieko panasaus nebuvo nei pas viena arba netiksliai aprase,daug zmoniu daug nuomoniu,bet manau gal atsiras pas ko tokia beda buvo

slashas

Citata iš: Skalberke Įrašytas Birželis 18, 2017, 12:11:17 PM
Tikrino su kompu  jokiu klaidu nerodo,skaiciau bet nieko panasaus nebuvo nei pas viena arba netiksliai aprase,daug zmoniu daug nuomoniu,bet manau gal atsiras pas ko tokia beda buvo
O tavo toyotos turbina valdoma vakuumu ar servotroniku, gal kokia ašelė stringa ir prarandi turba ;)

Skalberke

Net nezinau kuom valdoma  turbina ayleiskit masiniuka 2006 metu D4D 85 kw

Raiwis32

Sveiki .Iškilo problema mano Toyota  2l 85kw d4d . kartas nuo karto karstas variklis užgesta  dirbdamas laisvom .Trauka normali važiuojant niekas netruksi . Chekas nedega .    Apsukos 800 ir jau tada kartais subanguoja arba užgesta bet tik stovin? :think: Lenda mintis   oro srauto matuokle .

Popilas

Citata iš: Raiwis32 Įrašytas Birželis 26, 2017, 23:26:46 PM
Sveiki .Iškilo problema mano Toyota  2l 85kw d4d . kartas nuo karto karstas variklis užgesta  dirbdamas laisvom .Trauka normali važiuojant niekas netruksi . Chekas nedega .    Apsukos 800 ir jau tada kartais subanguoja arba užgesta bet tik stovin? :think: Lenda mintis   oro srauto matuokle .
O po užgesino lengvai uzsikuria?

ginciavas