Ratu montavimas.Kur?

Pradėjo FUX, Balandis 27, 2010, 14:48:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

FUX

Kur Vilniuje tvarkingai ir pigiai permontuoja padangas?
Uzklausiau poroj servisu tai virs 20 lt uz rata nori. Tai kazkaip galvoju, kad per daug jie cia praso.
Praeitais metais Martone per akcija uz 50 lt sumontavo.

Tai kurgi dabar rast uz koki 50lt??
R15 lieti
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

fennix

Na Naujojoje Vilnioje galeciau pasiulyti viena meistra, is manes jis po 12 lt uz rata prase. Dumu gatve 3 atrodo, ten visas kvartalas servisu,  salia kepykleles, ivaziavimas prie pesciuju perejos uz gelezinkelio uz "Dumu" stoteles. Edikas.
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

FUX

toloka nuo manes.
Idomu ar galima garaziniais pasikliaut, gal ner labai sudetinga subalansuot, vistiek kompas parodo viska..
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

lawyer

www.monrat.lt
60 lt uz 4 ratus (lieti diskai).
nesiskundziu

fennix

as servisais visiskai pradejau nepasitiket. Servise man pasake kad variklis sudroztas mirtinai, neremontuojamai kai buvo mirusios zvakes. Servise man keiciant dirza pakeite rieboksli pro kuri truputi sunkesi tepalas. Po keitimo pradejo varvet rimtai. Servise pamatavo kompresija- 4-4-5-7, Kita diena matavau pats- 9-10-10-10. Servise tvarke stabdzius... pripasakojo kad kainuos 800 lt su viskuo, nesutikau, bugna pravale garazinis uz 50 lt- technikine pasake kad geriau Toyotos nestabdo... Na jus man neirodysit kad servisais galima pasitiket... Taip kad ir ratu montuot tikrai nepatikesiu :) Geriau pazistamas zmogus kuris padarys saziningai... Nei serviso darbuotojas, kuriam nusispjaut, nes alga vistiek vienoda gaus...

NNZ

7 metus pas garažinius montuoju, balansuoju... dar neteko skųstis.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ryckak

Klaipedoj yra nebloga vieta, savitarna, pats nusiimi ratus, meistrui tik paduodi sumontuot ir subalansuot, vienas ratas 5lt, jei lieti diskai 7lt

lawyer

Citatafennix parašė:
as servisais visiskai pradejau nepasitiket. Servise man pasake kad variklis sudroztas mirtinai, neremontuojamai kai buvo mirusios zvakes. Servise man keiciant dirza pakeite rieboksli pro kuri truputi sunkesi tepalas. Po keitimo pradejo varvet rimtai. Servise pamatavo kompresija- 4-4-5-7, Kita diena matavau pats- 9-10-10-10. Servise tvarke stabdzius... pripasakojo kad kainuos 800 lt su viskuo, nesutikau, bugna pravale garazinis uz 50 lt- technikine pasake kad geriau Toyotos nestabdo... Na jus man neirodysit kad servisais galima pasitiket... Taip kad ir ratu montuot tikrai nepatikesiu :) Geriau pazistamas zmogus kuris padarys saziningai... Nei serviso darbuotojas, kuriam nusispjaut, nes alga vistiek vienoda gaus...

kas per atbularankiu irstva, pasakyk, kad kiti nenukentetu :)

fennix

Esu nusivyles Autovisata, Vilmonta, ir dar vienu servisiuku prie PC Lapas atrodo :) ten kur Norfa salia lakunu gatves. Tik ten ju daug yra, tai nepasakysiu tiksliai kuris :) seniai labai tai buvo

modeliuka

Vaidachi minėjo, kad kažkur Eišiškių plente pigesnis montavimas. o miete tai tikrai mažiau nei po 20 lt manau, kad sunkiai rasi. o jei dar lieti ratai tai po visus 25 lt paprašys.
Modeliuka

Miroslav

neblogai balansuoja ir montuoja vienas vyras garazuose vaziojant nuo licejau zirmunu link pries sankryza yra garazai po kaire puse... ten ant kalniuko pakilsi ir kazkur viduriniam boxe :) jo numeris +73068797702
T22

kaktusas

Citatafennix parašė:
Esu nusivyles Autovisata, Vilmonta, ir dar vienu servisiuku prie PC Lapas atrodo :) ten kur Norfa salia lakunu gatves. Tik ten ju daug yra, tai nepasakysiu tiksliai kuris :) seniai labai tai buvo
Ir Vilmonta š mala? Maniau ten nieko tokie ...
Na bent jau padangas berods 50 ar 60lt permontuot pas juos.

fennix

tai ratus montuot taip, o kompresijos matuot jie nemoka... Arba tingi tiesiog... Na zinai, visur visokiu meistru pasitaiko, nepriklausomai nuo serviso...

Edvatronas

moletu plente (ten kur uz norfos po desine angarai) apie 50, nebent ant lietu reikia svarelius klijuot, tai jie dar pakainuoja.
As dar visada prasau, kad pakeistu ventilius, geriau biski brangiau, bet kas gali buti geriau uz ramu miega?