Naujas narys, naujos bedos

Pradėjo Cardio, Lapkritis 04, 2012, 17:41:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

nu va pasirodo Panevėžį yra sorry, neturėjau info, purkštuką kol neišimsi tol nepatikrinis, smagratis jei po LT važinėji tai nė bėdos. Sūlūž nutempsi iki serviso ir pasikeisi.

P.S. xenon.lt patikrinti. Už Panevėžį garantuoja Venza.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

laizekas

Del purkstuku, nekreip demesio, pas mane kai saltas variklis jie stipriai kalena, kai spaudi gazo, kartais virs 2k rpm jie nutyla, o susilus varikliui dirba tyliai. Siulau vazineti, o kai atsiras problemos ne tik su garsu, tuomet ir keisk, nes gali naudotus nusipirkti tokius pacius. Gali buti, kad ir dar parduosi masina su kalenanciais purkstukais. Del smagracio kaip ir anksciau minejo, vaziuok ramiai, kai jau padides bedos, tuomet ir galvok. Nes be reikalo isleisti ne viena tukstanti litu, o pas mus meistrai kartais reikia, nereikia keicia.
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

ketvirtasis

Dėl laisvų apsukų uždėjus koją ant sankabos pedalo jei jaučiasi šiok toks drebėjimas nepergyvenk, dar ilgai važinėsi. Bet jei mašina su 2,0 D4D tai turėk atsidėjęs "kažkiek" pinigėlio SMAGRAČIUI ;). Dabar dėl purkštukų, tai irgi nesikrimsk pas manę ir Picnic-as šaltas garsiau dirbdavo, II Avensis ne išimtis. Šią savaitę gryšiu iš Vilniaus bandysiu purkštukus su tuo tirpalu WYNN'S sąvarankiškai prasiplauti. Situacija turėtų pagerėti kiek dėl garsesnio darbo tiek dėl viso kito. Poto aprašysiu

robkez313

pas mane 2004 corola 2.0 85kW, ant sankabos uzdejus koja irgi jauciasi toks kaip variklio darbas/vibracija, saltas irgi kalena, kai susyla svilpia tyliai..tiesa pries tai turejau seno dyzelio is koloneles garaze kokiu 3metu senumo, tai su tuo dirbo tyliai arba gal kad oras labiau atsalo, arba cia del to aliejaus dyzeli kad maiso daugiau

melrunas

Maniske 2007,kai oras atsala su purkstukais tas pats,nebekreipiu demesio...;)

eceris

Citatarobkez313 parašė:
pas mane 2004 corola 2.0 85kW, ant sankabos uzdejus koja irgi jauciasi toks kaip variklio darbas/vibracija, saltas irgi kalena, kai susyla svilpia tyliai..tiesa pries tai turejau seno dyzelio is koloneles garaze kokiu 3metu senumo, tai su tuo dirbo tyliai arba gal kad oras labiau atsalo, arba cia del to aliejaus dyzeli kad maiso daugiau
turiu ir as dyzelio 3-4 metu senumo 400 l, tai maisau su zaliu is koloneles-nes nezinau kuris blogesnis- ar senas ar naujas:D. bet vaziuoja normaliai-nesuku galvos ar kas klaksi ar dar ka daro. masina turi vaziuot ir man tarnaut o ne as jai:)

Cardio

simsasas

Mano pasiulymas dar pasinaudoti spec priemonem, kad prasivalytu kazkiek purkstukai, uztenka tik ir ta padaryti. dar variantas ziema i baka ipilti zibalo, ne vienas  tai daro kas vaziuoja su avensis, yra lukoile, tik pilti reik ten nepamenu ant puse bago keli litrai ar pan...
Smagratis su sankabos komplektu apie 1500LT vilniuje pas meistra!!!

Cardio

Tik ka grizau is Xenon.lt. Kaina 550 LT, darbas nuostabus, griztant i kauna per toki ora misku pro kernave visiskoje tamsoje sviecia kaip diena. Sauniai vyrai dirba. Garantija 12 men :)

Rymantass

Nemazai tie Xenonai kainuoja :o