D4D Juodi dumai , traukos dingimas MAF IR EGR VALYMAS.

Pradėjo belito77, Rugsėjis 19, 2009, 11:34:10 AM

« ankstesnis - sekantis »

vitiok

Citata iš: dtinas Įrašytas Gegužė 13, 2014, 14:30:04 PM
na ir kaip? kas nors paaiškėjo?
nuo 13 val snd daro diagnostika solorinoi,laukiu daba skambucio kada ateit suzinot rezultatus,atrasysiu veliau kaip kas

Tiutis

vitiok

Isspresta,buvo isdiles EGR voztuvas,pakeite i naudota,masina atsigavo :)
Klausimo kaina 354 lt su 30 d.garantija

dtinas

vitiok

Citata iš: dtinas Įrašytas Gegužė 13, 2014, 19:57:09 PM
ir kompas klaidos nemete? dabar jau traukia?
Pas manes joks check nemete,ten nzn lapus kazkokius dave su kodais kazkokiais,nelabai gilinaus,traukia dabar gerai :)
fotkes galesiu imest tu lapu veliau

Tiutis

Pamenu kazka rasei kad bandei OSM atjungus vaziuot... O reikeji pabandyt ir egr atjungus pravaziuot...tada jis buna uzsidares tas pats kas uzglusintas... Ot isejo man is galvos tai buciau parases kad padarytum taip.

vitiok

Citata iš: Tiutis Įrašytas Gegužė 14, 2014, 14:10:12 PM
Pamenu kazka rasei kad bandei OSM atjungus vaziuot... O reikeji pabandyt ir egr atjungus pravaziuot...tada jis buna uzsidares tas pats kas uzglusintas... Ot isejo man is galvos tai buciau parases kad padarytum taip.
nu va to ir nepadariau :) nu bet viskas ok dabar,bet ateiciai zinosiu jau kur ieskot

Tiutis

Apie siuos scv voztuvus man kalbejot kolegos??  (H-) Bent jau senajam avensiui tai juoku darbas pakeisti juos... idomu kur jie yra 2.2d4d??  :)   Beje, kazka girdejau kad jie vienodi eina visiems d4d motorams...

katana7

Citata iš: Tiutis Įrašytas Gegužė 15, 2014, 15:50:23 PM
Apie siuos scv voztuvus man kalbejot kolegos??  (H-) Bent jau senajam avensiui tai juoku darbas pakeisti juos... idomu kur jie yra 2.2d4d??  :)   Beje, kazka girdejau kad jie vienodi eina visiems d4d motorams...
Pas 2,2 yra tik vienas vožtuvas ir ji pakeist dar paprasčiau.

Tiutis

Per ebay niekur neradau 2.2d4d scv voztuvo... konkreciai neraso... bent tiems 2voztuvams 2.0d4d 183svarai. tai 2.2d4d gali buti kosmine kaina to vieno...

katana7

Tiutis

katana7