D4D Juodi dumai , traukos dingimas MAF IR EGR VALYMAS.

Pradėjo belito77, Rugsėjis 19, 2009, 11:34:10 AM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Ne kiekvienas keičia auto kas 2 metus, kiti važinėja ir 5 ir 8 metus.

pumis

na ka as galiu pasakyt savaja labai nesiskundziu bet tiesiog kaip pasako kad negendancios toyotos tai juoktis pradedu na gal  man pavyko  toky lavona nupirkt nes nera airbagu ir panasiai :)na bet jau apsisprendziau pavazinejas su golfu kad tvarrkau savo geldute ir lekiu toliau :) nes golfas 1.9 buvo automatas 96 kw  tai meiste naudojo 9.5 litro dyzelio siaubas

kalava

Citata iš: katana7 Įrašytas Liepa 09, 2014, 09:33:49 AM
Ne kiekvienas keičia auto kas 2 metus, kiti važinėja ir 5 ir 8 metus.
Pavyzdziui as vazineju su auto 5 ir daugiau metu.
Todel man reikia, kad ji atliktu pagrindine transporto funkcija or keltu kuo galima maziau problemu - t.y. Butu tvarkinga.
Neturiu kada gaisti ieskodamas dauztu, biski dauztu, nedauztu bet remontuotinu auto ir pan.
Nusiperki normalia( kiek pavyksta erkant ispurtyt), suaitvarkai islindusius dalykus, or tada vaziuoji, vaziuoji, vaziuoji... 5 metus, 8, 10...
Su Carina II vazinejau 10 metu, ir pries keleta metu dar i Afrika isvaziavo
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

pumis

sveiki ardziau egr voztuva tad norejau pasiklaust ar ji surenkant reik patepti silikono?po jo valymo  atsirado kazkox svilpimas kurio nebuvo kas tai gali but? ir ar tai tikrai egr

Saulius SSS

Dėl švilpimo:Tarpinė buvo kokia? Sakyčiau nesandarumas kažkur atsirado. Aš kolkas naerdžiau tai tik bandau numanyti.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Donis7

Kai aš ardžiau ir surinkinėjau - nieko netepiau, bet niekas ir nešvilpia. Tarpinė buvo.

kalava

Na, youtubej po egr keitimo nauja tarpine dejo.<br><br>Paieskokit rav4 egr clean" video.<br><br>O ir siaip manau turi detis tarpine
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Donis7

pumis

pas mane antras avensis tarpine buvo skardine kazkokia bet va beda sukdamas nutraukiau 2 varztus vienas kur egr apacioje yra o kitas ant pompytes virsaus kur trys mazi varztukai yra

Bemsas

Ten pas ji 2.0 motoras. Youtube 2.2. Svilpimas atsirado, nes kazkur nesandarumas yra. Gal tarpine EGR pazeista kokia?

Donis7

Tai dabar ir pagalvojau, ar gali skirtis 2.2 (mano ir yra 2.2) ir 2.0 EGR. Matyt skiriasi....ačiū, Bemsai, už pataisymą  (y)
Teisingai, tarpinė tokia kaip "skardinė".

pumis

Citata iš: Donis7 Įrašytas Liepa 10, 2014, 00:01:06 AM
Nu blyn mano ERG kitoks, PUMIS, pas tave avensis II ar I?  :think:
Puikus video
Toyota T25 2.2 Diesel cleaning the agr / egr valve
na pas sita prieki stovy pas mane sone stovejo kaip dirzai kitoj pusej,tai kiek is video supratau kad isardziau egr prasivaliau ji kazkiek bet nedaug :) ryt tesiu darbus nes siandien jau sutemo :)jei i egr apacia iskciau ilgesny varzta negu buvo ar nieko nesieks?

Saulius SSS

Žiūrėk,kad kapoto nepradurtu ☺,o visa kita PX
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

pumis

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Liepa 10, 2014, 01:00:50 AM
Žiūrėk,kad kapoto nepradurtu ☺,o visa kita PX
na jis kapotui tikrai nepakenks nes sukas i bloka variklio varau ieskot varzto paskui imesiu dar foto ir bisky video ar is ten nuimiau ir ar ten egr :) nes kolkas nieks neatsaket y mano klausima pagal sias foto ar cia egr? pas mane t25 avensis tiksliau 2 avensis 2litrai dyzelis 85 kw

Donis7

Čia tikrai EGR. Aš truputį suklaidinau su ankstesne nuoroda, nes ten buvo 2.2 variklio.
O dabar manau čia tavo motoro EGR valymo filmukas. Vaizdas ne koks, bet suprasti galima.
TOYOTA AVENSIS,D4D, sticky EGR valve ENGINE DIES ON THE MOTORWAY