Variklio garsas*

Pradėjo singlas, Spalis 11, 2009, 11:21:01 AM

« ankstesnis - sekantis »

Edvatronas

pagrindinis dirzas - niekada necypia, nes yra dantukai, kurie neleidzia prasisukt... jis tiesiog truksta... ;)

Problemos...? na cypciojimas... grojimas per nervus, jeigu tokius turi...

Ka daryti? - keisti skriemuli...

Kas gresia - akumo nekrovimas... blogiausiu atveju dirzo numetimas ir dar bala zino ko suniekinimas.....

HDPaulius

Ačiū

Edvatronai, tikrai manai, jog skriemulys alkūninio veleno? Pastebėjau dėlko taip greitai išsikrauna akumuliatorius. Bet, kaip gali būti nieko modeliuka, sako meistras. Pirmą kartą girdžių tokius garsus, juk natūraliai neturi niekur "skambėti" variklyje apart variklio dirbimo garso.

Ačiū

modeliuka

nu nzn nzn, mano mašiniuke tas garsas kartais pasigirsta, o ne nuolatinis jis yra. tfu tfu tfu, akumas laiko, net per šalčius neišsikrovė.
Modeliuka

Edvatronas

CitataHDPaulius parašė:
Ačiū

Edvatronai, tikrai manai, jog skriemulys alkūninio veleno? Pastebėjau dėlko taip greitai išsikrauna akumuliatorius. Bet, kaip gali būti nieko modeliuka, sako meistras. Pirmą kartą girdžių tokius garsus, juk natūraliai neturi niekur "skambėti" variklyje apart variklio dirbimo garso.

Ačiū

Na tikrai nemanau, cia tik prielaida, kuria reikia patikrinti...
Siaip retai jie pareina... bent pas toyotas, arba pas senesnes masinas.
Naujose citroen C5 cia liga... ten keiciant dirza man rodos keiciasi ne tik itempejai, bet ir tas skriemulys. Nepakeiti - pareina. Laiko 100 KKm.

Akumuliatorius nelaikyti gali del 101 priezasties.

Edvatronas

Citatamodeliuka parašė:
nu nzn nzn, mano mašiniuke tas garsas kartais pasigirsta, o ne nuolatinis jis yra. tfu tfu tfu, akumas laiko, net per šalčius neišsikrovė.

Pas tave negirdejau, nors labai idemiai ir neklausiau...
Pas tave man kitas garsas biski nepatiko... uzvedimo metu, kai tik uzsiveda, toks kazkoks garsas, lyg bendiksas nepaleistu normaliai.

HDPaulius

Edvatronas, bet tas garsas kur toks įdomus, tai sklinda iš po kapoto, ir nesuprantu, kas jį gali skleisti.

Ačiū

modeliuka

Edvatronas, niu tu gi sakei, kad ne muzikantas, tai ir negirdėjai to garso, bet jis tikrai yra. :)
o bendiksą keitė tai Tokvila. jei ten jie atbularankiai, tai no coments tadu ;) mano ausiai ji irgi negražiai užsiveda, bet yra kaip yra
Modeliuka

mind

Nusiimk generatoriaus diržęlį, patikrink alkūninio skriemulį (buvo bėda tokia 2 kartus keičiau), patikrink generatoriaus sukimąsi (rankom pasukiok, gal kur stringa?), vandens siurbliuką irgi tokia pati ptocedūra, dar gali pabandyt paklibint.
Jei išsiskyręs skriemulys, tai ir nedakrauna akumo nes praslysta jis.

Pasėkmės- numes-sudraskys dirželį, nepastebėsi- užkais variklis, toliau ir pačiam aišku, dar nugrauš variklio korpusą, nu žodžiu bus kaip man- Kalėdos ant kelio, šalta, šlapia, brr..., kol WISPER nepartempė. :D

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

HDPaulius

Mind, garantuotas, kad kaltas alkūninio veleno skriemulys? Reikės pas meistrus varyti ar kaip, nes dabar pasigirsta pačioje pradžioje važiuojant tas garsas, o vėliau dingsta. Įraše, juk puikiai girdisi pašalinis garsas toks kaip ir kniaukimas ar kaip jį apibūdinti.

Ačiū

NNZ

to modeliuka ir edvatronas. teisingai neatmeta bendekso kai užsikuria, jei paleidi raktelį ankščiau, taip nujaučiant, kad jau užsikuria, bet dar neužsikūrė, tada gerai, bet nevisada pataikau, kartais neužsikuria, visais kitais atvejais, jei paleidi kai jau užsikuria, niekados neatmeta laiku...

p.s. tai buvo ir prieš keitimą bendekso...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

HDPaulius

Atleiskit, bet nieko jau nebesuprantu. Tas garsas, kuris sklinda iš po kapoto, tai yra kaltas bendeksas?

Ačiū

modeliuka

HDPaulius, ne čia tavo tas 'cypimo verkimo' garsas nesusijęs su bendeksu. tai ką tu girdi eina iš generatoriaus. mes čia prakalbom apie negražų mašinos užvedimo garsą.
o tas garsas kaip pas tave, matyt girdžiu tik aš ;)
Modeliuka

HDPaulius

Ačiū, bet modeliuka, esi garantuota, kad tai garsas iš generatoriaus? Kiek skaičiau ir pas tave yra lygiai toks pats? Kame ten reikalas atsirada to garso, angliukai ar kaip, t.y dėlko tas garsas yra?

Ačiū

modeliuka

na kiek prieš pora metų panikavau ir klausiau meistro, jis man pasakė, jog tai iš generatoriaus ir taip turi būt, nieko čia blogo. tai nuo tada nebeieškojau problemos. kažkaip nemanau, kad jis man š... malė, nes nemažai toyota tvarkęs, pats su corola važinėja, dar ir ralio mašinas, kiek girdėjau, tvarkė. ir kaip pati pastebėjau, negaliu sakyt, kad generatorius nekrauna. iki darbo tik keli km, temperatūra iki max net nepakyla.  žiemą, žinoma, kai jau daugiau nei -17 sudėtingiau būdavo užkurti, bet tfu tfu tfu.... negaliu skųstis, kad numiręs akumas buvo ar kad jį nusodinau. o jis 3-4 metų senumo.
na o jei tau jau jaučiasi, kad nepakrauna pakankamai generatorius, tai gal ir reiktų ieškot bėdos. gal akumuliatorius senas?
Modeliuka

Edvatronas

CitataNNZ parašė:
to modeliuka ir edvatronas. teisingai neatmeta bendekso kai užsikuria, jei paleidi raktelį ankščiau, taip nujaučiant, kad jau užsikuria, bet dar neužsikūrė, tada gerai, bet nevisada pataikau, kartais neužsikuria, visais kitais atvejais, jei paleidi kai jau užsikuria, niekados neatmeta laiku...

p.s. tai buvo ir prieš keitimą bendekso...

Cia ir pas tave taip? Kazkaip nemanau, kad taip turetu but.