D4D Juodi dumai , traukos dingimas MAF IR EGR VALYMAS.

Pradėjo belito77, Rugsėjis 19, 2009, 11:34:10 AM

« ankstesnis - sekantis »

naujas32

Citata iš: rolikas Įrašytas Rugpjūtis 06, 2014, 21:37:08 PM
Siek tiek foruma permeciau, bet ilgai sedet negaliu - ryt reikalinga masina.Turbut apsieisiu. Tikesimes kad EGR darinejasi :) . Jau viska surinkau, uzkuriau - blogiau nera. Daugiau bus rytoj matyt.
egr puikiai mato diagnostika nereikia ten mechaniskai kazka ziureti prisijungus laidus

Tiutis

Rolikas - o tai kas tau darosi su egr? trukcioja netraukia dumina?

Tiutis

nuimk fyske nuo egr ir pravaziuok tada jis bus pilnai uzdarytas ir matysi ar kas nors pasikeite jei masina geriau vaziuos tai egr streikuoja.

tojo

klausimas
nuo ko gali retkarciais mesti baltai melsva duma?
d4d 85kw 2.0

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,2714.0.html

panasus pozymiai, ar gali buti liambdazondas? o gal tarpines po purkstukais?

rolikas

Citata iš: Tiutis Įrašytas Rugpjūtis 07, 2014, 09:57:08 AM
Rolikas - o tai kas tau darosi su egr? trukcioja netraukia dumina?
Siaip nieko. Valiau daugiau profilaktiskai, turint omeny, kad vazineju labiau mieste ir trumpais atsumais. Smalsu buvo, kaip atrodo po 1,5 metu ekspluotacijos, juolab, kad pirmas dyzelis(iki tol benzinas/dujos). Ziema nelabai noresis kist nagus :) .

Tiutis

rolikas

Prevencija, tuo labiau, kad ten tiek to ardymo(gi ne variklio galva nuimt).

naujas32

darbo nedaug I metus karta galima nusiimti ir praplauti profilaktiskai

Saulius SSS

Citata iš: rolikas Įrašytas Rugpjūtis 06, 2014, 15:35:48 PM
Sveiki. Issitraukiau EGR pravalymui, tai noreciau paziuret veikima. Gal kas patartu, prie kokiu kontaktu reiktu paduot maitinima.
Radau manuale

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

rolikas

Dekui. Reiks pasimatuot varzas, nors pas mane 1ND-TV variklis. Cia manualas avensio D4D ?

Saulius SSS

J
Citata iš: rolikas Įrašytas Rugpjūtis 08, 2014, 16:55:31 PM
Dekui. Reiks pasimatuot varzas, nors pas mane 1ND-TV variklis. Cia manualas avensio D4D ?
[/quote Taip AQvensis 2003-2008  D4D ir ne tik.. Yra  info ir apie VVTI.  Labai daug info. Siand specialiai sedau ieskoti SPECIAL FOR YOU.  :)
Tik dabar pamaciau,kad reikejo Yariui. Na,bet manau veikimo principas tas pats.Varzos turetu tikt
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

renata juozas

del idomumo atrasau kas yra mano toyotai, visa purskimo sistema sugedus :) kadangi esu ne lietuvoi man tas dziaugsmas kainuos 4000euru  :-/

kalava

Citata iš: renata juozas Įrašytas Rugpjūtis 10, 2014, 11:56:12 AM
del idomumo atrasau kas yra mano toyotai, visa purskimo sistema sugedus :) kadangi esu ne lietuvoi man tas dziaugsmas kainuos 4000euru  :-/
O tai tiksliau kas? Purkstukai?
Siurblys?
Atgalinio slegio voztuvas etc.?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

ToyotaClub

Kosmosas, uz ka tokie pinigai. Cia gali kita auto pasimti. Kas ten gali tokius baisius pinigus kainuoti?
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugpjūtis 10, 2014, 13:37:02 PM
Kosmosas, uz ka tokie pinigai. Cia gali kita auto pasimti. Kas ten gali tokius baisius pinigus kainuoti?
Jei Norvegose, tai normali kaina. Uz situos pinigus ten nieko nenupirksi :) Vien purkstukai 4 kainuos 2000eur. O dar yra siurblys, sankaba ir t.t.