Trukciojimas

Pradėjo virgilijus diržys, Vasaris 21, 2015, 21:06:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

virgilijus diržys

Labai prašau padėti Toyota Avensis 2004m. d4d 85kw važiuojant virš 2200 apsukų, staigiai paspaudus gazo pedalą automobilis ima trūkčioti, kai pedalą lengvai atleidi apsukos kyla pamažu, bet ne taip greitai.
Iš anksto dėkoju už atsakymus.

toyotad4d

galbut purkstukus vertetu pasitikrinti.....

Raiforas

<kai pedalą lengvai atleidi apsukos kyla pamažu ?????>  Pas visas kai atleidi krenta apsukos.

Metsys

Jei ant apkrovos juntamas trukciojimas, nuspaudus  pedala... pas mane buvo purkstukai pasibaige ir tarpinės prapustos. Trauka nebuvo sumažėjus.
Geriausiai trukčiojimas juntamos buvo aukštesne pavara važiuojant į kalną, spustelėjus gerai gazo.

egariukas1

Dusta jam.Pradek nuo kuro filtro keitimo

Supmutmas

Sveiki,
Pas mane buvo identiška problema su 1.4 d4d, tai keičiau ir kuro filtrą ir egr valiau, nepadėjo. Pasirodo buvo turbinos valdymo vožtuvas.

egariukas1

Gali daug kas but,pradet reikia nuo paprasciausiu dalyku,filtras,zarnos apziuret oro padavimo.Gal kuri plysus ar nusimovus

MAIKIS

pradek nuo kuro filtro ir bake sietelio  (+)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

mezzomatic

man lygiai tas pats yra..i kalna vaziuojant aukstesne pavara pradeda trukcioti,meti zemesne pavara paspaudi gazo pedala ir tada normaliai vel. Vaziavau i autotoja,dare diagnostika,nieko nerado. Pravale agr voztuva,pakeite kuro filtra,vistiek tas pats trukciojimas yra  :)

ginciavas

Citata iš: mezzomatic Įrašytas Vasaris 23, 2015, 15:27:34 PM
man lygiai tas pats yra..i kalna vaziuojant aukstesne pavara pradeda trukcioti,meti zemesne pavara paspaudi gazo pedala ir tada normaliai vel. Vaziavau i autotoja,dare diagnostika,nieko nerado. Pravale agr voztuva,pakeite kuro filtra,vistiek tas pats trukciojimas yra  :)

Pas mane buvo tokie pat simptomai, tai po mėnesio teko keist purkštukus  :-(

ToyotaClub

Teisingai sako purstukus visad spesi pasikeisti ziurek nuo paprastu po to judek link rimtesniu. Mano tetos vyrui LC ir trukciojo filtras byvo uzsineses nors ir keiciama viskas kaip laikrodis pagal intervala ir kuras tik pilamas is statoil
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

egariukas1

Mano naujas filtras buvi,nei uzveltas nei ka.Ramiai vaziuojant viskas gerai,tik gerai uzmynus lenkiant duso.Atleidi gaza ir vel po biskuti traukt pradeda.Purkstikus spesit pasikeist,pradziai pasitikrinkit ka galit namu salygom.Ir del purkstuku turetu sunkiai kurtis,o uzkurus salta kalatotis variklis

toyotad4d

jei purkstukai, gali ir nebuti tokiu simptomu.

egariukas1

Gali,tikiu,bet purkstukai geriausiai pasijaucia saltam varikliui.

Popilas

Sveiki , dar sykį :D d4d 85kw 2004m važiuojant 2 begiu ties 2,5.tūkst apsuku jaučiasi tokis kaip sutrukciojimas spaudžiant  gaza palaipsniui.uzspaudus normaliai (per tapke) nesijaučia, yra gal minčių ?:)) kitais bėgiais viskas OK.